Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Mauricio Pochettino (2023-2024, trener)

Istaknuti odgovori

Kad se već uspoređuje Poch i Potter, isto se tako može i reć da smo ove sezone dali isto golova ko cijelu sezonu lani...

Kako god, neću puno žalit za Pochom, prosječan trener koji nije ni blizu toliko loš koliko se pokušava predstaviti, ali da je imao greška i da me s nekim stvarima znao živcirat je.

Ali problem je u tome što sam poprilično siguran da se ništa neće promijeniti s novim trenerom. U roku od dva mjeseca će zazivanja otkaza, plakanje da je ziheraš, da nema igre i sl. A Chelsea će i dalje bit tu negdje oko 10 mjesta. Dao bog da se varam, i da će novi trener bit čarobnjak pod kojim će ovi igrači postati klase u mjesec dana, ili još bolje da će novi trener naučit upravu kako se troše stotine milijuna. Al čisto sumnjam.

• Odgovori 892
  • Pregledi 45,1 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Ja se ovoliko akcija nisam nagledao sveukupno prosle sezone koliko u ovih danas 100 minuta   Pochettino kapa dole, ako je ovo pokazatelj u kom smjeru idemo, buducnost ima da bude sjajna

• Izvini

• Kako ga hamco prebacuje kroz padeže, ovo je izum kru te jebo. 😂 Chalobah, Chalobeh, Chalobih, Chalobuh, Chaloboh, sa Chalobomh, Chalobih

Objavljene slike

Kazu da uprava ne planira otkaz davati, ali da je Poch pod pritiskom.

Strah me samo da Lampard opet ne preuzme do kraja sezone.

3 hours ago, hamco said:

Sto je najgore i ne trce. Bukvalno nas pojede svaka ekipa.

Heeej znas da voli gacon testove, valjda to jedino naucio dosad da djeluje za podizanje fizicke spreme. Samo jos da nauci da nije dovoljno staviti 4231 i reci igrajte, nego da mora jos neke stvari raditi na treningu.

Ima i izjava gdje kaze kako Chelsea kad izgubi svi mediji protiv i pricaju o tome, a kad Liverpul izgubi onda nikom nista. Zamislite da lik poredi Chelsea na 11. mjestu i Liverpul koji je prvi na tabeli. Jel on svjestan koliko je Liverpul trenutno ispred nas?

Itekako promjena menadžera bi dala pozitivan efekt, ali naravno neko ko ima karakter, autoritet i reputaciju kao menadzer. Uz svo poštovanje i ljubav za 'igrača' Lamparda, ali tipa on ili ostali mladi, ne dokazani menadžeri nisu za klubove u krizi poput nas. ( ono što je Di Mateo napravio 2012. je više bila zasluga  stare garde igrača koliko i njegova) 

Ako bi nas neko mogao ustabiliti i uvesti red, pa makar i samo kao međuriješenje do kraja sezone, onda bi to moralo biti neko jako ime poput Mourinho, Conte, Hidink.... 

Jedini razlog zašto je on još tu je financijski. 

Njemu i stručnom štabu bi morali platit oko 20 milki Eura da ih šutnemo, a i Pottera još uvijek plaćamo. Tako da bi nas to još dublje u ionako već kritičnu situaciju sa financijama odvelo. 

Laz je da su kriticne finansije, tih 10 miliona funti je smijesno. Razlog je zato sto nemaju nikoga normalnog dostupnog. Mi na ljeto cemo moci kupovati i bez prodaje, ali i tada ce prodati nekolicina igraca, jer nam ne trebaju vise. PR Chelseaja koji salju ovim Daily novinama, Benu i tako tim da je to razlog.,

• Popularna objava

Počeo je podobro da se gubi, kuka kao da vodi Luton jebeni i da nema ni jednog igrača. Bez obzira na to što imaš mladu ekipu imaš širok rooster i imao si više nego dovoljno vremena da napraviš nešto, makar da vidimo nešto na terenu. Pa mali Luton sa igračima iz league one pravi nešto svake sedmice, igraju neki fudbal jebem mu mater. Ti dođeš u Chelsea dobiješ neke od najvećih talenata u svijetu i opet ne možeš ništa te uz to kmečiš

• Popularna objava

Na TalkSport, neko od gostijj rece: Ovaj tim bi ladno mogao biti 10-ti i da nema trenera. Zato ja kazem cobinhu drugu, nemoj slijepo da branis Pochetina i da mislim da ne bi sa drugim trenerom moglo bolje. Ova ekipa mozda nije za titule, pa ajmo reci ni za top 4, ali nije ni za top 6. Husref Musemic da dodje bio bi ladno u top 10. 

Ne mora trener uvijek imati idealne uslove za nesto vise. Dobar trener treba i mora izvuci vise od onog sto bi prosjecan trener uradio. Najbolji primjer su vam Emery i Ange. 

Ne znam da li me vecina ovde kapira. Ne stajem ja tako zustro iza Pocha zato sto je on Poch. 

Poenta je da sto vise poznajem fudbal kapiram vise njihov rad, kao i da veliki kapital, znanje trenera nije garancija uspeha i uvek cu stati iza trenera (pa makar to bio i limeni) naspram ovog coveka koji nas vodi. Izbor je prelak.  Cak sta vise ja bih i uveo odredjene restrikcije da ne moze bilo ko kesira i ima klub a tek ne pravo da ga vodi. Al jbg nemoguce je to u svetu koji zivimo. 

A tek sto bih bio rigorozan prema hemiji koju uzimaju doping..... 

Dobro upuceni ljudi tvrde da je i u Klopovom slučaju ima dosta rada ali i supstanci na bazi kofeina (nisam iz te branse pa ne mogu sa sigurnosnu da tvrdim) za koje kazu da imaju to vremenski ograniceno dejstvo. 

• Popularna objava

Imao je Boehly bisera, kupuje sve i svasta i ocigledno da se jedva snalazi u ovoj poziciji. Medjutim, kad sve to uzmemo u obzir moramo priznati da se potrudio da dovede nekoliko kvalitetnih igraca, krpio je pozicije koje su potrebne i iako vjerovatno nije trebalo da samo razmislja o dalekoj buducnosti opet to sto je napravio ima odredjen kvalitet i potencijal.

Kad to sve uzmemo u obzir, kao i cinjenicu da nas je mogao kupiti neko ko ne bi ulozio ni marke ja bih to rangirao na sljedeci nacin (posto ocigledno ne mozemo da razumijemo jedni druge na osnovu teksta).

Posao koji radi Boehly: 6/10, recimo da je doveo 2-3 iskusna (kompletna) igraca to bi bilo 9.

Kvalitet tima koji posjedujemo u odnosu na ono sto nam je zelja 7/10 (u najgorem slucaju 5-6).

Posao koji obavlja Pochettino do ovog trenutka - 2/10 (i ovo je optimisticno).

Cak i da mu das ocjenu 3, daleko je to od realnog potencijala tima u ovom trenutku. I u sve ovo uracunate su povrede i sta vec ne, prosto ne postoji opravdanje. Posto vidim da svakim postom kritikujes Boehlyja kao da je njegova krivica 95% u svemu ovome.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.