Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Mauricio Pochettino (2023-2024, trener)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 892
  • Pregledi 45,1 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Ja se ovoliko akcija nisam nagledao sveukupno prosle sezone koliko u ovih danas 100 minuta   Pochettino kapa dole, ako je ovo pokazatelj u kom smjeru idemo, buducnost ima da bude sjajna

• Izvini

• Kako ga hamco prebacuje kroz padeže, ovo je izum kru te jebo. 😂 Chalobah, Chalobeh, Chalobih, Chalobuh, Chaloboh, sa Chalobomh, Chalobih

Objavljene slike

1 hour ago, Wisey said:

A ono, toliko je debilna izjava da nisam zelio uopste trositi vrijeme na objasnjavanje zasto je debilna.

Mene vise fascinira fenomen kako ovakvi ljudi dospiju do top klubova i treniranja fudbala na vrhunskom nivou. Od svega su najgluplji ljudi iz nase Uprave koji analiziraju i razmisljaju po 3 mjeseca pa onda uzmu ovog lika za trenera i uloze jos 300 miliona eura da ga podrze. Mi stvarno mozemo reci da dobro i stojimo na tabeli kako smo zasluzili.

Pa da l smo mi slepi, ili ima još ljudi koji onanišu na Poča? 

Screenshot_20231213_152101_edit_43298544839580.jpg

3 hours ago, Wisey said:

A ono, toliko je debilna izjava da nisam zelio uopste trositi vrijeme na objasnjavanje zasto je debilna.

Mene vise fascinira fenomen kako ovakvi ljudi dospiju do top klubova i treniranja fudbala na vrhunskom nivou. Od svega su najgluplji ljudi iz nase Uprave koji analiziraju i razmisljaju po 3 mjeseca pa onda uzmu ovog lika za trenera i uloze jos 300 miliona eura da ga podrze. Mi stvarno mozemo reci da dobro i stojimo na tabeli kako smo zasluzili.

Ja samo ne znam kako ti Wisey nisi dogurao do nekog vrhunskog nivoa u fudbalu, ono sporedno uz tvoju pravu karijeru, jer vidim da to imas u malom prstu? Mislim da se ne bi culo za dosta ovih kvazi trenera. 

Ja mu ne bi nijednog igraca doveo, ima sasvim dovoljno igraca, nije problem u broju igraca ni u samim igracima. 

• Popularna objava

Apsolutno sam za to da (ako odluce da ostane na klupi) ne dobije nijedno pojacanje. Neka radi sa tim sta ima, neka uigrava pa na sta ispadne. Pojacanja treba ponuditi treneru koji je uspostavio neki sistem i gdje je vidljiv napredak. Davati pare kad sve ide nizbrdo apsolutno nema smisla jer ako nastavimo ovim putem onda cemo mu davati otkaz pa cemo opet morati trositi i prodavati i tako u krug.

Izgovore tipa igraci su nam niski i mozda je staklo bilo zamagljeno neka okaci macku o rep.

• Popularna objava
4 hours ago, Corto Maltese said:

Pa da l smo mi slepi, ili ima još ljudi koji onanišu na Poča? 

Screenshot_20231213_152101_edit_43298544839580.jpg

Ovo je lik koji misli da je Kante kurac od igraca uvijek bio. Poslije toga on nema sta da prica o fudbalu.

• Popularna objava
3 hours ago, Bari said:

Ja samo ne znam kako ti Wisey nisi dogurao do nekog vrhunskog nivoa u fudbalu, ono sporedno uz tvoju pravu karijeru, jer vidim da to imas u malom prstu? Mislim da se ne bi culo za dosta ovih kvazi trenera. 

Ja mu ne bi nijednog igraca doveo, ima sasvim dovoljno igraca, nije problem u broju igraca ni u samim igracima. 

Drug moj ako ti ne mislis da ovakvim izjavama smatraju navijace za imbecile, onda ne znam sta da ti kazem.

A sto se mene tice, da sam se htio posvetiti u zivotu i baviti trenerskim poslom mozda bi donekle i dogurao. Jbg ono nije da je u pitanju kvantna fizika ili neurokirurgija. Murinjo je od prevodioca do najboljeg trenera svijeta dosao.

Dovoditi nas u bilo kakav kontekst sa mancester om je neuporedivo pa cak i po tome da li bi Poch bio dobro resenje za njih. Oni su preiskusna ekipa koja nije dobro poslozena vec nagomilana i vrlo je moguce da bi ih on poslozio koliko god da ga mi potcenjujemo.

@ker nama sad najmanje treba da inatimo. Ko god da bude trener vidljivi su nedostaci, sto zbog povreda sto zbog igrackih nedostataka pa se mora reagovati i cak se i 90%ljudi na forumu slaze da treba da se prodaju Caloba, Matsen, Broja, Madueke, Kukurelja, da Gusto ne moze da bude prvo resenje, da Mudrik stagnira, da nam treba jos jedan spic...  

Ovo je sve samo ne inacenje, ne moze gore po klub biti nego da podrzavas neuspjeh. Prodati npr. Chalobahu je ok, ali prodao ga ili ne to apsolutno nece uticati na ono sto je Pochettino trebalo da uradi. Ti branis nesto sto je neodbranjivo, prosto je jasno da je covjek debelo podbacio, nije napravio ama bas nista, ne postoji sistem, ne postoji identitet, izjave koje daje su boze sacuvaj, a rezultati nikad gori. Uspio je da unazadi tim koji je proslu sezonu odigrao kao najgoru u boga pitaj koliko vremena.

U ovakvim situacijama se daju ultimatumi, pokazi sta imas ili ce ti biti to.

Sto se tice igraca, znao je u koji klub dolazi, bio je tu i preko ljeta te navodno ucestvovao u transferima. I sad mu je kao trebalo pola godine da skonta da ovaj tim nije dobar ni za top 10. Pa kog vraga smo Pottera tjerali, on je dosao na gotovo poslije prelaznog roka i opet je imao manje izgovora od ovoga.

• Popularna objava

Bespotrebno je pricati o nekim stvarima. Kakav god da nam je tim, mlad i neiskusan, i dalje je dovoljno kvalitetan da igra bolje od ovog sto pokazuju. I dalje tu ima talenta pa cak i vrhunskog. Ne moze jedan WHU, Brighton, Everton, Forrest i slicni da ti drze cas fudbala. Nisi doveo anonimce nego vrhunske talente. 

Nema opravdanja za ovo sto pokazuju trenutno.

Ja ti pricam da dovodjenje igraca nema veze sa trenerom jer ako mislis da imas rezultate sa Gustom kukureljom i sancez om, ne postoji taj trik. 

Al kad vec hoces o Pochu. 

Ptvo tim od Prosle god nije mogao da unazadi jer nije isti. Otislo je vise od 10 iskusnijih i na njihova mesta je doslo 10 siljkorurana zutokljunca. 

Poter je nasledio iskusan tim i nasledio je model igre koji je trebao da dotera. 

Poch je poceo od 0 sa timom koji je trebalo da nosi 5 igraca (cilvel, James, Sterling, Nkunku, Silva) od kojih su 3 van terena non stop. I na sve to u 70% meceva je imao dobru igru (sto nije bilo kod Potera i Lamparda) ali bez rezultata. 

Sada jeste dosla igracka kriza sto je za mlade timove normalna pojava i napravio je nekoliko greska sto u pripremi meceva, sto u medijima i ovo sa kapitenskom trakom i nije iskljuceno da to potraje jos koju nedelju i da ispliva sa mnogo boljim timom. 

Sa Totenhemom je te prve sezone muku mucio gde je imao masu meceva gde tim 3 puta nije sutnuo na gol. 

Al to sto je rekao da mu trebaju pojacanja je gola istina i svaki trener bi se slozio sa tim. Sa ovako skrojeno timom nijedan ali bukvalno nijedan trener ne bi imao mnogo bolje rezultate i igru. 

Da li ce mu dati otkaz ultimatum, iskreno zabole me, jer znam da se nista u politici kluba nece promeniti i da nijedan trener nece imati podrsku kluba kao sto je nije imao nikad Poch, a ni Poter ni Tuhel je nisu imali

9 hours ago, hamco said:

Bespotrebno je pricati o nekim stvarima. Kakav god da nam je tim, mlad i neiskusan, i dalje je dovoljno kvalitetan da igra bolje od ovog sto pokazuju. I dalje tu ima talenta pa cak i vrhunskog. Ne moze jedan WHU, Brighton, Everton, Forrest i slicni da ti drze cas fudbala. Nisi doveo anonimce nego vrhunske talente. 

Nema opravdanja za ovo sto pokazuju trenutno.

Ma nas tim je sasvim ok u vecini aspekata, u najgorem slucaju je za 6. mjesto. Pa pogledajte Newcastle, gdje su njima imena jbt, od bukvi su napravi skladan sistem, ali ocigledno je da su htjeli takav profil igraca jer igraju poprilicno sirovo.

I najvise se pljuje Robert Sanchez koji na kraju krajeva i nije bio los toliko, vecina njegovih ispada uopste nije ni kaznjena golom, nego eto pitas se dokle ce tako. Da je pun bisera i vjerovatno nedovoljno dobar za prvog golmana stoji, ali ne mislim da je znacajno uticao na trenutni polozaj na tabeli.

Slazem se da treba pojacanja, ali da smo 6. pa da kupimo par iskusnih igraca da uskocimo u top 4 to je ok, ali gdje je 6., a gdje 12. mjesto????

To je kao da imas radnika kog si zaposlio i on se raspada po savovima, ima osrednji racunar, ali ni njega ne zna koristiti pa kad ga pitas u cemu je problem on ti kaze da je problem sto je racunar los i da mu treba bolji. Jeste, da mi to kaze sigurno bih skrsio pare i kupio mu to sto hoce, a ne otjerao u tri lijepe.

Nista ne bih ni rekao da nije poceo mijenjati i pricu po presicama, svaki put je izjava gluplja i gluplja.

EDIT: Da dopunim, ne mislim iskljjucivo da ne treba nijedan transfer, prodacemo neke igrace i imacemo sansu da dovedemo nekog novog, one in one out bi mozda bila ok opcija, ali bilo sta vise od toga apsolutno ne podrzavam. Sto bi rekli englezi before he gets his shit together.

Spomenuste i Maduekea, ja iskreno ne vjerujem da je kod njega razlog u tome sto je los, uhvatio ga je za zub zbog onog sto je otisao na party i sad je gotovo. Ne znam da li trener na njemu lijeci ego, ali Madueke je 2002. godiste, mladji je prosjecno 10 godina od forumasa, valjda postoji drugi nacin da se taj problem rijesi, a ne zakucati ga na klupu.

13 hours ago, Wisey said:

Drug moj ako ti ne mislis da ovakvim izjavama smatraju navijace za imbecile, onda ne znam sta da ti kazem.

A sto se mene tice, da sam se htio posvetiti u zivotu i baviti trenerskim poslom mozda bi donekle i dogurao. Jbg ono nije da je u pitanju kvantna fizika ili neurokirurgija. Murinjo je od prevodioca do najboljeg trenera svijeta dosao.

Ma u globalu mislim, ne inace za tu gore izjavu. 

Tako je mislio i Henry, Nevill, Lampard, Gerrard... (da ne spominjem domace strucnjake) ljudi zivot tome posvete pa ne uspiju. Mislim da mnogo podcjenjujes to zanimanje. 

• Popularna objava

Evo koja je moja zamjerka. Otišlo se na pauzu nakon što nismo izgubili na 3 utakmice. Prošlo se u četvrtfinale kupa, pobijedio se Tottenham, što je tad bila velika stvar bez obzira na okolnosti, sa Cityem koji je prvak države, Europe, vjerovatno uskoro i svijeta, se odigrala ravnopravna utakmica, vraćali se 3 puta u utakmicu, zabijali golove kao od šale i izvukli zasluženi bod u sudijskoj nadoknadi. Tu smo pokazali 1000 dobrih stvari.

I vraća se ekipa sa pauze, umjesto da se sve ovo iskoristi i krene uspon ka vrhu, na prvoj utakmici nas pregazi Newcastle bez 10 igrača, baš nas razbiju, na drugoj utakmici se pobijedi Brighton bez 10 igrača na prekide, zatim nas oduči od fudbala jedan Manchester United isto bez 10 igrača i na kraju nas dobije Everton bez da smo priprijetili ozbiljnije. Nije to više ona igra gdje se promaše 3 zicera i upropaste 3 vrhunske kontre. Nisu to više one utakmice gdje primimo gol iz jednog šuta, nije da su nam kaznili svaku grešku. Nismo bili opasniji tim nijednom.

Možda je u pitanju samo kriza, možda smo nestrpljivi. Ne bih rekao. Imamo sad Sheffield United, imamo Crystal Palace. To su utakmice u kojim se mora izdominirati i pobijediti. Sad je potrebno ili da se pobijedi ubjedljivo ili da se jednom preokrene utakmica u zadnjih 10 minuta. Ne znam šta drugo može ovu ekipu da pokrene. A i to je kratkog daha, očito.

Pa problem kod tih je sto komplikuju oko taktike i ostalih stvari sto se tice vodjenja ekipe. (Henrya ne bih stavio u tu kategoriju, jer je relativno uspjesan). Kontanje da glupani kao sto jesu vecina igraca mogu shvatiti svaku instrukciju sto im govoris.

Sto manje komplikovanja na pocetku, a kasnije nadogradjivati je put ka uspjehu u fudbalu.

3 hours ago, diablo_bih said:

Pa problem kod tih je sto komplikuju oko taktike i ostalih stvari sto se tice vodjenja ekipe. (Henrya ne bih stavio u tu kategoriju, jer je relativno uspjesan). Kontanje da glupani kao sto jesu vecina igraca mogu shvatiti svaku instrukciju sto im govoris.

Sto manje komplikovanja na pocetku, a kasnije nadogradjivati je put ka uspjehu u fudbalu.

Ne znam, ja sam misljenja da to nije tako jednostavno kao sto mi mislimo, jer da jeste ne bi bili toliko placeni i trenera bi nalazili po redditu twitteru forumima, gdje bi placali po 2-3k sedmicno. 

Mozda grijesim, to je samo moje misljenje. 

28 minutes ago, diablo_bih said:

Pa nisu placeni. 95% trenera nema platu ni blizu igraca. Tezak je put do normalne ekipe za ljude koji nisu igrali profesionalno fudbal i one koji nemaju veze u fudbalskom svijetu. Mozes imati sve license, ali dzaba.

Za neke normalne standarde su itekako placeni, milionske ugovore potpisuju. U slabijim ligama su i bolje placeni od vecine igraca,koji ne zaradjuju basnoslovne sume. 

Za ovo drugo se slazem, iako ne mora znaciti da ako si bio dobar igrac da ces biti uspjesan i dobar trener. Sarri bankar, Benitez konobar, Mourinho prevodilac... velika lepeza zanimanja...nema pravila samo je, kako ti kazes, lakse doci do nekog nivoa, preskocis mnoge stepenice. 

• Popularna objava

Kolko god da je plaćen i koliko god imo neiskusne (al talentovane) igrače, 12.mjesto na tabeli je ipak malo!!! 

Ja sam mišljena da Pochetino nije loš menadžer, ali nikako da se snađe od kako je kod nas. 

Nisam za njegovo izbacivanje niti za dovođenje novih *igrača, gurati do kraja sezone pa kud pukne pukne. 

Januarski transferi rijetko kad 'ubodu', većinom platiš igrače skuplje i moraš mu dati veću platu da ti dođe u pola sezone i onda opet ti ništa me pomogne.

*osim možda adekvatnu zamjenu za Jamesa

On 12/14/2023 at 9:31 PM, EdvinTB said:

Kolko god da je plaćen i koliko god imo neiskusne (al talentovane) igrače, 12.mjesto na tabeli je ipak malo!!! 

Ja sam mišljena da Pochetino nije loš menadžer, ali nikako da se snađe od kako je kod nas. 

Nisam za njegovo izbacivanje niti za dovođenje novih *igrača, gurati do kraja sezone pa kud pukne pukne. 

Januarski transferi rijetko kad 'ubodu', većinom platiš igrače skuplje i moraš mu dati veću platu da ti dođe u pola sezone i onda opet ti ništa me pomogne.

*osim možda adekvatnu zamjenu za Jamesa

Navijaci jesu nestrpljivi i kritika je razumna ali ako zelis trenera na duze staze mora da istrpis i njega i da imas razumevanja za mlad tim. Ja cak nisam ni danas veliki optimista al verujem da bi uz 2 3 iskusna pojacanja ovaj tim vezao 5 6 pobede glatko u Pl u 

Majku ti jebem neprincipijelnu. Niti jedan princip igre nema, ko da si pustio 11 teladi na ispašu. Na pripremama jedno, u ligi drugo,treće, četvrto i hiljadito majku ti jebem jazavičarsku. Dva beka mu igraju štoperi od kojih je jedan lik koji među najsporijim u ligi, a drugi ima igru prema naprijed štopera iz 70tih. Mladi lijevi bek, koji ima nekog potencijala igra mu desno krilo. Pu jebem ti sve što imaš, da Bog da nikad više u struci ne dobio posao.

• Popularna objava

Diletant obicni. Sterilniju i goru igru ne znam da sam ikad gledao. Pa sahista Tuchel i njegov ziheraski pristup naspram ovog izgleda ko jebeni el loco Bielsa sa totalnim fudbalom.

Ovo treba potjerati sto prije. Najbolje bi bilo da se ne pojavljuje na klupi drugo poluvrijeme. Da sam ja vlasnik sad bi sisao u svlacionicu i iscerao ga sa stadiona.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.