Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Mauricio Pochettino (2023-2024, trener)

Istaknuti odgovori

4 minutes ago, Plavac98 said:

Šta se neće promijeniti? Neće se promijeniti ako opet dovedeš glupana za trenera, al se sigurno nece promijeniti nista ako glupana ostavis na mjestu trenera.

I pročitaj fino post prije nego citiraš

• Odgovori 892
  • Pregledi 45,1 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Ja se ovoliko akcija nisam nagledao sveukupno prosle sezone koliko u ovih danas 100 minuta   Pochettino kapa dole, ako je ovo pokazatelj u kom smjeru idemo, buducnost ima da bude sjajna

• Izvini

• Kako ga hamco prebacuje kroz padeže, ovo je izum kru te jebo. 😂 Chalobah, Chalobeh, Chalobih, Chalobuh, Chaloboh, sa Chalobomh, Chalobih

Objavljene slike

Ja bi mu dao otkaz i do kraja sezone uzeo nekog od nasih bivsih igraca tipa Zola, nema sta izgubiti nek uigra ovu ekipu jer ovaj ne radi nista.

• Popularna objava
1 minute ago, Zemo said:

Ja bi mu dao otkaz i do kraja sezone uzeo nekog od nasih bivsih igraca tipa Zola, nema sta izgubiti nek uigra ovu ekipu jer ovaj ne radi nista.

Ima lampard slobodan, da nas preuzme par utakmica :D

Just now, soxx said:

Ima lampard slobodan, da nas preuzme par utakmica :D

Pa realno sad bi ga vratio, makar znas da voli klub :D

Jebo majku, pa zasto uvijek moramo picke od trenera dovoditi. 

Najgore je što me ovaj poraz od Evertona uopšte ne iznenađuje. Dyche je jedna konjina, tačno onaj tip konjine koji treba da ovim pičkama našim jebe majku pred svaki trening i utakmicu. Solidnu ekipu ima, dobar klub, očekivano je bilo da će nakon ovog oduzimanja podova stisnuti gas do daske, odmah sam rekao da me uopšte ne bi iznenadio kiks kod njih.

07.07.2023

Pochettino: We need to be competitive at training or we are not going to arrive in time. I don’t want to make excuses to the players and say “first of all we need time to rebuild” “we need time to work” “we need we need”, No, no excuses and we start to work hard” (@Matt_Law_DT) #CFC

• Popularna objava

Pošto je izjavio da trebaju pojačanja, moram prokomentarisati.

Ovaj tim treba pojačanja da bi se borio za titulu, a ne da se pomjeri sa 11. mjesta. Razlika između 11. mjesta i borbe za titulu je ogromna, što znači da je debelo podbacio. Ovakav kakav je dovoljno je dobar da ga timovi iz donjeg dijela tabele ne odučavaju od fudbala.

Takođe, ovaj tim se navodno pojačao i došla su skupocjena pojačanja na duge staze, kada se to radilo prihvatalo se da nećemo imati instant kvalitet, ali bi se izgradnjom iole dobre organizacione strukture vidio neki napredak i sistem. Pošto se taj napredak i sistem ne vide, a i rezultatski smo podbacili debelo, jedno je tačno, ne zaslužuješ pojačanja. Takođe, nije ni realno da se kupuje svakih pola godine tuce igrača.

Inače se postavlja pitanje, koji su nedostaci ovog sistema pa da znamo šta da pojačavamo, a pošto nemamo ni repa ni glave, to nije baš jednostavno.

Na kraju krajeva, treba da se okane glupih izgovora, šupljih priča kako su igrači dali sve od sebe, ali kako su neiskusni, kako nismo imali sreće, kako su nam potrebna pojačanja i ostalih sranja, nego da identifikuje kako da od postojećeg tima napraviti nešto. Neka pogleda svoje izjave od ljetos i proba da to ukomponuje u tim. Za to ima dovoljno vremena i ne vidim da mu neko puše za vratom, a ako to ne uspije nakon doglednog vremena noga i doviđenja.

3 hours ago, ker said:

Pošto je izjavio da trebaju pojačanja, moram prokomentarisati.

Ovaj tim treba pojačanja da bi se borio za titulu, a ne da se pomjeri sa 11. mjesta. Razlika između 11. mjesta i borbe za titulu je ogromna, što znači da je debelo podbacio. Ovakav kakav je dovoljno je dobar da ga timovi iz donjeg dijela tabele ne odučavaju od fudbala.

Takođe, ovaj tim se navodno pojačao i došla su skupocjena pojačanja na duge staze, kada se to radilo prihvatalo se da nećemo imati instant kvalitet, ali bi se izgradnjom iole dobre organizacione strukture vidio neki napredak i sistem. Pošto se taj napredak i sistem ne vide, a i rezultatski smo podbacili debelo, jedno je tačno, ne zaslužuješ pojačanja. Takođe, nije ni realno da se kupuje svakih pola godine tuce igrača.

Inače se postavlja pitanje, koji su nedostaci ovog sistema pa da znamo šta da pojačavamo, a pošto nemamo ni repa ni glave, to nije baš jednostavno.

Na kraju krajeva, treba da se okane glupih izgovora, šupljih priča kako su igrači dali sve od sebe, ali kako su neiskusni, kako nismo imali sreće, kako su nam potrebna pojačanja i ostalih sranja, nego da identifikuje kako da od postojećeg tima napraviti nešto. Neka pogleda svoje izjave od ljetos i proba da to ukomponuje u tim. Za to ima dovoljno vremena i ne vidim da mu neko puše za vratom, a ako to ne uspije nakon doglednog vremena noga i doviđenja.

Ne treba mnogo pameti da se zakljuci sta nam treba. Desni bek jer je ova seka persa povredjena. Golman jer je sancez kikser. Spic koji ce se koncentrisati na igru a ne na raspravu sa sudijama i igracima. I to sva 3 sa 25+ godina. 

Al po meni treba videti gde se Nkunku najbolje snalazi. Dal na SC, LW, FC, FL, AMC i u zavisnosti od toga naci iskusnijeg igraca za rotaciju. 

Navodno je Poch pripremio listu za odstrel. Pudla, Matsen, Gusto, Disasi, Caloba, Broja, Madueke. I slozio bih se sa svim sem sa Disasijem. 

1 hour ago, cobinho said:

Navodno je Poch pripremio listu za odstrel. Pudla, Matsen, Gusto, Disasi, Caloba, Broja, Madueke. I slozio bih se sa svim sem sa Disasijem. 

11 minutes ago, diablo_bih said:

Mislim da je glupost od tih sto su ukljucili disasija i gusta. Na tu listu se dodaje Conor i Fofana

Ja bih samo da postavim nekoliko pitanja.

Ko će igrati lijevog beka? Povrijeđeni Chilwell? Ko će mu biti zamjena?

Ko će igrati desnog beka? Povrijeđeni James? Ko će mu biti zamjena?

Ko će biti drugi napadač? Ko će biti prvi i drugi napadači kad Jackson ode na Kup Nacija?

Znači li to da ćemo u januaru ponovo prodati i dovesti 8 igrača, potrošiti još 300 miliona?

Kome bi palo na pamet da prodaje dvojicu od pet najstandardnijih igrača u prvoj postavi ove sezone: Gallaghera i Disasija?

Kakav je to dugoročni projekat ako se prodaju u21 igrači koji su okupljeni radi dugoročnog projekta?

Conor mora potpisati novi ugovor ako bude ostajao. Disasi je glupost, to prosto nije istina. Gusto ce igrati kao i dosad, zato kazem da su to gluposti.

Barco se spominje kao lijevi bek, pa bi onda bilo Chilwell i Barco. Problem je sto Barca zele svi moguci na svijetu.

Broja nece otici nigdje ako ne dovedu napadaca, pa ce on igrati kada Jackson ode na Africki kup. Imas i Nkunkua kada zagusti.

On 12/11/2023 at 8:51 PM, Adi said:

Ja bih samo da postavim nekoliko pitanja.

Ko će igrati lijevog beka? Povrijeđeni Chilwell? Ko će mu biti zamjena?

Ko će igrati desnog beka? Povrijeđeni James? Ko će mu biti zamjena?

Ko će biti drugi napadač? Ko će biti prvi i drugi napadači kad Jackson ode na Kup Nacija?

Znači li to da ćemo u januaru ponovo prodati i dovesti 8 igrača, potrošiti još 300 miliona?

Kome bi palo na pamet da prodaje dvojicu od pet najstandardnijih igrača u prvoj postavi ove sezone: Gallaghera i Disasija?

Kakav je to dugoročni projekat ako se prodaju u21 igrači koji su okupljeni radi dugoročnog projekta?

Projekat pao u vodu! 

Ma ne vjerujem ni ja, najviše iz tog razloga što ti ih niko neće kupiti. Možeš ih samo poslati na neke lude pozajmice gdje ćeš im plaćat dalje pola plate ili još gore dovesti nove, napuniti kabinu opet sa 40 igrača ko prošle godine. 

Ja bas mislim da cemo moci da ih prodamo jer se zimi klubovi jako tesko odricu igraca i oni koji su dostupni su jako retki al mislim da ce na kraju zime ptici samo Maduekea, Matsen, i Caloba. Desni i levi bek koji mogu da uskoce a da odmah budu od koristi su jako retki tako da cemo gledati dolce gustog i šnaucera

Napadaca jos i mozemo da dovedemo. Tu su Vlahovic i Toney i ne sumnjam da ce za nekog iskesira ti 60 70 milki. 

On 12/10/2023 at 4:14 PM, hamco said:

Otkud da se uopste stvorio taj mit da Pochetino igra presing? 

Od tebe 😂 al ozbiljno, točno se sjećam kako se na forumu divilo Tottenhamu kako igra presing i standardno plakalo kako mi to ne možemo. Možda nisi bio ti, al s obzirom da si uvijek ti kad je u pitanju presing pretpostavljam da jesi 🙂

• Popularna objava

Kaze nas vrli trener da “Celziju nedostaje visokih igraca” i zato trazi novog odbrambenog, veznog i napadackog igraca. 
Kakva genijalna analiza vrlog nam strucnjaka na klupi. Najveci je problem po njemu, to sto su igraci niski.

I sad ti ovakvom liku dozvoli da potrosi par stotina miliona eura na nova pojacanja.

• Popularna objava

A ono, toliko je debilna izjava da nisam zelio uopste trositi vrijeme na objasnjavanje zasto je debilna.

Mene vise fascinira fenomen kako ovakvi ljudi dospiju do top klubova i treniranja fudbala na vrhunskom nivou. Od svega su najgluplji ljudi iz nase Uprave koji analiziraju i razmisljaju po 3 mjeseca pa onda uzmu ovog lika za trenera i uloze jos 300 miliona eura da ga podrze. Mi stvarno mozemo reci da dobro i stojimo na tabeli kako smo zasluzili.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.