Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 12 - Liverpool (H) 20.11.2011, 17:00h

Istaknuti odgovori

Jbg,što se mene tiče najlošiji igrač je bio JT,katastrofa živa,a ni ostali nisu bili nešt.

U svakom poluvremenu smo imali po 10 min dobre igre,i to je to...

Za ovu godinu se moramo oprostiti s Prvenstvom,samo što s ovakvom igrom ne možemo ni do četvrtfinala Lige Prvaka...

• Odgovori 183
  • Pregledi 13,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

ja mislim da Roman polako dize ruke od celsija

ne mislim ja tako, inace ne bi stalno mijenjao trenere, ali neko ga pogresno informise, igraci su mu losi, kao sto rece essien5, moramo se polahko navikavati na nekada kljucne igrace i poceti dovoditi kvalitet koji se moze suprotstaviti velikim timovima...

Bojim se da će se forum sada podijeliti na one koji vjeruju u Andrea i one koji će mu okrenuti leđa.

pa uvijek je bilo takvih Whisey, ali nakon i ovog poraza sta reci...

ne mislim ja da je samo AVB kriv tu, izgubili smo od Liverpoola i prosle sezone oba puta...

ja se ne bih iznenadio kada bi mu Abramovic dao otkaz, ali mozda je naucio iz proslih iskustava i vec jednom shvatio da nije sve u treneru, ne moze trener nauciti i natjerati nekoga da igra kad on nece i ne zeli... a kod nas takvih igraca ima.

Nakon izjednacujuceg gola sto smo postigli danas malo su se digli i da su ostavili taj tempo sigurno bi uvalili jos jedan... ali to se nazalost desavalo nepunih 10tak minuta i opet su igrali kao u prvom poluvremenu i prethodnih utakmica...

Ja ne vidim tu nikakvu zelju za igru kod Lamparda, Maloude, A.Colea... kao da su se zasitili svega, slabo se krecu i s loptom a i bez lopte... Ramires se trudi, od svih najvise Sturridge i Mata koji svaku utakmicu opravda svaki ulozeni novcic...

Jos kad mi na um padne izjava AVB-a da nam ne trebaju zvucna pojacanja, zabrinem se za ovaj tim, jer ovi sigurno nisu sposobni uraditi nista vise...

AVB me dns razocarao ali ja i dalje mislim da je on veliki strucnjak i da mu je mjesto na klupi Chelsea . Iskreno do sada nije napravio nista cime bi pokazao da zasluzuje da bude trener Chelsea ... nadam se da ce ove sezone kako da kazem izgraditi ekipu , jer nam je definitivno potrebno pojacanja ... mislim da smo dosli do smjene generacija ...

Neznam zasto je AVB ostavio Torres-a na klupi do 83 minute , on nemoze dati go za 90 minuta a kamoli za tih 10-tak...

S danjasnjom igrom sam zadovoljan samo od 50 do 65 minute ostalo nista , onako neigra Stoke ...

Terry katastrofalan , Cole ovo mu je jedna od losijih utamica u karijeti nista nije uradio u ofanzivi ali apsolutno nista , Luiz dobar bio danas iako je imao i on ispada (mislim da bespotrebna driblanja) , Ivanovic los dao je 3-4 "kratke" lopte do Mate ....

Lampard-a nije islo ali se borio kao ZMAJ , ali opet nista ispod prosjeka ....

Ako nikoga nedovedemo u januaru necemo ni u LP , zalim ali tako je :(

L'poll nije Swanseu dobio u gostima nas dobiju a sto je najgore nisu ni oni pokazali neku igru nego zahvaljujuci odbrani smo primili golove .

Nekada smo imali najbolju odbranu na svijetu a danas je to pa mogu cak reci i ispod prosjeka . jesu to velika imena ali zaista odbrana je pre pre pre losa :(

KLUB SE VOLI I KAD GUBI I KAD VODI !!!

Ja sam definitivno za ostanak Andrea, ali pitanje koliko će navijači imati strpljenja generalno...

Mikel, Malouda, Ramires, Anelka, Drogba... Ovim igracima je istekao rok upotrebe, izlapjeli, prdez od igraca, kako hocete...

Od Drogbe iskreno i ne ocekujem da u 33. godini siluje defanzivce i da nosi po 2 igraca na ledjima, on je svoje odradio i svaka mu cast. Lampardu je ovo posljedna sezona u kojoj ce biti regularan, ne moze nama Ramires biti igrac koji ce svojim pasom iz pozadine ugroziti protivnika, jednostavno ne moze, nema taj kvalitet, dobar je kada se branis pa kada hoces kontru istrcati. Mikel ne moze prenijeti loptu, nema okretljivost, nije on kriv, takav je rodjen, Malouda procitan igrac, Anelka koji uvijek cacka jaja kada je na terenu itd... Treba potrositi ogromne pare, da imamo sirinu u ekipi kao nekada. Ciljam na vezni red, joj al' ga treba iz korjena promijeniti!

Trebaju nam igraci koji ce moci igrati ovaj sistem, pas-igru, koji ce moci iznositi lopte, koji ce biti tehnicari, koji ce imati taj zadnji pas. Modric nama treba i njemu slicni! treba odrijesiti kesu u januaru i na ljeto i kupiti 5-6 giraca sto se mene tice...

Ni Mourinho sa ovakvim igracima ne bi mogao nista uciniti. Ali treba dovesti igrace koje Boas zeli a ne Roman. ;)

Ljudi moji ovakva igra ne liči ninašta, ovo je čisti brezobrazluk, AVB je trener koji može učiniti mnogo toga i koji je donekle doveo igru Chelsea na jedan veći nivo, ali postoje neke male greške koje se sa vremena na vrijeme ponavljaju i postaju sve veće i veće, za primjer možemo uzeti odbranu koja je po meni jako jako loša i nestabilna. Terry u posljednje vrijeme gubi lopte, Luzi postaje puno agresivan i prgav, A.Cole po meni ne razmislja glavom ide pred rudu, a da o desnom beku i negovorim Bozzy jako jako loš, jedino sto je svijetla tocka cijele odbrane Ivanovic koji donekle daje sve od sebe da bi sprijecio napade protivnickih igraca.

Vezni red počevši od Mikela ma vala on meni previse mudi s loptom, po mom misljenju treba igrati smireno i sa sto vise pasova, Lampard jako jako dobar igrac koji se svaku utakmicu trudi koliko toliko jer nije ni on u mladosti njemu ima 33 godine, Rezires dobra igrac koji pokazuje dosta toga, zna povuci loptu i odigravati, ali vezni red mora biti dosta dosta jaci i mora igravati sa sto vise pasova.

Napad - Torres vala slab i ne moćan (AVB je pogriješio kada ga je ubacio u 80 min, po meni bi bilo logičnije ubaciti ga na poluvremenu, možda bi do tada nešto pokazao i dao nam neke lažne nade da može promijeniti taj rezultat, ali on u ovom slučaju nije nista kriv), Drogbu su godine očigledno prestigne i sam je toga svjestan, borio se sto jest jest, dijelio je lopte pa cak i sutao iz slobodnog, umalo pogodio, njega se ne treba kriviti, momak očigledno nije u formi. Što se tiče Mate šta reci za tog malog brzonogog palčića koji stalo leta i bori se, šuta na gol i dijeli lopte kome stigne, po meni jedina svijetla tocka ovoga kluba (čast Sturridgeu), bravo majstore, Sturridge on je vec postao životinja i protiv koga god igramo on igra hladnokrvno i sa srcem, ne boji se nikog, svaka mu čast,Torres treba učiti od malih majstora i treba se ugledati na njega, mogu još dosta toga pričati al ovo je moje skromno mišljenje o našem timu...

Nakon svega ovoga u Januaru pa i na ljeto odriješiti kesu i dati veliku sumu novca na pojačanja, uzeti dosta mlađe igrače, većinom se bazirati na odbranu i vezni red, uzeti eventulano jednog mladog napadaca, moja želja mladi Doumbia. ;)

Šta reći? Koju posluku porati? Kome?

Jadna i čemerna igra. Jadni Mata mora sa desnog krila ulaziti u sredinu ne bi li malo razdrmao ekipu. Ovaj naš ostavio Meirelesa i Torresa na klupi, dvojicu koji mogu riješiti utakmicu? Šta on mislim, Torres i Meireles su kod nas na posudbi, pa ne smiju igrati protiv Liverpoola? Krenuo je sa Drogbom od prve, a Drogba više meda ne može. Dalje, Maloudu ostavlja unutra a Sturrdge mu sjedi na klupi?

Izvinite momci, ali je AVB danas potpuno polupao lončiće. Htio je Dalglisha sjebati, a na kraju je sjebao sam sebe. Surova istina.

sad nešta kontam ako otpuste Andrea i novog menadžera dovuku, ispada da smo više novih trenera nego igrača doveli hmmm

Jebiga reLo, zamisli sad da je Torresa gurnuo i da ovaj nije napravio ništa kao po običaju, šta biste mu onda sasuli za Drogbu. Budi iskren pa reci da upravo na ovom forumu nema najmanje 10 ljudi koji su prizivali Didiera nakon svakog lošeg poteza Nanda. ;)

Sturridge je imao povredu od prekjučerašnjeg treninga. Isto tako smo se složili da nam je Mikel neophodan za ovu tekmu, pa nije Andre kriv što je upravo on kardinalno pogriješio kod prvog gola.

Istina je da jest napravio par grešaka i danas, ali većina njegovih odluka bila je tačna. Druga su stvar igrači i njihove mogućnosti...

PS. Luiz me nervira u zadnje vrijeme svojim ponašanjem na terenu, pogotovo kad ekipi ne ide <_< Treba sjesti s momkom i objasniti mu par stvari.

i da zaborqavih napisati igra Luiza je bilakao da neki klinjo iupravlja sa njim na PS-u :)

i da zaborqavih napisati igra Luiza je bilakao da neki klinjo iupravlja sa njim na PS-u :)

Tu si foru pokupio od Garrya Nevilla, priznaj. :D :P

Tu si foru pokupio od Garrya Nevilla, priznaj. :D :P

nisam nego sam je čuo od komentatora današnje tekme na sky sports :D

Šta reći? Koju posluku porati? Kome?

Jadna i čemerna igra. Jadni Mata mora sa desnog krila ulaziti u sredinu ne bi li malo razdrmao ekipu. Ovaj naš ostavio Meirelesa i Torresa na klupi, dvojicu koji mogu riješiti utakmicu? Šta on mislim, Torres i Meireles su kod nas na posudbi, pa ne smiju igrati protiv Liverpoola? Krenuo je sa Drogbom od prve, a Drogba više meda ne može. Dalje, Maloudu ostavlja unutra a Sturrdge mu sjedi na klupi?

Izvinite momci, ali je AVB danas potpuno polupao lončiće. Htio je Dalglisha sjebati, a na kraju je sjebao sam sebe. Surova istina.

U svemu se slazem sto posto....... Maloudu je izvadija iz naftaline a mikel nije dorasta chelseau isto ka i kalou...

ja mislim da Roman polako dize ruke od celsija

previše je love uložio da bi se povukao...kriza je evidentna ali ebg proći će...

Treba priliku dat mlađima jer je sezona po meni gotova........... do 1 miseca triba uigrat ekipu sa torresom sturidgeom i matom u udarnoj momcadi... Podhitno sansu dat meirellesu i mceachranu i ovoga mikela jednom zauvik prikrižit...

Slazem se da trebamo dati priliku mladjima , sezona je daleko od gotove ali i mi smo daleko od naslova ...

Januar Romane odrijesi kesu po ko zna koji put i dovedi neke igrace ovako vise NEMOZE !!!

Poceli su se sprdati s Chelseam , SRAMOTNO !

Čitam ove vaše postove i pomalo se naslađujem koliko sam bio u pravu za AVB-a i kad sam rekao da će nas s ovom igrom osramotiti ekipe poput Mufc-a, Liverpoola, pa čak i Arsenala...

Ponovno forsiranje DEBILNOG 4-3-3 u kojem prvi Mata ne može igrati, jer nema takve pozicije, a na ovo pljuvanje po Ashleyu ću pljunut na svakoga tko je išta loše rekao za njega. Kako vas sramota nije? Tudumi jedni, mućnite malo tim glavama i sjetite se koliko loših utakmica taj čovjek ima po sezoni? Jednu, možda dvije.

Drogba čak i nije toliko loše odigrao, osim onog šuta što napadač njegovog kalibra MORA zabiti. Jebiga, došlo je i to vrijeme da se mora reći da su njegovi dani gotovi, i vjerujte mi da ne bi bilo ništa bolje sa onim mulcem od Torresa.

Meirelesa ubacit u 83.-oj minuti, svaka čast Andre, pa jebo majku to nebi ni neprijatelj Chelseaja napravio u ovakvoj utakmici. Romane, zaustavi ga u sramoćenju ovog kluba i šalji ga ća.

Da se još nadovežem na Maloudu, danas je bio skroz ok, no ipak je on jedan od onih koji moraju ići...pročitan igrač kao što netko reče, točno k'o da Balea gledam u Chelseaju.

odigrali smo naivno... ovakvi porazi najvise bole, pogotovo kad izgubimo od l'poola , man utda.... opet nismo imali srece, i opet nas je kostalo ono zajebavanje u obrani kod ispucavanja lopte... ali ja se ne brinem, poslje svake kise dolazi sunce... sad prolazimo kroz tesko razdoblje, ali i ono ce proci.. villas-boas ima viziju koje se vidi u dovođenju mladih igraca, planiranju buducnosti i njega trebamo zadrzati, kad vec nismo htjeli mourinha, hiddinka, ancelottia.... stalno mjenjanje trenera ne vodi nikud, to treba shvatit abramovic i zadrzat boasa, nije on slucajno doveo porto da sve tri titule... i ne brinem se za plasman u LP, nece ovo susno razdoblje dugo potrajat, nasi igraci su bez obzira na godine prekvalitetni da bi to dopustili.... i ako trebamo pretrpit sezonu, dvije na trecem, cetvrtom mjestu da bi onda 7-8 godina bili glavni kandidat za titulu, to cu odmah prihvatit...

odigrali smo naivno... ovakvi porazi najvise bole, pogotovo kad izgubimo od l'poola , man utda.... opet nismo imali srece, i opet nas je kostalo ono zajebavanje u obrani kod ispucavanja lopte... ali ja se ne brinem, poslje svake kise dolazi sunce... sad prolazimo kroz tesko razdoblje, ali i ono ce proci.. villas-boas ima viziju koje se vidi u dovođenju mladih igraca, planiranju buducnosti i njega trebamo zadrzati, kad vec nismo htjeli mourinha, hiddinka, ancelottia.... stalno mjenjanje trenera ne vodi nikud, to treba shvatit abramovic i zadrzat boasa, nije on slucajno doveo porto da sve tri titule... i ne brinem se za plasman u LP, nece ovo susno razdoblje dugo potrajat, nasi igraci su bez obzira na godine prekvalitetni da bi to dopustili.... i ako trebamo pretrpit sezonu, dvije na trecem, cetvrtom mjestu da bi onda 7-8 godina bili glavni kandidat za titulu, to cu odmah prihvatit...

Slazem se od rijeci do rijeci, bravo majstore! ;)

Vecina bi odmah otpustila trenera, pa ne moze tako ljudi moji. Sta sad, cim zapne odmah novi trener? Ma dajte molim vas, tek tada nikad nista necemo uraditi... Cinjenica je da prolazimo kroz pogano razdoblje, ali i to ce proci, siguran sam. Za ovu viziju koju ima AVB potrebni su drugi igraci, igraci koji to mogu sprovesti u djelo. Koliko godina je Katalonska gamad usavrasavala sistem igre da bi sada ubirali plodove svoga rada. Ja sam jos uvijek uz Boasa....

Bolan ljudi šta je vama?? Andre već ne valja?? Loš je? Koliko se vas veselilo njegovom mogucem dolasku na klupu kad je s portom bio u fantastičnom nizu??

vjerujem da je pola vas što ga blatite jedva čekalo da dođe.. Ja sam htio Hiddinka, nadao sam se da će ga dovest pa nisu. Mi sad na klupi imamo najtalentiranijeg trenera današnjice i ja imam potpuno povjerenje u njega bez obzira na njegove greške. Pa zaboga njegovo vođenje bi se trebalo suditi tek nakon 2-3 sezone a ne nakon 3-4 mjeseca provedena na klupi.. Naša budućnost je u Andreu i nadam se da će to i Roman vidjeti i demantirati ove glupe priče o otkazu!!

Boli svaki ovakav poraz ali to nije razlog da se blati svak živ u klubu!! KTBFFh!

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.