Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 12 - Liverpool (H) 20.11.2011, 17:00h

Istaknuti odgovori

• Odgovori 183
  • Pregledi 13,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Nije kiksao, to nisam rekao. Jednostavno ga prati maler u velikim tekmama. Ipak vjerujem da je Bane preuzeo svoju poziciju na desnoj strani poslije Blackburna.

Negdje naiđoh na podatak da od 13 odigranih tekmi protiv velikih ekipa sa Bozzyem u sastavu, da smo 10 puta zijanili.

Od tih trinaest utakmica u kolliko je njih igrao recimo Terry ?

Sorry ali malo glup primjer.

Pa nije Bosingwa u tih 13 utakmica imao 10 kikseva koji su nas direktno koštali rezultata.

Nadam se da si shvatio poantu što sam htio reć.

Zbilja nemam pojma što ste se svi okomili na Bosingwu. Je loš je trenutno ali loša je cijela zadnja linija.

Inače mislim da ćemo igrat nerješeno.

Nije kiksao, to nisam rekao. Jednostavno ga prati maler u velikim tekmama. Ipak vjerujem da je Bane preuzeo svoju poziciju na desnoj strani poslije Blackburna.

Prika recimo Bane nas je umalo koštao boda na zadnjoj utakmici

Bane je igrao jako lose, na zadnjoj reprezintativnoj turi. Mozda je to samo otpor savezu(da ne duzim sad, zbog cega), a mozda i on ispada iz forme. Ja se samo nadam da nije ono drugo...

ma dovoljno je samo pogledati utakmice u kojima je igrao Bozz i svima bude jasno.. pa zasto nije pozvan za reprezentativne duele, ako ne popravi formu nece ni na EURO...

Citam na forumu jednom , navijaci Liverpoola uvjereni u pobjedu ..

Znaci treba ih da valja spustiti na zemlju :mellow:

Citam na forumu jednom , navijaci Liverpoola uvjereni u pobjedu ..

Znaci treba ih da valja spustiti na zemlju :mellow:

kako i ne bi bili, prosle sezone su nas oba puta pobjedili, popusimo li i ovu utakmicu ne zasluzujemo biti ni medju prva 4 a o naslovu ne treba ni pricati.. tu Man City vec razvaljuje....

igraju i terry i suarez i na početku tekme će nosit neke majce sa porukama protiv rasizma.

Lampard

Složit ćeš se da je ipak Srbin bolje rješenje za bekovsku poziciju od Portugalca. A što se baš prošlog meÄa tiče, ne reče koliko je sve zraÄnih duela dobio, koliko je puta oÄistio opasnost ispred našeg gola i kako je, na kraju krajeva, vrhunski u trepavicu pogodio Lampsa za pobjedu. :)

Prva must-win utakmica sezone. Ne bih bio u koži Andreu ako popušimo foru.

@wisey

Ja sam uz tebe što se tiče Bosingwe i Baneta. Bane je puno bolji, sigurniji igrač i on treba biti prvi izbor na desnom beku.

Danas sumnjam u pobjedu, ali eto vidjet ćemo.

Wisey, slažem se za Baneta, a s obzirom kako je ubacio loptu Lampsu, nitko ne može reći da je loše odigrao.

Sad je stvarno must-win jer nam za petama puše prvenstveno Tottenham, koji bi nas mogao prestići ako ne pobijedimo, a tu su još i Arsenal koji je na 22 boda trenutno kao i mi, plus Liverpool koji malo kaska ali bi eventualnom današnjom pobjedom mogao doći na isti bodovni razmjer s nama.

Mislim da će presudni danas biti Äetvorka A.Cole-Terry-Mikel-i tko god bude igrao drugog stopera, jer treba zatvoriti Suareza, paziti da se lopta ne odbije do Kuyta, a Cole da sprijeÄi nalete Hendersona preko desne strane(naše lijeve).

Joj imam neki pogani osjecaj kada je ova tekma u pitanju. Skoro uvijek je tako kada igramo sa Liverpool-om, kad su neka skuvana ekipa jbt, nikad ne znas na cemu sa njima. Samo da ne dodje do neke blamaze, a ovako sta bude... Necu se nervirati.

Oni ce igrati bunkericu samo tako, a mi ako ne budemo koristili sanse, donji smo. Danas realizacija mora biti na nivou, kao i svaki segment igre. Valjda nece onaj propuh od igraca, Bosingwa igrati...

Srecno nasim!

COME ON YOU BLUES!

od ove utakmice očekujem da se igra dva poluvremea, sa pauzom od 15 minuta između njih :) 1:1 moje viđenje tekme.... iz dvice u iks...

hehe de mi reci da se neces nervirati, ako budu igrali kao i do sada skloni sve sto ti je pri ruci, ne bacaj stvari po kuci... (kao neki) :P :P hehe

da mi je vidjeti tog ko se ne nervira kad igra Chelsea...

ps: dubrovcanine cestitam ti na 1000tom postu, nisam vidio gdje si ga napisao...

hehe de mi reci da se neces nervirati, ako budu igrali kao i do sada skloni sve sto ti je pri ruci, ne bacaj stvari po kuci... (kao neki) :P :P hehe

da mi je vidjeti tog ko se ne nervira kad igra Chelsea...

ps: dubrovcanine cestitam ti na 1000tom postu, nisam vidio gdje si ga napisao...

Stvarno se danas necu nervirati, nikakav sam... Jedva trepcem, nemam energije da se nerviram...

Napisao je u temi Josh McEachran ,

Stvarno ko se nebude nervirao onda on ima CELIKCNE ZIVCE ! B)

A neko je napisao da ce Terry i Suarez imate majice protiv rasizma ? To ce biti lijepo vidjeti :lol:

Volio bih kada bi danas na teren izašla ova postava

..................................................Cech..................................................

....Ivanović..................David Luiz....................Terry...................Cole....

..........................Ramires...........Mikel...........Lampard..........................

.....Sturridge.................................Torres..................................Mata.....

Danas bi mogli ocekivati da i mi nekog "nabijemo", nakon onih 8:3 ManU-a, zatim Citya 6:1, Arsenalovih 5:3...vrijeme je da se plate dugovi:D

Mislim da bi danas mogli pobjediti, vrijeme da se vratimo na pobjednicke staze!

Suarezu treba dat 2 metra prostora, toÄnije Äuvat ga sa malo distance, jer ako ga Terry bude Äuvao na ono što bi se reklo "Tight Marking", Suarez će stvarat dosta problema jer može puno više ako se igrač prilijepi na njega, a ako mu daš prostora ne zna što će s loptom, mada da me krivo ne shvatite, daleko je to od zone, ali Äuvat ga na udaljenosti od 2 metra bi moglo bit riješenje, a baš nasuprot tome je Kuyt, za kojeg se Luiz ili tko već bude igrao drugog stopera, treba prilijepit ko muha na govno i ne dopustit da mu dođe neki odbijanac. Izlijetat u blok Adamu uvijek kad puca i probat zaustavit Hendersona.

Slabim karikama Liverpoola smatram Lucasa za kojeg sam već rekao da je najgori igrač na terenu kojeg sam vidio otkad gledam nogomet (Äitaj 2002), te Downing, za kojeg mislim da nije nešto opasan, pogotovo protiv Baneta. Obrana im također nije nešto, a Reina uvijek može kiksat koliko god dobar bio.

Sturridge je pod upitnikom, ima sitnu povredu gležnja.

Zanima me hoće li Andre početi sa sredinom Mikel-Ramires-Lamps ili će riskirati te gurnuti Raula mjesto Obija. ;)

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.