Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 12 - Liverpool (H) 20.11.2011, 17:00h

Istaknuti odgovori

• Odgovori 183
  • Pregledi 13,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

A moj Andy, velika Äetvorka se odavno raspala :D

InaÄe, moram pohvalit sliku, fenomenalna je.

Od utakmice ne oÄekujem ništa posebno, nadam se lijepom nogometu i clean sheetu, a naprijed što uÄ‘e, uÄ‘e. Želim vidjeti obranu u istoj formaciji kao protiv Blackburna, može Luiz umjesto Alexa ako treba, ili možda Äak probat ovu utakmicu s Luizom na DM-u. Ostatak klasika, Ramiz, Lamps, Danny, Mata i Torres.

Daj bože da Torres nešto uvali, bila bi utakmica puno, puno ljepša :)

Pobjeda i samo pobjeda, ne treba srljati kao i uvijek i ići ko jarac, moramo stati na loptu i upotrijebiti što više pasova, ali posebnu pozornost obratiti na napad Liverpool-a ponajprije ubojiti Suarez. A što se tiÄe odbrane naravno kao i protiv Blackburn-a, samo bez onog punoglavca Bozz-a, predviÄ‘am 2-0 i volio bi posebno da ga Torres uvali i da igra naš robijaš Meireles :D

COME ON CHELSEA !

Bit će il' 2:0 il' 1:1 s obzirom da se igra 20.11.2011. :D

Es7SI.jpg

Otkud ti Anelka molim te ? :D

Pored toliko igraca ti Anelku stavio , Torres ?

Prošle sezone smo od Liverpoola oba puta izgubili što sigurno boli tako da je sada pravo vrijeme za osvetu. Samo nek bude pobjeda :)

We hate Liverpool FC,

They live off their history,

And we couldn't give a fuck about Stevie G,

Coz JT got the captaincy...

Ja iskreno nisam siguran da će bitit pobjeda. Katastrofalni smo protiv većih klubova, ove sezone. Liverpool, nije kao Man Utd, ali nisu ni bezazlena ekipa...

Daj Bože da pobijedimo, mada sumnjam, najvise zbog toga sto puno golova primamamo..

Najbitnije da u defenzivi pametno odigraju i da ne srljaju previse prema naprijed... samo moramo sacuvat mrezu a gol cemo zabit... ako niko drugi onda ce ga Torres ukucat... :D

previše smo kiksali ove sezone tako da samo pobjeda dolazi u obzir...

Moj san je bila Megan Fox, pa vi skontajte ko je tu puko glavom.

HAhahahhaahhahahahahahahhaah :D

Dubrovcanine ima jos nade da je osvojis :D

• Autor

Mi moramo proigrati. Sjećate li se da smo prošle godine pali u formi baš protiv Liverpoola. Do Liverpoola smo igrali fenomenalno, a onda je otišao Wilkins i došla je tekma s Liverpoolom i mi smo pali u sivilo porazom. Od tada nismo stroj kakav smo bili. Nadam se da će ova utakmica napokon biti novi preokret, tj. da je Liverpool poÄetak i kraj loših igara.

Pravo da vam kažem, nemam nikakvu predstavu kakva bi ovo tekma mogla da bude. Ponajviše zato što dolazi odmah poslije ove duge reprezentativne pauze tako da je jako teško prognozirati. Nadam se najboljem, naravno. :)

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.