Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 12 - Liverpool (H) 20.11.2011, 17:00h

Istaknuti odgovori

mislin da je vrime da ovaj debilčić od trenera ode ća šta dalje od kluba... A mikela više ne mogu komentirat nema smisla...

Šta ima debilčiću??

Danas je igra bila loša i nekako sam i očekivao. To sam i prije tekme govorio i pisao. Jebe nas odbrana, a uz to nam u napadu radi samo Danny. Sve ostalo u qrcu, zapravo ima Mata još dobar.

Vezni red ni u jednoj tekmi protiv jačih nije bio dobar, spori su, katastrofalni su. Pa kad nas jedan Adam i Lucas (obojica prosjek) uzmu na sredi, onda nemaš šta očekivati.

O odbrani nema potrebe pričati, jednostavno kriminalni su. Ne znam šta je Terryu u zadnje vrijeme, svaka utakmica nekoliko grešaka. Jedino je Cech pozadi siguran.

AVB danas je pogriješio sa prvim sastavom, ali i sa poznim izmjenama, ali ga nazivati debilom može samo još veći debil.

• Odgovori 183
  • Pregledi 13,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

odigrali smo naivno... ovakvi porazi najvise bole, pogotovo kad izgubimo od l'poola , man utda.... opet nismo imali srece, i opet nas je kostalo ono zajebavanje u obrani kod ispucavanja lopte... ali ja se ne brinem, poslje svake kise dolazi sunce... sad prolazimo kroz tesko razdoblje, ali i ono ce proci.. villas-boas ima viziju koje se vidi u dovođenju mladih igraca, planiranju buducnosti i njega trebamo zadrzati, kad vec nismo htjeli mourinha, hiddinka, ancelottia.... stalno mjenjanje trenera ne vodi nikud, to treba shvatit abramovic i zadrzat boasa, nije on slucajno doveo porto da sve tri titule... i ne brinem se za plasman u LP, nece ovo susno razdoblje dugo potrajat, nasi igraci su bez obzira na godine prekvalitetni da bi to dopustili.... i ako trebamo pretrpit sezonu, dvije na trecem, cetvrtom mjestu da bi onda 7-8 godina bili glavni kandidat za titulu, to cu odmah prihvatit...

"Nije on slučajno doveo Porto do sve 3 titule" ?

Ajde da ja tebi nešto objasnim, vidim da pratiš nogomet koliko i ja umjetničko klizanje, s onakvom ekipom Porta (Falcao, Hulk, Rodriguez, Pereira) osvojiti Portugalsku Ligu i Kup je jednako dostignuće kao da s Dinamom osvojiš HNL, to što je osvojio Europa Ligu je osvojio isto tako jer nije imao nijednog teškog protivnika, tj. najteži mu je bio Benfica od koga su imali duplo jaču ekipu. Ponovit ću još jednom, ovo što je on napravio je JEDNAKO TEŠKO KAO I OSVOJITI HNL SA DINAMOM.

Ovaj poraz nevjerovatno puno boli. Znali smo svi da će biti teško, ali ipak sam se nadao najboljem prvenstveno zbog toga što je Liverpool zapao u malu krizu. Ali eto ti ga na, Liverpool nas dobi i ovo nam je 2 uzastopni poraz na SB, a nekad je taj isti Stamford bio neosvojiva tvrđava godinama, ali dobro, optimista sam i vjerujem da će biti bolje.

Trenutno smo 4. ali Totenham ima isto bodova ali i 2 utakmice manje. Ova sezona je propala što se tiče titule prvaka Engleske ali treba gonjati ostala 3 trofeja. Nadam se i vjerujem da ćemo barem biti 3. i da ćemo direktno ići u LP bez kvalifikacija.

Cech danas bez posla, nije imao potrebe za nekim ekstremnim intervencijama a kod oba gola nije imao šanse

Ivanović zaista odlično odigrao, borio se, najbolja karika danas u odbrani.

Terry i Luiz su danas bili u najmanju ruku loši. Stvarno ne znam šta je sa Luizom u posljednje vrijeme, kako je samo danas bio nadrkan samo bi se bio. Možda ga treba prebaciti na zadnjeg da izliječi te frustracije dok se Essien ne vrati jer Mikel malo je reći katastrofalan, iako je onaj šut sa početka utakmice bio odličan.

Ramires solidan, Lamps se borio, trudio, ali ipak godine su to.

Malouda u prvom katastrofa, u drugom se udostojio i solidano je odigrao. Mata i Sturridge uz Ivanovića danas jedine svijetle tačke na terenu.

Drogba, i njega su pritisle godine, ali ipak imao je onaj šut iz slobodnog kojeg smo svi vidjeli i golu.

Ja ne znam šta da napišem, obolit ću na živce poslije ove utakmice. Užas jedan. Moram reći da je Andre totalno krivu postavu iskoristio... u velikom smo sr*nju kojem se ni izbliza ne nazire kraj..

Poslije svega ovoga realnost je treće mjesto za koje ćemo se krvavo boriti. Ako kakav kup uleti plakat ću od sreće. Ovo je valjda to građenje momčadi, sa svom boli koju ono sa sobom nosi... naprijed Plavi :(

šta reć, zadovoljan sam igrom ali ne i obranom. Terry je očito u nekakvoj krizi i nepamtim kada me je bilo strah kada se njemu dodavalo. Cechov vrlo loš potez dodavanje mikelu, trebao je ispucati.

Sa postavom koju je AVB izveo sam zadovoljan, posebno me razveselio drogba od prve minute i pokazao kako je još uvjek dobar, da je imao pravu loptu vjerujem da bi zabio., svaka čast za slobodnjak onaj.

Nekako se pribrojavam dolasku na noge City-a te mislim kako bi to mogla biti zadnja jedna od presudnjih utakmica u karijeri AVB-a

. prevelika je odšteta plaćena za njega da bi ga se riješavalo nakon 15-tak utakmica.

jbg, oni su iskoristili svoje prilike , mi smo izgubili .

Igra nam je bila losa u prvom poluvremenu u nastavku smo bolje igrali sta je tu .

Uz CHELSEA sam i Andre Villiasa Boasa do zadnjeg .

Pobjede i porazi su sastavni dio igre , u sezoni ce bit uspona i padova .Bolje da te padove sada izbacimo iz sebe sada i losu igru, nego u Martu,Aprilu,Maju kada ce nam trebati dobra igra i rezultati

CHELSEA FOOTBALL CLUB !

@dubrovcanin

Kažeš nije imao teške tekme u euro ligi prošle sezone. To je glupost. Euroliga je sve, samo nije slaba i nije tako lahko je osvojiti.

Sjećam se prošle sezone smo u grupnoj fazi imali kao jednog od protivnika moskovski Spartak. Taj Spartak ni u jednoj tekmi nismo baš nadigrali, a šta je Andre s Portom uradio im. Silovao ih u obje tekme, rezultatom 5:1 i 1:5.

A Porto nije jači od Chelsea, al nikako jači. Tebi je u cilju da pljuješ na trenera, ali ustvari nemaš ti pojma kao ni ja. Čovjek je mojih godina uveliko radio u velikom klubu, u tvojim godinama je sigurno bio puno zreliji, zato je tu gdje je.

Hoću da kažem, da je Andre majstor svog zanata, veliki stručnjak i da ćeš ga na tvoju žalost, a moju veliku radost još puno tekmi gledati. Vozdra!

"Nije on slučajno doveo Porto do sve 3 titule" ? Ajde da ja tebi nešto objasnim, vidim da pratiš nogomet koliko i ja umjetničko klizanje, s onakvom ekipom Porta (Falcao, Hulk, Rodriguez, Pereira) osvojiti Portugalsku Ligu i Kup je jednako dostignuće kao da s Dinamom osvojiš HNL, to što je osvojio Europa Ligu je osvojio isto tako jer nije imao nijednog teškog protivnika, tj. najteži mu je bio Benfica od koga su imali duplo jaču ekipu. Ponovit ću još jednom, ovo što je on napravio je JEDNAKO TEŠKO KAO I OSVOJITI HNL SA DINAMOM.

ma *urac moj.... daleko je portugalska liga od toga da samo porto igra.... ako se dobro sjecam, a dobro se sjecam cak tri portugalska kluba su igrala u polufinalu europske lige... a i porto prosle sezone nije izgubio nijednu utakmicu u ligi, to ne uspjeva ni dinamu u ovom ocajnom nhl-u

Šta ima debilčiću??

Danas je igra bila loša i nekako sam i očekivao. To sam i prije tekme govorio i pisao. Jebe nas odbrana, a uz to nam u napadu radi samo Danny. Sve ostalo u qrcu, zapravo ima Mata još dobar.

Vezni red ni u jednoj tekmi protiv jačih nije bio dobar, spori su, katastrofalni su. Pa kad nas jedan Adam i Lucas (obojica prosjek) uzmu na sredi, onda nemaš šta očekivati.

O odbrani nema potrebe pričati, jednostavno kriminalni su. Ne znam šta je Terryu u zadnje vrijeme, svaka utakmica nekoliko grešaka. Jedino je Cech pozadi siguran.

AVB danas je pogriješio sa prvim sastavom, ali i sa poznim izmjenama, ali ga nazivati debilom može samo još veći debil.

Sta tebi nije jasno? jesam li tebi sta reka??

Alo smirite tenzije momci, a ti how yes no nemoj vrijeđat korisnike ovog foruma.

Ja sam glup šta se spuštam na njegovu razinu... isprika

neda mi se pojedinačno komentirati igrače a uostalom vidim da vam se rasprava zapravo svodi na AVB da ili ne? e pa za mene je da, pun mi je više k.... mjenjanja trenera, znate li vi kako to smješno izgleda, jbt pa roman ih mjenja skoro kao mamić u dinamu..e sad ko misli da su dinamo i chelsea u istom rangu, laku noć.

avb mora ostati, iako mi se ovo primanje golova svaku jbnu utakmicu, i gubljenje utakmica na BRIDGEU, gutanje 5 komada od jbnog arsenala, nimalo ne sviđa..

netko je spomenuo kičmu ekipe kako nije kakva je bila, što je logično svakom normalnom čovjeku, pa sjetite se koliko su trajali ti igrači, koliko veselja je bilo s njima, godine ih stišću, ali nisu za staro željezo (svi), nego ih treba kombinirati s kvalitetnim mladim i to je to, i tako kroz sezonu, dvije napraviti smjenu generacija...a to je ono što alex ferguson odlično radi...a kod nas se po meni, upravo to dešava..

hiddink neka dođe i neka bude savjetnik, a nakon ovoga mislim da će ga roman i dovesti..ekipa će ući formu i ići će na bolje ako Bog da, a mora ići na bolje, jer od ovoga lošije, sumnjam da može biti...bar se nadam.

p.s. i da, razočaran sam kao i vi svi totalno, nisam se još od arsenala oporavio a sad ovo :( ali vi, pojedinci, pljujete po igračima koji su vam do prije koji tjedan bili super, po avb-u itd. da ne nabrajam sada..

treba malo stajati iza svojih riječi, mada je ovo forum, i može se lupetati koliko hoćeš ali opet..treba biti realan.. pozdrav ;)

ee napokon da mogu pisati ovdje sta -.-

registrovao sam se ovdje da bi prvenstveno napisao par pametnih stvari

Kao prvo nismo imali sporske srece u danasnjem porazu.

kao drugo poslje utakmice bio sam ljut i izgovorio sam svasta na racun MIkela i Menadzera ali kasnije kad sam se ohladio malo shvatio sam da boass i nije toliko kriv jer nije on kao niti itko mogao procjeniti da ce mikel pogrijesiti i da ce onaj Jonson proci pola ekipe i zabiti gol.

I da kazem Cech nije imao nekog posla dns a mozda je i mogao bolje reagovati kod 1 gola ali nema veze nije njegova krivica.

Ivanovic je bio sasvim solidan,bio je dobar u ofanzivi i solidan u defanzivi

David Luiz hmm cudan igrac skroz jer odjednom krene loptom sam napred kao da ce ubiti nekog i svaki me je put strah da je nece izgubiti i po meni i nije bio bas toliko los.

Terry je izgleda pod dojmom onih optuzbih za rasizam pa radi neke cudne stvari i ispada kao amater neki.

A.Cole hmm imao je i on boljih dana.

Mikel me je razocarao totalno jer sam uvijek imao misljenje o njemu da je jedan jako siguran igrac kojem se moze dodati lopta u svako vrijeme i da nece zabrljati nezz sta mu je bilo dns.

Ramires jedan od onih igraca koji su dns zasluzili + jer borio se je,isao u napad,presjecao napade na nas i tako uglavnom bio je dobar.

Mata takodjer dobro odigrao,nije nista extra dobro niti lose moze i bolje.

Lampard jedan od najboljih sigurno i dokazao se da nije za klupe.

Maluda je igrac kojeg inace ne volim zbog sebicnosti svoje i nekakvog prolazenja ali dns drugo poluvrijeme odigrao odlicno.

Drogba jedan od omiljenih igraca u chelsiju svima nama ali vjerujte mi da on nije vise za velikih utakmica i da ne moze igrati kao nekad na onom nivou.

Da dodam jos da je Sturidge nasa buducnost u klubu i da Torres da je dns igrao od pocetka napravio bi dosta vise nego drogba i znam da se neki nece sloziti sa ovim oko torresa ali on je dobar igrac ali igra pod pritiskom i izaci ce jednom na dobro

Treba podrzati AVB jer zna covjek svoj posao.

Definitivno stoji šta si reka ali isto tako je upitno zna li on šta radi... Pogledaj startne momčadi chelsea zadnjih 6,7 utakmica... Maximalno su 3,4 igrača ista ne računajuć cecha... Ja cu ga podrzavat još neko vrime iako sam napisa da se goni u pm, ali je činjenica da previše luta sa sastavima, a izmjene necu ni komentirat to je tragedija.

dobro momci necemo sad citati te vase gluposti i rasprave na forumu, to sto ima izmedju vas dvojice rijesite negdje drugo....

tema je da se raspravlja o utakmici, razumijem sjebani smo svi, sta mozemo....

da dodam jos nesto.. AVBu ovo nije prva greska koju pravi, ovo je vec mnoga u nizu ali donekle ga razumijem.. rotira tim ali nisu svi tako dobri i zeljni igre kao pojedini i to mu je vrlo rizicno.. Ali jedno ne mogu nikako razumjeti da stavi igraca na klupu koji nam je jedan od rijetkih u formi, Daniela Sturridgea...(iako se navodno povrijedio, vidjelo se da moze igrati) A mnogo je jos cudnih izmjena imao i prethodnih utakmica i opet ne kazem da ga treba mijenjati ali me ne bi iznenadilo da dobije otkaz sudeci po prethodnim iskustvima kada nam nesto ne ide, uvijek nadrlja trener...

Ocekujem prije svega da Abramovich, AVB i ostali dobro poporicaju i donesu odluku koja je najbolja za klub, jer sa ovim igracima ocito ne ide...

Abramovich ako zeli da ima jak tim treba da bude aktivan u prelaznom periodu kao sto su Barca, Real i Manchester uvijek aktivni i gotovo svaki prelazni rok dovedu nekog jakog igraca, Barca je prosle sezone osvojila vazne trofeje ali opet su kupili Fabregasa i Sanchesa (dva vrlo vrlo kvalitetna igraca) a mi cim osvojimo nesto, ne treba nam niko, fol dovoljno smo jaki, zato nam se ovo i desava jer ni jedan trener se nije usudio dovesti neko zvucno pojacanje koji ce unaprijediti igru...

Imao san neki osjecaj da cemo ovu utakmicu pobjediti ali igraci nas nazalost po ko zna koji put opet razocarase i to na Stamford Bridgeu...

Zelim da otvore oci i idu u korak sa najvecimam a to mozemo postici samo ako budemo imali najbolje svjetske igrace... sa ostalim mozemo samo nazadovati ili ostati na istom mjestu... sa ovim danasnjim igracima i ovom igrom se ne osvaja ni Carling kup a kamo li Liga Prvaka ili Championship...

Trener mora prvi nadrljati, tako je to u životu općenito, takve primjere imaš na sve strane, kada se ruši npr. mafija, neće se dizati optužnice protiv utjerivača dugova ili šta ja znam, već se treba suzbiti u korijenu, znači direktno na šefa, kada Torcida napravi sranje na stadionu, neće naplatit 400.000 eura UEFA nekom tamo Duji Čoviću, nego će naplatiti upravi kluba, AVB je ovdje šef i on odgovara za svoju momčad, tako je to.

nije ovo tragedija, i prosle sezone smo imali tragican niz, sunderland nas razbio 3 0 pa smo se ipak izvukli, protiv man utd-a imali priliku vratit se na nulu.... ovo se i moglo ocekivat, mlad trener dođe u veliki klub, treba mu vremena, vec sam negdje napiso da ce abramovic morat bit jako strpljiv s nim...

aaaa... šta mi popljuvaše AVB-a... :D

što se tice same tekme... jednom rijecu katastrofa... obrana poootpuno nesigurna... veza katastrofa kako je spora i s ovakvim igracima u vezi se ne moze daleko.. oni naprave jedan-dva bljeska i u te dvije tekme si dignu reputaciju i onda ih 5 tekmi nema nigdje... takvi su nasi igraci u vezi... osim naravno Lamparda (starog lisca... :) ) napad MORA igrat loše i ne stvarat izgledne prilike kada iza sebe ima tako sporu vezu...

ako AVB zeli igrat nogomet u punom smislu te rijeci onda mora ic u kupovinu veznjaka ili treba davat vise prilika Meirelesu...

1. Mikel... decko je ove sezone igrao solidno... ima tu i tamo koju tekmu di eksplodira i odigra fenomenalno i onda 5 tekmi se trazi i odigra solidno ali nedovoljno dobro... Je da je mlad i da je pred njim jos duga karijera... ali... s ovakvom kvalitetom neznam jel ju moze nastavit u chelsea... on kad odigra tekmu na odlicnoj razini onda to dobro izgleda u obrani jer puno lopti presjece... ALI... njegov najveci problem je taj... što je užasno spor u predaji lopte i što nema nikakvu viziju prema naprijed... jer dok se on pripremi gurnut nekome loptu vec se suparnik poslozi... svaka mu cast ko igracu ali ako ne poradi u brzini predaje lopte i ako se malo ne zamisli i ne trgne mislim da nece imat buducnost ovdje u klubu... dao Bog da me on sa svojim buducim utakmicama razuvjeri ali cisto sumnjam...

2. Ramires... bio bi fenomenalan igrac kada bi igrali nogomet kao nekad... povukli se u obranu i vrebali suparnika iz kontri... jer je fenomenalan u takvim situacijama... brz je, moze probit protivnika i zna gurnut dobru loptu... ali ako nastavimo igrat ovu napadacku taktiku 4-3-3... ne vidim ga kao nezamjenjivog u toj formaciji... jer on ima kvalitetu potegnut prema naprijed i od njega se moze ocekivat da ce bljesnut 1-2 puta na utakmici i rijesit tekmu... jer smo to i od njega vidli u par tekmi ove sezone tako da znamo da moze... ali u tekmama di smo MI ti koji drzimo loptu i di smo MI ti koji lomimo protivnika on nije previse upotrebljiv... mozda ce bljesnut jedan dva puta i mozda nesto napravit u te jedne do dvije akcije ali ostatak ce bit nevidljiv... jer nema tu viziju kao što imaju Iniesta, Modric... i ostali igraci takve kvalitete... Znaci Ramires je jedino fenomenalan kad bi igrali defanzivni nogomet... Ali ako nista drugo mislim da bi AVB umjesto njega mogao vise koristit Meirelesa...

3. Lampard... Ikona i Legenda kluba... dobar je igrac... daje sve od sebe... ali ponekad je previse spor... njega moramo drzat barem jos ove sezone u prvoj postavi i graditi vezu oko njega...

Znaci ako Abramovic ne pljune pare sumnjam da ce bit ista od trofeja ako se uopce mozemo tome nadat...

A što se tice same taktike danas... Evo ovu tekmu bi usporedio s onom Turska 0:3 Hrvatska... Kad su Turci bili ti koji su drzali loptu, koji su pritiskali i koji su pokusavali lomit suparnika ali nisu nista konkretno napravili... Dok smo mi 3 puta zabljesnuli i ocitali im lekciju...

AVB i Abramovic moraju po veznjaka svjetske klase... jer ako kupimo samo jednog takvog i kad nam se jos vrati Essien mislim da ce sve krenut puno boljim tokom i da cemo dignut razinu igre za ne jednu nego dvije razine... Jer cim veza proradi i pocne brze dijelit lopte odma ce napadaci imat vise posla i vise ce zabiijat... I iskreno... Kako se uopce nadat od Drogbe ili Torresa da zabijaju kad dobe 2-3 lopte kroz cijelu utakmicu ako i dobe... Mata i Sturridge dobro rade svoj posao i uz njih nije nam tolko potrebno pojacanje na krilnoj poziciji... Treba nam samo taj jedan veznjak... Jer ako dignemo igru u vezi odma cemo postat puno opasniji i u napadu... A obrana uz ovakve igracine kao što su Terry, Cole, Luiz, Ivanovic, Bosingwa, Alex itd. mora kad tad izac iz krize i postat neprobojni zid...

I tko se slaže samnom da AVB-u damo otkaz i da zaposlimo Dubrovcanina? Jer decko ovdje na forumu iskazuje svoje znanje i mislim da bi bio bolji trener od AVB-a... xD

slažem se sa svime šta si napisa u potpunosti osim sa ovim zadnjim....

Trener mora prvi nadrljati, tako je to u životu općenito, takve primjere imaš na sve strane, kada se ruši npr. mafija, neće se dizati optužnice protiv utjerivača dugova ili šta ja znam, već se treba suzbiti u korijenu, znači direktno na šefa, kada Torcida napravi sranje na stadionu, neće naplatit 400.000 eura UEFA nekom tamo Duji Čoviću, nego će naplatiti upravi kluba, AVB je ovdje šef i on odgovara za svoju momčad, tako je to.

Ja mislim da je Abramovich dovoljno pametan i da nece iste greske praviti kao svaki put kad ne ide... ali opet nista me ne bi iznenadilo...

Ja prizeljkujem nove igrace a ne novog trenera...

Ne mozes svu krivicu svaliti na trenera ako ni prethodnici nisu nista bolje uradili sa istim igracima...

Jedino bih mu zamjerio na odabiru igraca u par utakmica, ali nije on kriv sto mu igraci nisu sposobni uraditi onako kako on zamisli...

• Autor

Evo da se i ja javim. Ovdje, gledao tekmu jučer i samo čekao kad ćemo primiti drugi gol i dočekao to. Trenutno smo u najlošijoj formi od dolaska Romana Abramoviča i sada će se malo očistiti tribina od gloryhunter navijača. Sad treba dati podršku cijeloj ekipi, sada kada nam je najteže. A bilo je i težih momentata, sjetite se nije tako davno bilo da smo čekali titulu 50 godina. Nije problem u treneru, ne znam koji bi to čudotvorac od onake ekipe više izvukao. Problem je u drugim stvarima. Problem je u Drogbi, Terryju i tim igračima skeleta ekipe koji su dali svoje, ne mogu više. Problem je što se zadnji dan prijelaznog roka dovodi kao neki Meireles, igrač s kojim nisam nezadovoljan, ali i igrač koji ne treba klubu koji ima ambicije da bude svjetski vrh. Ako mi imamo te ambicije moramo kupovati svjetske klase te dati našim igračima domaćim priliku, igračima poput McEachrana. Šta reći nego da Chelsea mora u totalnu rekonstrukcije. Ne kažem da ta rekonstrukcija treba trajati par dana, može se ona razvući i na dva sljedeća prijelazna roka, ali do početka iduće sezone mi moramo imati novu ekipu, jednostavno moramo. Od ovih igrača bi ostavio samo Matu, Sturridgea i DavidaLuiza što su igrali jučer. Ostalo sve ili prodati ili klupa. Reći će mnogi da sam radikalan, ali ako pod hitno ne djelujemo, mogli bi iduću godinu dočekati u Europa Ligi, jer ovako više ne ide. Ja sam uvijek štitio Mikela, ali je jučer dokazao da nije kadar za Chelsea. Ima takvih još igrača.

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.