Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 12 - Liverpool (H) 20.11.2011, 17:00h

Istaknuti odgovori

Bit će veselo danas... Iskreno strah me da se ne osramote ko protiv Arsenala.. :/ Nadam se da će danas bit pobjeda uz maksimalana trud svih igrača, bilo bi mi drago vidit da daju sve od sebe pa makar i izgubili... Nadam se da će Luiz započet utakmicu isto kao i Meireles i Torres.. Sretno momci!

• Odgovori 183
  • Pregledi 13,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Steta sto nema Sturridge-a, falice njegovi driblinzi i brzina.

Ova utakmica je rjesena... Nemoguce je probiti onaj bunker a oni sada vode...

Opet smo mi stvorili sansu svom protivniku.

bezidejna igra , na silu gol dat necemo a primit cemo jos jedan , sta ocekivat u nastavku ?? :wacko:

stoji sve što kažete, al ja ne razumijem nikako ali nikako onu nonšalanciju cecha i mikela...koji k se dešava

ae sad iz prekida, idemoo

Slaba igra skroz, Mata jedini nesto radi, a Maloudu pod hitno izbaciti i uvesti Sturridgea koji barem nesto moze napraviti, ajde makar u drugom da izjednace pa nek nerjeseno zavrsi, samo da se ne blamiraju opet

opet igraci sramote ime kluba.... nek idu u pm, ovo smece treba sto prije izbaciti iz Chelsea.. zna se gdje je smecu mjesto, na deponiji a ne na stadionu...

overrated i amateri

E da malo prokomentarisem 1-st half

Drogbin slobodnjak ja pomislio gol i ko lud se derem po kuci kad ono spoljni deo mreze :D

Sta reci za gol koji smo primili ponovo po ko zna koji put ove sezone mi protivniku asistiramo i nikako da to ispravimo dobro sto je Mikel izgubio loptu svako grijesi ali poslije toga umjesto da odma ustane i popuni prazininu gospodin zasjeo i boli ga k....

Luiz od samog pocetka utakmice nadrkan ili nek se smiri il nek ide na klupu ovako nam samo moze pogorsat situaciju ako dobije 2 zuti karton.I treba malo onog Lukasa iznervirat da pocrveni :D Ocekujem da ce AVB napravit sledece izmjene Mikel-Meireles Malouda-Danny Drogba-Torres

Ma treba potrositi 200 miliona na prava pojacanja, a ove polovnjace sve prodati. Stra'ota!

Da se mene pita ja bih sad u januaru slozio ogromne pare za Hazarda, Modrica i njima slicne jer su nam takvi igraci potrebni da brzo prenose loptu.

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.