Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 12 - Liverpool (H) 20.11.2011, 17:00h

Istaknuti odgovori

• Odgovori 183
  • Pregledi 13,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

neka Abramovic odluci sta ce sa malim portugalskim trenercicem i ostalim smetljarima u timu... neko mu treba reci da dzaba trosi pare na te amatere i da ih treba sto prije to bolje mijenjati...

odoh na kafu da se smirim, jebem im mater sve do jednom...

sorry na psovki ali sigurno me razumijete....

Joj jos ja eto odigram 1x na kladionici i padnem :/ kako losa igra, ponavljam Mata se jedini istice i Sturridge kada dobije priliku, Ivanovic je bio solidan, Luiz dobar ali dosta prgav, Malouda u drugom poluvremenu se poboljsao, ostalo lose

mislin da je vrime da ovaj debilÄić od trenera ode ća šta dalje od kluba... A mikela više ne mogu komentirat nema smisla...

Ne može on u utakmici u kojoj igra samo pobjeda radit izmjene u 85 min... Torres je taknija balun 2 puta meirelles 1... Triba ga bit sram

Sa velikim žaljenjem mogu reći Drogba je gotov :( A još je veći problem što mu je zamjena onaj ljigavac Torres :( Mali Sturridge rules! HOĆEMO HIDDINKA!!! :)

Sramota.

Prvi put dva puta zaredom gubimo kući još od 2002. I to dvije one-man ekipe nas dobijaju. :rolleyes: Još Liverpool je limitiranija ekipa od Arsenala, pa ljudi moji nas Charlie Adam i Lucas Leiva razvaljuju na sredini ! :angry:

Moje mišljenje je da je stvar u tome šta se kiÄma ekipe raspala... Cech se još drži kako tako, a.cole loš (star) , terry ok, essien (ozljeđen) ,lampard katastrofa,drogba još gori, malouda ( užas ).... Pojačanja su nam luiz ( bit će dobar ), ali miljama od carvalha, mikel( igrač za bolton ili fulham ), meirrelles ( nedokazan), mata ( odličan ), torres ( ne može proradit bez veznog reda ) i još more toga...

eh sad..ja sam davno napisao da nisam sretan sa dolaskom Boasa al et sad je najlakše popovati...Jedno je igrati protiv Benfice, Brage, Sportinga a drugo protiv top timova iz najjače lige svijeta... Da hoće Hiddink malo svratiti do SB, da pomogne Andreu :)

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.