Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 12 - Liverpool (H) 20.11.2011, 17:00h

Istaknuti odgovori

• Odgovori 183
  • Pregledi 13,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Ocekujem pobjedu.. i cujem da Suarez nece igrati zbog onog rasistickog valjda vrijedjanja Evre

Ekipu vidim u sljedecem sastavu:

---Mata----Torres-----Sturridge

-Lampard--Meireles--Ramires

Cole---Terry---Luiz---Bosingwa

------------Cech-------------------

Atkinson nam sudi, mislim da nebi trebalo bit problema sa suđenjem.

U pi**u materinu i Atkinson. Atkinson je Liverpoolov Howard Webb, to je dokazao u utakmici protiv Evertona, ima da nas pokrade ko Sanader državu MsgPlus_Img0288.png

Toliko nas pokrast nemože ni da hoće XD

Po ranijim iskustvima, ovdje je i bod dobar.

nadam se da ti nisi imao one sne,

jer protiv Arsenala si imao nocne more i sanjao da smo izgubili 5:2 sto se kasnije ispostavio slican rezultat... :P

Ljudovi moji meni je glupo razmisljati negativno, ajmo malo pozitivnije strane, vjerujete i redci sad udaraju glavom od zid i razmišljaju kakva će igra biti. Imamo jako jako dobre igrače, izvrstan vezni red, napad perfektan samo da nam Torres bude raspoložen...

Ne mogu reci da su oni za bacit, nisu al u svakom slučaju možemo ih dobit, samo nam treba dobra inspiracija, a to je da ne popušimo na domacem terenu od drugog velikana, od prvog smo popusili 3-5, al od ovaoga necemooo !!!

Ajmoo po pobjedu !!!

Prošle sezone Liverpool je oba puta pobijedio Chelsea u Premiershipu, a zanimljivo je da su igrači koji su u ta dva meča donijeli pobjedu Liverpoolu sada igrači Chelseaja. Na Anfieldu Torres je bio dva puta strijelac za pobjedu Liverpoola od 2:0, a na Stamford Bridge Meireles je donio pobjedu Liverpoolu.

Sa skysports.com

Chelsea:

Cech

Bosingwa, Ivanovic, Terry, Cole

Ramires, Mikel, Lampard

Sturridge, Torres, Mata

Liverpool:

Reina

Johnson, Carragher, Agger, Enrique

Henderson, Lucas, Adam, Downing

Kuyt, Suarez

Očekujem da će Liverpool odigrati slično kao i prošle godine na Stamfordu. Zatvoriti se, parkirati autobus u sredini i tjerati ti nas na duge i spore napade. Naprijed će se oslanjati na Suareza i kontre. Vidjet ćemo kako će naši reagirati.

Luiz nam je potreban u ovoj tekmi jer možemo napraviti višak u sredini i jer ima dobru dubinsku loptu.

Prva stvar, ako već mora igrat ovo 'vno od Bosingwe, sreća da nije Henderson na toj strani inače bi već mogli potpisati poraz.

Naši veznjaci moraju preuzeti inicijativu u sredini, i ovaj put se moramo osloniti na njih, jer je Lucas rupetina samo takva, najgori igrač kojeg sam vidio na terenu otkad gledam nogomet.

S obzirom da je dvojac Suarez-Kuyt u napadu, morat ćemo se nadati da će Terry, Ivanović i Mikel igrati na najvećoj mogućoj razini, mada bi i to moglo biti nedovoljno za sačuvati mrežu, treba nam i vrhunska partija Čecha, Colea koji će zatvarati zvijerku Hendersona, te okvira gola na Stamford Bridgeu s obzirom da je Liverpool ove godine već u 3 utakmice pogađao okvir neprestano.

Suarez je onaj najkurvinskiji igrač, lukav i prefrigan, što bi se reklo, njegove finte s kojima zbunjuje stopere su neviđene, a što on ne bude mogao zabiti, Kuyt će, zato se ne treba bazirati isključivo na njega, već jedan od defanzivaca mora neprestano paziti da lopta ne dođe do Kuyta jer je onda kazin.

Smatram da će ovo biti dosta teška utakmica, i da ako nam obrana ne odigra utakmicu života, mogli bi na*ebati ko žuti.

Ali, ajde, positive attitude uoči tekme, here at The Bridge weather rain or fine, we have shine all the time..

Ocekujem samo, da momci ne obrukaju sebe, i navijace. I ne znam vise sta da kazem....

Tako je, neka daju sve od sebe pa šta bude

Nadam se pobjedi ali jaki sam pesimist u ovom slucaju... :S

i ne kuzim zasto nije stavio ivanovica na bek a luiza u obranu... :S

Suarez smije igrat? :blink: Pa nema on kaznu zbog rasizma?

Ija koliko znam da nece igrati :(

Ma tačan sastav će se znati tek pred samu tekmu. Ja sumnjam da će Bosingwa igrati, nema od njeg hajra protiv makar malo jačih ekipa.

Negdje naiđoh na podatak da od 13 odigranih tekmi protiv velikih ekipa sa Bozzyem u sastavu, da smo 10 puta zijanili.

Negdje naiđoh na podatak da od 13 odigranih tekmi protiv velikih ekipa sa Bozzyem u sastavu, da smo 10 puta zijanili.

Nista ja tebe ne razumem :huh: :blink:

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.