4. april 2024.2 god. comment_354001 Sve gori i gori, ne znam je li odigrao kvalitetnu utakmicu ove sezone, konstantno griješi. Rekao bih da je Disasi kao Rudiger i Zouma, a on kao Christensen. Mislim da je sve jasno. Prijavi
23. april 2024.2 god. comment_354507 Mekan igrac i igrac kojeg boli qrac hocel primiti 0, 1 ili 5 golova. Prodaja na ljeto, nista ja tu ne bih cekao i nadao se da ce nadoci. Prijavi
24. april 2024.2 god. comment_354557 Igrac koji je meni najvise obecavao u odrani u pocetku sezone. igrao je smireno, znao je stati na loptu. ovo sad je tako cudan pad u formi. nadam se da ce se popraviti. Prijavi
25. april 2024.2 god. comment_354575 18 hours ago, Spaha said: Igrac koji je meni najvise obecavao u odrani u pocetku sezone. igrao je smireno, znao je stati na loptu. ovo sad je tako cudan pad u formi. nadam se da ce se popraviti. Isto, prije ovog odsustva i povreda jako dobar igrač ako mene pitaš. Miran na lopti, jak fizički i ima dovoljno inteligencije da ne ispada ko maloumnik, dok je sad raspad. Prijavi
25. april 2024.2 god. comment_354582 Jedan od onih igraca koji pored sebe u tandemu moraju imati inteligentnog i iskusnog stopera. U bilo kojim varijantama ispada jako los. Prijavi
25. april 2024.2 god. comment_354583 Ne znam jeste li primijetili, vjerovatno da, ali ono što mi je kod njega prvi put zapalo za oko je kako ima oštar i precizan pas. U zadnje vrijeme kad ga gledam djeluje kao da ne zna prvom do sebe dodati. Prijavi
20. maj 2024.2 god. comment_355230 Potpuno je pokvario dobar utisak sa početka karijere u klubu. Ove sezone je bio naš najgori odbrambeni igrač. Iako je najviši od svih štopera u skoku samo Chalobah ima slabiji učinak. Sa njim na terenu primamo ubjedljivo najviše golova i napravio je dosta kikseva iz kojih su proizašli golovi. Bio je potpuno neprepoznatljiv i sve ono u čemu je bio dobar je postao loš. Malo se popravio pred kraj sezone, možda mu je trebalo da uđe u ritam nakon povreda, ali još uvijek daleko od očekivanog nivoa. Colwill je imao puno bolju sezonu u svim segmentima igre. Prijavi
1. novembar 2024.1 god. comment_359708 Ovaj decko treba napustiti klub. Ono sto pokazuje nije na nivou Celzija. Cak bih rekao ni na nivou Premiershipa. Cekamo ga vec predugo i nema napretka. Prilika je dobio dovoljno. On treba otici u Italiju gdje je tempo sporiji i blazi. Prijavi
23. novembar 2024.1 god. comment_360177 Nek je i on jedan dobar mec pruzio. Taman to bilo protiv raspalog Lestera. Prijavi
23. novembar 2024.1 god. comment_360178 Ofanzivno je top, podsjeća na Rudigera po pitanju proigravanja. Nije imao grešaka ni u odbrani, tako da se mora pohvaliti u svakom segmentu. Prijavi
23. novembar 2024.1 god. comment_360184 Znao je i ranije biti bolji kad se igralo sa 3 nazad. Danas mu je išlo na ruku što je imao više ofanzivnih nego defanzivnih zadataka. Prijavi
7. juni 2025.1 god. comment_364960 Nekako je uspio propasti iako sam imao velika očekivanja kad je prvi put zaigrao. Miran na lopti, precizni pasovi, dobar u skoku. Nakon par povreda više ništa od toga. Odbrana više nije sigurna kada je on tu i trebali bismo ga prodati da oslobodimo prostor za nekog novog. Prijavi
8. juni 2025.1 god. comment_365027 Slazem se. Neshvatljiv pad u formi. Vjerovatno je psihicki potonuo. Treba ga prodati na vrijeme.. Prijavi
1. oktobar 2025.1 god. comment_367998 Badi se vratio. Solidna partija, dobar u predaji lopte, cak je i par dobrih dugih lopti imao. Videlo se kod izmene da mu je dusa u zubima ali svakako raduje povratak jer smo bas tanki sa stoperima. Prijavi
4. oktobar 2025.1 god. comment_368068 Je l ovo veceras Marcel Desailly igrao ? Bravo Badi, u pravom momentu. Prijavi
4. oktobar 2025.1 god. comment_368070 2 minutes ago, reLo said: Pravi momenat za pauzu do nove godine. 🤣🤣 Zasluzio je 😁 Prijavi
4. oktobar 2025.1 god. comment_368071 Do povrede je bio odlican, stvarno odigrao dobru utakmicu, al nas povrede jedu bukvalno.. Prijavi
5. oktobar 2025.1 god. comment_368101 Mislim da je Badi nas najbolji stoper kada je igra nogom u pitanju. Njegovi pasovi su izuzetno precizni pogotovo to moze raditi iz mjesta, iz koljene sto bi se reklo. Uvijek mu je pas dovoljno jak i odmjeren ali nikad prejak, pogotovo kada treba probiti prvu liniju protivnika. Tako je i prvi gol protiv Liverpula pao kada je pasov otvorio sredinu i dodao Gustu. On mora poraditi prije svega na fizickoj spremi i na koncentraciji. Ne bih ja njega uopste prodavao. Meni je Fofana mnogo losiji igrac od njega. Prijavi
5. oktobar 2025.1 god. comment_368102 @hamco Fofana je krs od igraca. Previse povreda jebiga. Njega Maresca ceni jedino iz razloga sto je jedini dovoljno brz stoper u ekipi pa sa njim moze malo i highline da se igra. Prijavi
5. oktobar 2025.1 god. comment_368104 Za mene je ipak Colwill broj 1 kada su dodavanja u pitanju. Badiashile sve to ima u teoriji, ali u praksi češće ima utakmice u kojima nenormalno griješi i u jednostavnijim dodavanjima. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.