Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Benoît Badiashile (Napoli)

Istaknuti odgovori

• 3 sedmice kasnije...
  • Odgovori 148
  • Pregledi 7,4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Ma Zouma sa loptom kao da kran jebeni gledam, kako se okreće i namješta, plus desnom nogom mora i primiti i dodati loptu (sad je naucio malo i lijevom, ali to je iz vremena prije povrede itd.). Ono po

• Trebali su i Caballera svojevremeno na ovom kauču predstaviti

• Corto Maltese
    Corto Maltese

Za mene je on za sada najvece pojacanje, pa makar usrao sve do kraja

Objavljene slike

Igrac koji je meni najvise obecavao u odrani u pocetku sezone.

igrao je smireno, znao je stati na loptu. ovo sad je tako cudan pad u formi. nadam se da ce se popraviti.

18 hours ago, Spaha said:

Igrac koji je meni najvise obecavao u odrani u pocetku sezone.

igrao je smireno, znao je stati na loptu. ovo sad je tako cudan pad u formi. nadam se da ce se popraviti.

Isto, prije ovog odsustva i povreda jako dobar igrač ako mene pitaš. Miran na lopti, jak fizički i ima dovoljno inteligencije da ne ispada ko maloumnik, dok je sad raspad.

Jedan od onih igraca koji pored sebe u tandemu moraju imati inteligentnog i iskusnog stopera. U bilo kojim varijantama ispada jako los. 

Ne znam jeste li primijetili, vjerovatno da, ali ono što mi je kod njega prvi put zapalo za oko je kako ima oštar i precizan pas. U zadnje vrijeme kad ga gledam djeluje kao da ne zna prvom do sebe dodati.

• 4 sedmice kasnije...

Potpuno je pokvario dobar utisak sa početka karijere u klubu. Ove sezone je bio naš najgori odbrambeni igrač. Iako je najviši od svih štopera u skoku samo Chalobah ima slabiji učinak. Sa njim na terenu primamo ubjedljivo najviše golova i napravio je dosta kikseva iz kojih su proizašli golovi. Bio je potpuno neprepoznatljiv i sve ono u čemu je bio dobar je postao loš. Malo se popravio pred kraj sezone, možda mu je trebalo da uđe u ritam nakon povreda, ali još uvijek daleko od očekivanog nivoa. Colwill je imao puno bolju sezonu u svim segmentima igre.

• 5 mjeseci kasnije...

Ovaj decko treba napustiti klub. Ono sto pokazuje nije na nivou Celzija. Cak bih rekao ni na nivou Premiershipa. Cekamo ga vec predugo i nema napretka. Prilika je dobio dovoljno.

On treba otici u Italiju gdje je tempo sporiji i blazi.

• 3 sedmice kasnije...
  • 6 mjeseci kasnije...
  • 3 sedmice kasnije...
  • 3 mjeseca kasnije...

Badi se vratio. Solidna partija, dobar u predaji lopte, cak je i par dobrih dugih lopti imao. Videlo se kod izmene da mu je dusa u zubima ali svakako raduje povratak jer smo bas tanki sa stoperima.

Mislim da je Badi nas najbolji stoper kada je igra nogom u pitanju. Njegovi pasovi su izuzetno precizni pogotovo to moze raditi iz mjesta, iz koljene sto bi se reklo. Uvijek mu je pas dovoljno jak i odmjeren ali nikad prejak, pogotovo kada treba probiti prvu liniju protivnika. Tako je i prvi gol protiv Liverpula pao kada je pasov otvorio sredinu i dodao Gustu.

On mora poraditi prije svega na fizickoj spremi i na koncentraciji. Ne bih ja njega uopste prodavao. Meni je Fofana mnogo losiji igrac od njega.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.