22. maj 2023.3 god. comment_345160 Ma jebes colwila. Da je kulibali, calaba il tako neko pa hajd. Kud bas badi Prijavi
22. maj 2023.3 god. comment_345165 Ne mozes birati ko ce imati povredu. A ne jebi Colwilla kada ti je to najbolji stoper kojeg imas u ekipi. Prijavi
22. maj 2023.3 god. comment_345166 Nemoj ga diablo samo ti hvalit. Mozds i bude nesto od njega Najbolji stoper a nije ni odigro tekmu. Znaci mi smo fofanu platili 80 milki a imamo boljeg stopera. Da je bolji od sviju bio bi zacementiran u prvih 11 brajtona. Prijavi
6. septembar 2023.3 god. comment_348810 Ajde krkane vraćaj se, ide on na LB, Colwill LWB a Chilly krilo Prijavi
27. decembar 2023.2 god. comment_351032 Ovo što igra nakon povratka od povrede je slabo. Da na leđima piše Sarr ili Chalobah bilo bi većeg odjeka. Prijavi
28. decembar 2023.2 god. comment_351063 Baš neubjedljivo od njega zasad, imao je jednu dobru utakmicu od povratka poslije povrede i to je to, ovo ostalo mizerno Prijavi
28. decembar 2023.2 god. comment_351085 Steta, bas sam od njega puno ocekivao. Do povrde je bio jako dobar, nije komplikovao s loptom u nogama a opet jako siguran na lopti. Dobro je citao igru i postavljao se... ovo sto igra poslije povrede nije na zavidnom nivou. I ona greska protiv Newcastla nije mu pomogla za samopouzdanje. Valjda se dozove uskoro. Prijavi
28. decembar 2023.2 god. comment_351088 Dobar je on meni, samo bi valjalo da odradi sezonu bez povrede. Griijesi, to stoji, ali opeg mi nekako ulijeva vise pouzdanja nego bilo koji drugi stoper u ekipi, valjda sto nekako smirenije igra. Prijavi
26. januar 2024.2 god. comment_352073 Odlican protiv Ville, imao onaj jedan kiks u pasu kada je Cash sutirao a Petrovic odbranio. Sve ostalo na visokom nivou. Prijavi
1. februar 2024.2 god. comment_352292 Nije ni cudo sto se spominjao nesto Milan i posudba. Bit ce ludilo sto se tice stopera na ljeto. Prijavi
2. februar 2024.2 god. comment_352323 Kriminalno je odigrao, mislim da mu je ovo najgora partija od kako je došao kod nas Prijavi
2. februar 2024.2 god. comment_352330 Povrede su ih unistile, imamo dobre stopere u sustini, ali neuigrani su, stalno su povrijedjeni, onda krpe po bekovima jer su bekovi takodje povrijedjeni. Generalno kad sve saberes i da su svi zdravi odbrana nam je odlicna. James i Gusto, u sredini Silva, Fofana, Badi, Disasi, Colwill, i lijevo Chilwell i Cucu. I onda od takve odbrane dodjes do toga da pola sezone desnog beka igra Disasi, lijevog Colwill, Silva sa 100 godina igra aman bas svaku. Prosto da covjek ne povjeruje da mozes doci u takvu situaciju. Prijavi
2. februar 2024.2 god. comment_352333 Cuj bili se dogovorili sve sa Milanom, ali posto je poceo stalno igrati odbili na kraju. Prijavi
4. april 2024.2 god. comment_353963 Premekan je. Ima fizicke predispozicije i snagu da bude odlican stoper ali previse mekano izgleda i igra. Mora se mnogo cvrsce ici u duelima i na loptu ako zelis u Premiershipu igrati na visokom nivou. Prijavi
4. april 2024.2 god. comment_353964 Nije ga dzaba Milan trazio, savrsen za te lige. Nadati se da ce barem protiv Uniteda odigrati kako treba. Prijavi
4. april 2024.2 god. comment_353975 Od povrede ni sjena onog igraca,ocajan je i veceras bio. Disasi je glup ali je barem beskompromisan i zna zaprijetiti iz prekida... ovaj brat nista. Steta meni je djelovao kao odlicna kupovina ispod radara. Prijavi
4. april 2024.2 god. comment_353978 baš, od povrede užasan danas je kod sva tri primljena gola dao svoj doprinos Prijavi
4. april 2024.2 god. comment_353979 Povreda ga je unistila, treba ozbiljno razmišljati o njegovoj prodaji na ljeto. Psihicki i fizicki nije spreman da igra na ovom nivou. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.