17. oktobar 2025.17. okt comment_368233 Kako, zar nije rekao da je umor. Managing minutes i to. Prijavi
17. oktobar 2025.17. okt comment_368234 Ovo je već za otkaza cijelom ljekarskom i fitnes timu. Prijavi
17. oktobar 2025.17. okt comment_368235 Just now, reLo said: Ovo je već za otkaza cijelom ljekarskom i fitnes timu. Problem je sto su otprilike isti igraci povredjeni, tako da ne bih ja rekao da je do njih vec do samog igraca. Pa ako je ko odugovlacio sa njegovim povratkom to su oni jer Badi je bio oporavljen barem mjesec dana prije utakmice sa Liverpulom a nije igrao. Slicna stvar i sa Laviom, evo i Palmer se ne forsira nazad. S druge strane imamo i primjer Jamesa koji nikad u karijeri nije igrao duze u kontinuitetu. Prijavi
17. oktobar 2025.17. okt comment_368236 Kolju nas povrede bukvalno ovo nije normalno, zacarani krug a tek pocetak sezone. Prijavi
17. oktobar 2025.17. okt comment_368241 Ovaj ljetni prijelazni rok je bio idealan da pokusamo prodati ove povrijedjene stopere i da dovedemo iole zdrave, opet bilo ko je dobar naspram ovih koji vise nema nego sto ih ima. I kad igraju opet daj im stimaj minute i nagadjaj kad ce igrati da se ne bi opet eventualno povrijedili, a samo je pitanje vremena kad ce opet fasovati neku povredu. Prijavi
18. oktobar 2025.18. okt comment_368245 ionako treba gurati Hata, ovaj je trebao vec biti bivsi iako je odigrao dobro ova 2 meca. Prijavi
23. novembar 2025.23. nov comment_368894 Glup potez, riskirati penal na 0-1 zbog ovako neceg. Lik cuva nizeg igraca od sebe i ne gleda loptu nikako. Jucer ga je takodjer preletio jedan dugi pas, 40ak metara lopta leti i on podleti pod nju. Sreca protivnik slabo sutirao iz odlicne pozicije. Prijavi
24. novembar 2025.24. nov Popularna objava comment_368918 nemojte pogrešno da me shvatite, ali zadnje sezone i po, mislim da smo se nagledali više maloumnih, mongoloidnih poteza naših dragih igrača više nego za deceniju i po čak su i prestali da me nerviraju, svi redom, od trenera do igrača, niko nije izneverio 🤣 nadam se da će neko napraviti kompilaciju svega, od izjava, glupih faulova, trapavih poteza, grešaka, dodavanja protivniku u noge itd. itd. Prijavi
3. decembar 2025.3. dec comment_369173 Ovaj je tokmak glup ko kurac. Zalutao za fudbalera. Ko jo ovog skautirao i preporučio ne treba više raditi taj posao. Prijavi
3. decembar 2025.3. dec comment_369196 Da mi je samo znati na konto cega guraju ovog balvana a prekrizili su recimo Disasija? Jednako su losi obojica, samo se ovaj provlaci vec 3-4 sezone. Decko nije niti ce ikad biti kvalitet za Celzi. Onaj iz Monaca direktor nam doveo skart robu. Preporucujem mu da promijeni ligu, mozda Spanija ili Italija bi bila za njega. Prijavi
4. decembar 2025.4. dec comment_369208 Covek pokida protiv Liverpoola i to je to. Sve ostalo je ili balvan ili povredjen. Neverovatna stvar. Prijavi
4. januar4. jan comment_369900 3 godine mi ovu panjinu trpimo jer onaj majmun od direktora nece da prizna gresku. Pa ovo samo kod nas ima... Trebao je davno letjeti, sa pajdasem Disasijem. Prijavi
4. januar4. jan comment_369926 Ovolika konjina i da ne smije uletiti u igrača i ubiti hljeb u njemu... Prijavi
5. januar5. jan comment_369943 5 hours ago, Emcomne said: @Adi do kad traje ugovor ovom idiotu? Do ljeta 2030. Prijavi
5. januar5. jan comment_369945 Dovoljno mu je samo pogledati u njušku i shvatiš kako “puca od inteligencije”. Prijavi
13. august13. aug comment_374190 Dogovorena posudba u Napoli, 3 miliona za posudbu i opcija otkupa za 27. Detalji još uvijek nepoznati, ali plašim se Talijana i njihovih posudbi. Ako se posudba zaista realizuje, postaje naš 5. igrač na inostranoj posudbi. Paez u River Plateu, Jorgensen u Strasbourgu, Antwi u Strasbourgu, Derry u Sportingu i sada Badiashile u Napoliju. Možemo još samo 2 igrača poslati u inostranstvo, od toga će jedan sigurno biti u Strasbourg. Prijavi
17. august17. aug comment_374236 Dakle eto njega ponovo nazad u Julu, vraca se u Cobham i na platni spisak, ove posudbe koje omogucavaju ekipi da bira hoce li ili nece nekog igraca su mi sviranje kurcu Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.