Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Benoît Badiashile (Napoli)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 148
  • Pregledi 7,4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Ma Zouma sa loptom kao da kran jebeni gledam, kako se okreće i namješta, plus desnom nogom mora i primiti i dodati loptu (sad je naucio malo i lijevom, ali to je iz vremena prije povrede itd.). Ono po

• Trebali su i Caballera svojevremeno na ovom kauču predstaviti

• Corto Maltese
    Corto Maltese

Za mene je on za sada najvece pojacanje, pa makar usrao sve do kraja

Objavljene slike

Just now, reLo said:

Ovo je već za otkaza cijelom ljekarskom i fitnes timu.

Problem je sto su otprilike isti igraci povredjeni, tako da ne bih ja rekao da je do njih vec do samog igraca. Pa ako je ko odugovlacio sa njegovim povratkom to su oni jer Badi je bio oporavljen barem mjesec dana prije utakmice sa Liverpulom a nije igrao. Slicna stvar i sa Laviom, evo i Palmer se ne forsira nazad. S druge strane imamo i primjer Jamesa koji nikad u karijeri nije igrao duze u kontinuitetu.

Ovaj ljetni prijelazni rok je bio idealan da pokusamo prodati ove povrijedjene stopere i da dovedemo iole zdrave, opet bilo ko je dobar naspram ovih koji vise nema nego sto ih ima. I kad igraju opet daj im stimaj minute i nagadjaj kad ce igrati da se ne bi opet eventualno povrijedili, a samo je pitanje vremena kad ce opet fasovati neku povredu. 

• 1 mjesec kasnije...

Glup potez, riskirati penal na 0-1 zbog ovako neceg. Lik cuva nizeg igraca od sebe i ne gleda loptu nikako. 

Jucer ga je takodjer preletio jedan dugi pas, 40ak metara lopta leti i on podleti pod nju. Sreca protivnik slabo sutirao iz odlicne pozicije.

• Popularna objava

nemojte pogrešno da me shvatite, ali zadnje sezone i po, mislim da smo se nagledali više maloumnih, mongoloidnih poteza naših dragih igrača više nego za deceniju i po 

čak su i prestali da me nerviraju, svi redom, od trenera do igrača, niko nije izneverio 🤣

nadam se da će neko napraviti kompilaciju svega, od izjava, glupih faulova, trapavih poteza, grešaka, dodavanja protivniku u noge itd. itd. 

• 2 sedmice kasnije...

Da mi je samo znati na konto cega guraju ovog balvana a prekrizili su recimo Disasija? Jednako su losi obojica, samo se ovaj provlaci vec 3-4 sezone.

Decko nije niti ce ikad biti kvalitet za Celzi. Onaj iz Monaca direktor nam doveo skart robu. Preporucujem mu da promijeni ligu, mozda Spanija ili Italija bi bila za njega.

• 1 mjesec kasnije...
  • 3 sedmice kasnije...
  • 6 mjeseci kasnije...

Dogovorena posudba u Napoli, 3 miliona za posudbu i opcija otkupa za 27. Detalji još uvijek nepoznati, ali plašim se Talijana i njihovih posudbi.

Ako se posudba zaista realizuje, postaje naš 5. igrač na inostranoj posudbi. Paez u River Plateu, Jorgensen u Strasbourgu, Antwi u Strasbourgu, Derry u Sportingu i sada Badiashile u Napoliju. Možemo još samo 2 igrača poslati u inostranstvo, od toga će jedan sigurno biti u Strasbourg.

• Adi mijenja naslov u Benoît Badiashile (Napoli)

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.