Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Benoît Badiashile (Napoli)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 148
  • Pregledi 7,4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Ma Zouma sa loptom kao da kran jebeni gledam, kako se okreće i namješta, plus desnom nogom mora i primiti i dodati loptu (sad je naucio malo i lijevom, ali to je iz vremena prije povrede itd.). Ono po

• Trebali su i Caballera svojevremeno na ovom kauču predstaviti

• Corto Maltese
    Corto Maltese

Za mene je on za sada najvece pojacanje, pa makar usrao sve do kraja

Objavljene slike

Naravno da tek treba da pokaze kontinuitet, te da ovakve partije pruza i protiv kvalitetnijih protivnika, ali odigrao je fantastican prvi mec. 

Svaka cast, Silva konacno ima pravog partnera na liniji. 

Ovaj dodaje odlično na prvu, brzo razmišlja i djeluje sigurno. Bio je nesiguran samo prvih 10 minuta, ali to je razumljivo s obzirom da je debi. Koulibaly i Zouma su mi baš nezgrapni sa loptom.

• Popularna objava
24 minutes ago, ker said:

Ovaj dodaje odlično na prvu, brzo razmišlja i djeluje sigurno. Bio je nesiguran samo prvih 10 minuta, ali to je razumljivo s obzirom da je debi. Koulibaly i Zouma su mi baš nezgrapni sa loptom.

Ma Zouma sa loptom kao da kran jebeni gledam, kako se okreće i namješta, plus desnom nogom mora i primiti i dodati loptu (sad je naucio malo i lijevom, ali to je iz vremena prije povrede itd.). Ono po čemu mi je Zouma bio bolji od Koulibalya je klizeći startovi, njegovi klizeći u zadnjoj odlučujućoj sekundi su bili savršeni, bez greške dok Koulibaly svako malo pravi glube faulove kao da mu je 18 godina

On 1/15/2023 at 5:16 PM, Emcomne said:

Dvojku sa Kulibalijevog dresa odma prebacit na njega 100 puta je bolji.

Samo sto tek sad vidim da on nosi 4 a ne 6(Silva)... prskao sam totalno.

Svaki pas mu je milimetarski precizan i dovoljnom jacinom odmjeren. Lijeva, desna noga, nije bitno. I skoro uvijek pas prema naprijed. Kakva smirenost, zaista nevjerovatno.

Odličan je iako je imao par milimetarskih pasova u noge protivniku sviđa mi se što ne ispada, čvrst je i brzo razmišlja. Jednostavno ogroman upgrade u odnosu na Koulibalyja iako bi po nekoj logici trebalo da bude suprotno.

• 2 sedmice kasnije...

Kakva smirenosti, preciznost u pasovima, pozicioniranje, skok. Apsolutno sve decko ima, jos ljevak pa cini ovu poziciju jos boljom.

Ja bih njega prije Felixa stavio prijavio za ligu sampiona.

Badi je odigrao opet za svaku pohvalu. Uopšte nije nervozan sa loptom u nogama, sačeka, pogleda, zagradi se i onda šalje pas ili čisti situaciju. Također čita igru protivnika i ne pravi neiznuđene greške, jedini mu je problem što igra na lijevoj strani sa onim glupanom

• Autor

Pokazao se kao najbolje pojacanje do sada. Nisam ocekivao da ce se ovako brzo prilagoditi. Bas smireno igra, pametno, reakcije su mu pravovremene, nikakve panike tu nema, svaki minut meča je fokusiran. Super je sto igra pored Silve i sto uci od njega.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.