4. februar 2023.3 god. comment_339765 Zato su ova pojačanja ispod radara najbolja, niko im ne visi nad glavom. Momak došao za normalne pare, sjajno igra i sjajno se uklopio i niko ne piše o njemo. Mudryka malog ubiše, svaki pokret prate, sve što je ikad uradio u životu. Sinoć poslije tekme odma prozivke, kao da je tu pola godine a momak došao prije par 2 sedmice i sa prehladom igrao... Prijavi
4. februar 2023.3 god. comment_339782 Kad skontas da smo konacno napravili defanzivu solidnu sa njim i Silvom, Badi nije registrovan za ligu sampiona. Znam da su Enzo, Mudryk i Felix veca imena, veci uticaj imaju na napad koji nam steka, ali nisam siguran da je pametna odluka bila izostaviti Badia sa spiska s obzirom koliko sigurnosti unosi i koliko je dobar u svemu sto radi. Prijavi
5. februar 2023.3 god. comment_339917 Najboljeg igraca izostavio a stavio igraca koji je tu jos 3 mjeseca u klubu a jos pokazao kako svojom gluposcu zna ostavit ekipu na cjedilu. Treba imat muda i za to Prijavi
5. februar 2023.3 god. comment_339921 Badi absolutno zasluzje bit, najbolji je od novijih, ali realno ova 3 moraju bit na spisku.. Ako ne moze proc dortmund bez badija, onda ne znam stvarno. Prijavi
5. februar 2023.3 god. comment_339925 Pa sa ovakvom igrom bukvalno ćemo ih izostaviti samo za meč protiv Borussije, tako da i nije neki problem. Prijavi
5. februar 2023.3 god. comment_339933 Ako Fofana dobro zaigra poslije povrede preživjet će se taj period. Mogu se njih trojica rotirati, recimo u LP Silva i Fofana, pa se Silva odmori u ligi i onda treću Silva i Badiashile. Tu je uvijek i naš Security, možda se popravi. Prijavi
5. februar 2023.3 god. comment_339934 Hajde ko da ćemo proći Borusiju, još dvije utakmice i zaboravit će se koga je izabrao za LP. Prijavi
5. februar 2023.3 god. comment_339951 Znamo mi ubosti sa ovim jeftinim pojacanjima. 30ak miliona koliko je placen je bukvalno nista u danasnjem vremenu. Prijavi
6. februar 2023.3 god. comment_339971 Ne znam što ste toliko zabrinuti za tu LŠ, Potter ne može da se sastavi u PL protiv Forresta i Bournemoutha a nokaut faza u LŠ mu je nepoznanica. Pored ovakvih ekipa, nemamo tu šta tražiti, šanse za neki rezultat u LŠ su jednake šansama koje smo imali u onoj sezoni sa Lampsom kad nas je demolirao Bayern. Prijavi
6. februar 2023.3 god. comment_339976 Velika je razlika PL i drugih liga tj sve veca. I ne bih se cudio cak da dodjemo i do polufinala. Prijavi
6. februar 2023.3 god. comment_339977 6 minutes ago, cobinho said: Velika je razlika PL i drugih liga tj sve veca. I ne bih se cudio cak da dodjemo i do polufinala. Ne bih ni ja, samo bih pao u nesvijest i to vec protiv Dortmunda Prijavi
6. februar 2023.3 god. comment_339990 Postoji priča da smo igrali bolje u Ligi Prvaka. Pobjede nad Milanom su došle u trenutku kad smo i u ligi vezali 3 pobjede. Ubrzo ćemo saznati je li to mit ili istina. Prijavi
6. februar 2023.3 god. comment_340024 Ruku na srce uvijek smo bolji bili u kupskim takmičenjima, upravo jer njegujemo taj poznati ziheraski pristup Mada, sa ovim trenerom, pitanje je Prijavi
11. februar 2023.3 god. comment_340242 Odlican. Kamo srece da je Silva 3-4 godine mladji. Kakav bi tandem imali. Prijavi
11. februar 2023.3 god. comment_340244 Jos igra na strani gde je kerusa, znaci dupli posao ima. Onaj kad krene da vraca lopte pozadi i da uvaljuje koske, dodje coveku da se ubije. Prijavi
11. februar 2023.3 god. comment_340345 Još jedna dobra partija. Top pojačanje. Sjeba nas Potter što ga ne prijavi za LP. Prijavi
5. april 2023.3 god. comment_343148 Šta se događa s njim? Kad je tek doša bia je najbolji stoper onda je odjednput presta igrat. Otiša Potter a on opet nije starta. Evo je čak pa i na drugu stranicu... Prijavi
5. april 2023.3 god. comment_343154 Pa bolje je da pudlać igra lijevog stopera pa da primamo zbog toga golove ko protiv Ville ili da ga gledaš kako trčkara ko malouman sinoć Prijavi
8. april 2023.3 god. Autor comment_343500 Zasto je on ovoliko utakmica na klupi nikako mi nije jasno. Vec 4-5 utakmica ga nema. Dok je igrao bio nam je najbolji stoper, sad mu odjednom propali Koulibaly i ne znam kojom logikom Cucurella uzese poziciju. Prijavi
8. april 2023.3 god. comment_343502 Danas smo vidjeli da ga je čak i Chalobah prestigao. Ovako je misteriozno nestao i Tomori. Prijavi
9. april 2023.3 god. comment_343518 Lampard ima u sebi britansko nacistickih odlika kada je odabir igraca u pitanju. Cuj Chalobah prije Badija krv ti jebem. Prijavi
9. april 2023.3 god. comment_343546 Jedino objašnjenje je što je Ćabula otišla na desnog stopera i to je to ali opet je i to maloumno mogao je Kulibaly igrati desnog stopera. Momak nije bukvalno ni jednu jedinu grešku napravio sve ovo vrijeme, umjesto da ako ništa rade na uigravanju njega i Fofane oni troše vrijeme na jehovu mrtvog... Ne znam samo šta je razlog, eto Tomori je imao loš procenat u vazdušnim duelima, ovaj raznosi ljude u vazduhu... Prijavi
9. april 2023.3 god. comment_343554 Sramota kako se odnose prema ovom momku. Decko je bez greske odigrao a oni ga otjerase na klupu. Dobro @Adi kaze, ovako je i Tomori nestao a bio nam najbolji stoper tada. Prijavi
22. maj 2023.3 god. comment_345156 Propusta pocetak sezone zbog nekakve povrede Znaci predsezone za njega, nema. Prijavi
22. maj 2023.3 god. comment_345157 15 minutes ago, soxx said: Propusta pocetak sezone zbog nekakve povrede Znaci predsezone za njega, nema. Taman za Colvila sansa. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.