Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Benoît Badiashile (Napoli)

Istaknuti odgovori

Zato su ova pojačanja ispod radara najbolja, niko im ne visi nad glavom. Momak došao za normalne pare, sjajno igra i sjajno se uklopio i niko ne piše o njemo. Mudryka malog ubiše, svaki pokret prate, sve što je ikad uradio u životu. Sinoć poslije tekme odma prozivke, kao da je tu pola godine a momak došao prije par 2 sedmice i sa prehladom igrao...

• Odgovori 148
  • Pregledi 7,4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Ma Zouma sa loptom kao da kran jebeni gledam, kako se okreće i namješta, plus desnom nogom mora i primiti i dodati loptu (sad je naucio malo i lijevom, ali to je iz vremena prije povrede itd.). Ono po

• Trebali su i Caballera svojevremeno na ovom kauču predstaviti

• Corto Maltese
    Corto Maltese

Za mene je on za sada najvece pojacanje, pa makar usrao sve do kraja

Objavljene slike

Kad skontas da smo konacno napravili defanzivu solidnu sa njim i Silvom, Badi nije registrovan za ligu sampiona. 

Znam da su Enzo, Mudryk i Felix veca imena, veci uticaj imaju na napad koji nam steka, ali nisam siguran da je pametna odluka bila izostaviti Badia sa spiska s obzirom koliko sigurnosti unosi i koliko je dobar u svemu sto radi.

Najboljeg igraca izostavio a stavio igraca koji je tu jos 3 mjeseca u klubu a jos pokazao kako svojom gluposcu zna ostavit ekipu na cjedilu.

Treba imat muda i za to

Badi absolutno zasluzje bit, najbolji je od novijih, ali realno ova 3 moraju bit na spisku.. Ako ne moze proc dortmund bez badija, onda ne znam stvarno.

Ne znam što ste toliko zabrinuti za tu LŠ, Potter ne može da se sastavi u PL protiv Forresta i Bournemoutha a nokaut faza u LŠ mu je nepoznanica.

Pored ovakvih ekipa, nemamo tu šta tražiti, šanse za neki rezultat u LŠ su jednake šansama koje smo imali u onoj sezoni sa Lampsom kad nas je demolirao Bayern.

6 minutes ago, cobinho said:

Velika je razlika PL i drugih liga tj sve veca. I ne bih se cudio cak da dodjemo i do polufinala. 

Ne bih ni ja, samo bih pao u nesvijest i to vec protiv Dortmunda

• 1 mjesec kasnije...

Šta se događa s njim? Kad je tek doša bia je najbolji stoper onda je odjednput presta igrat. Otiša Potter a on opet nije starta. Evo je čak pa i na drugu stranicu...

• Autor

Zasto je on ovoliko utakmica na klupi nikako mi nije jasno. Vec 4-5 utakmica ga nema. Dok je igrao bio nam je najbolji stoper, sad mu odjednom propali Koulibaly i ne znam kojom logikom Cucurella uzese poziciju. 

Jedino objašnjenje je što je Ćabula otišla na desnog stopera i to je to ali opet je i to maloumno mogao je Kulibaly igrati desnog stopera. Momak nije bukvalno ni jednu jedinu grešku napravio sve ovo vrijeme, umjesto da ako ništa rade na uigravanju njega i Fofane oni troše vrijeme na jehovu mrtvog...

Ne znam samo šta je razlog, eto Tomori je imao loš procenat u vazdušnim duelima, ovaj raznosi ljude u vazduhu...

• 1 mjesec kasnije...

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.