Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Benoît Badiashile (Napoli)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 148
  • Pregledi 7,4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Ma Zouma sa loptom kao da kran jebeni gledam, kako se okreće i namješta, plus desnom nogom mora i primiti i dodati loptu (sad je naucio malo i lijevom, ali to je iz vremena prije povrede itd.). Ono po

• Trebali su i Caballera svojevremeno na ovom kauču predstaviti

• Corto Maltese
    Corto Maltese

Za mene je on za sada najvece pojacanje, pa makar usrao sve do kraja

Objavljene slike

Po mom misljenju je najzvaznije da je mlad i veoma visok. Plus retko smo promasivali transfere iz Francuske. Ne secam se da smo ranije bili u vezi sa ovim igracem znam da ga je pratio Juve

Nisam ga dovoljno gledao da mogu dati neko posebno mišljenje. Smatraju ga za velikog talenta. Ne igra za reprezentaciju, nije u centru pažnje i zato je cijena pristojna. Fizički je dominantan i ima tehnike. Nemam ništa protiv. Počeli smo brzo rješavati transfere, ako zapne oko jednog igrača prelazimo na drugog.

1 hour ago, Adi said:

Je li potvrdio Fabrizio Diablo?

Da.

Stvari koje mi se sviđaju kod njega je što je visok i jak, te je također lijevak. Ima dosta odigranih utakmica za Monako iako ima samo 21 godinu te je također debitovao za Francusku. Jedino što mi se možda ne sviđa što ima facu serijskog ubice

Dobar, mlad igrač, ne previše skup. Za početak će vjerovatno biti 4. izbor iza Fofane, Silve i Koulibalya sa mogučnošću brzog napredovanja. Vrlo visok, bit će nam najviši igrač u ekipi (golmane ne računam). Transfer odrađen bez višemjesečnog natezanja. Sve su to dobre strane, a najbolje od svega je što se sad u Monaku otvara dodatni prostor za Sarra da sakupi dovoljno utakmica da ga moraju otkupiti. Sljedeće sezone opcije za štopera Koulibaly i Fofana desno, Badiashile i Colwill lijevo, Silva ako želi ostati i Chalobah da zakrpi.

Nije mi jasno što se neke prašine dižu oko toga jer je dobio ugovor na 8 godina. Nikakav mi to problem nije, ako bude dobar odlično, dobar transfer igraće i to je to. Ako bude loš, niko ga ionako neće htjeti kupiti za one pare koje mi tražimo i samo će se vucarati po posudbama, čak i takvima smo davali jednogodisnje ugovore da ne bi odlazli za džabe, tako da...

1 minute ago, Kun Aguer0 said:

Nije mi jasno što se neke prašine dižu oko toga jer je dobio ugovor na 8 godina. Nikakav mi to problem nije, ako bude dobar odlično, dobar transfer igraće i to je to. Ako bude loš, niko ga ionako neće htjeti kupiti za one pare koje mi tražimo i samo će se vucarati po posudbama, čak i takvima smo davali jednogodisnje ugovore da ne bi odlazli za džabe, tako da...

Ma vise pitanje kako su uspijeli nagovoriti igraca na toliki ugovor. Tako duge ugovore nijedan igrac ne zeli da potpise, zato su vecinom do 5 godina bili ugovori. Boehly dosao, odjednom 6+ godina potpisuje sa igracima :D

• diablo_bih mijenja naslov u #4 Benoît Badiashile

Po meni korektna partija danas, ispao par puta al kome zaha i olise nisu prodali jeftine fore. Igra sa loptom odlična, također i u skoku je dosta dobar, mislim da je imao najviše osvojenih zračnih duela danas. Fali iskustva, ali to će doći pogotovo sa Silvom. 

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.