14. januar 2025.1 god. comment_361674 11 minutes ago, Adi said: Bayern je odmah iza Barce po pitanju davanja šansi mladim igračima. Talenat jeste, ali da je strašan već bi se malo više probio pored uvijek povrijeđenih Comana i Gnabrya. Treba uzeti u obzir i da su 3 trenera prosla u Bayernu i ni jedan mu nije dao pravu sansu. I to valjda nesto govori. Ja da se pitam doveo bih Delapa ili Durana. Treba nam takav tip igraca a ne jos jedan koji pepa loptu do mile volje i ne zna sta bi sa njom. Prijavi
15. januar 2025.1 god. comment_361759 Zadnja utakmica je opet pokazala da Maresca nema ni trun povjerenja u njega i mislim da je najbolje da ga puste da ode. Prijavi
20. januar 2025.1 god. Popularna objava comment_361885 Pakuj kofere neces ti ovdje terena vidjet, balone nam ostavi ako ti nije sta mogu nam valjat za kakvu proslavu, 1. Maj mozda.. Prijavi
25. januar 2025.1 god. comment_362088 Ovaj lik je toliki balvan I statista u igri, evo dobio je pola sata, ne znam jel triput loptu dirnuo. Top igrač za Bundesligu i iživljavanje u kojekakvim vukojebinama u Conference ligi, ali nivou Premier Lige nije dorasto. Prijavi
25. januar 2025.1 god. comment_362095 MRS U PICKU MATERINU LIJENO NEPROFESIONALNU. Giroud koji je svjetska klasa za ovog klosara znao je uci zadnjih 5 minuta i odradi vise sprinteva nego ovaj za pola sata. Prijavi
8. februar 2025.1 god. comment_362579 Kakav je ovo glumac.. Morel se potrcati ljudino? Fol neki presing igra, a ne smije u jaci duel uci. Centarfor koji dolazi medju 2 stopera, ko biva on ce napad zapoceti.. Prijavi
8. februar 2025.1 god. comment_362594 Odraz danasnjeg Chelseaja, igrac koji je mislima bog zna gdje al je fizicki u dresu Chelseaja, tu je da bi se pojavio, bukvalno danasnji Chelsea. Prijavi
9. februar 2025.1 god. comment_362604 Znal neko koliko je imao dodira u nasoj trecini terena kod stopera? 1 touch in opposition box????!!! Mater jebo svoju sutra bih ga prodo za 10m. Prijavi
9. februar 2025.1 god. Autor comment_362606 Kaže nije vidio taj jedan dodir, a to je bila jedina interesantna stvar koja se desila na utakmici. Prijavi
9. februar 2025.1 god. comment_362607 Da, ono kad je debilno prebacio Palmeru na glavu, iako je imao dobru situaciju da uputi direktan udarac. Prijavi
14. februar 2025.1 god. comment_362718 Lazna 9ka veli, ma lazni je on igrac. Ne samo da nista ne doprinosti nego cak ulazi u prostor ostalim igracima. Nema ga samo gdje bi trebao biti. Prijavi
24. februar 2025.1 god. comment_362902 Evo koliko utakmicu u nizu ima Nkunku? Sta je sad opravdanje za losu igru? Jel ono @Plavac98 govorio da mu treba kontinuitet? izvini ako sam te pomjesao, ali zanima me kaj mu ne ide iako ima niz utakmica i cak je proslu igrao povucenije a Neto napadaca? Samo cu reci, goni govno u kurac i ne dovodi vise nista iz Bundeslige. Tamo bi Dzeko sa 40 godina bio top 3 strijelac. Prijavi
24. februar 2025.1 god. comment_362903 Ekipa je u kurcu, da i palmer nista bolje ne izgleda. Nkunku je kurac al u ovom trenutku mu ne mogu sudit kad su svi kurac Sudim mu prije ovih losih tekmi Isto se desava, par ovih borbenih igraca ispadne da su dobri bili tipa caicedo a ostalo karina. Ko gallagher birvaktile. Prijavi
24. februar 2025.1 god. comment_362904 47 minutes ago, soxx said: Ekipa je u kurcu, da i palmer nista bolje ne izgleda. Nkunku je kurac al u ovom trenutku mu ne mogu sudit kad su svi kurac Sudim mu prije ovih losih tekmi Isto se desava, par ovih borbenih igraca ispadne da su dobri bili tipa caicedo a ostalo karina. Ko gallagher birvaktile. A sudis Sanchu? Prijavi
24. februar 2025.1 god. comment_362907 6 hours ago, hamco said: Evo koliko utakmicu u nizu ima Nkunku? Sta je sad opravdanje za losu igru? Jel ono @Plavac98 govorio da mu treba kontinuitet? izvini ako sam te pomjesao, ali zanima me kaj mu ne ide iako ima niz utakmica i cak je proslu igrao povucenije a Neto napadaca? Samo cu reci, goni govno u kurac i ne dovodi vise nista iz Bundeslige. Tamo bi Dzeko sa 40 godina bio top 3 strijelac Jesam, opet ćemo ući u istu raspravu, da li treba da se trudi ili ne, tj preciznije, koliko treba da ga krivimo što se ne trudi. Čovjek je već u decembru spakovao kofere, to što maloumnici u upravi misle da mogu uvaliti igrača koji nije startao 5 utakmica u ligi za 60 miliona, nije njegova krivica.I ako ćemo istini za volju, opet nije igrao na 10ki, nego uz aut liniju.Jednostavno loš man management, i realno i on je loš, ali ne razumijem opsesiju sa njim. Trener je jednostavno nezreo i taktička neznalica, uprava je još gora sa nagomilavanjem igrača i pretrpavanja određenih pozicija. Ja imam više razumijevanja za njega upravo zbog stvari koje sam naveo i ono malo minuta što je odigrao prošle sezone nije uopšte bio loš i nije djelovao nezainteresovan. Dao je 3 gola u 550 minuta što je odigrao. Prijavi
24. februar 2025.1 god. comment_362909 8 hours ago, soxx said: Ekipa je u kurcu, da i palmer nista bolje ne izgleda. Nkunku je kurac al u ovom trenutku mu ne mogu sudit kad su svi kurac Sudim mu prije ovih losih tekmi Isto se desava, par ovih borbenih igraca ispadne da su dobri bili tipa caicedo a ostalo karina. Ko gallagher birvaktile. Ma sudim ja nkunkuu po onim prijasnjim tekmama i pogotovo sanchi koji je igrao vise od njega. Obojica su za odstrela. Al sad pljuvat po nekome u ovoj krizi je bezveze kad smo kao tim kurcina. Ne treba sad trazit krivca u nkunkuu, sanchi, dzeksonu i slicnima kao da zbog njih pusimo kad smo kolegijalno losi. Otom potom, jos milijardu trebamo skrhat bem im majku da imamo neki Konkurrentan tim Spizdiöa se milijarda i fali nam golman ,stoper i napadac opet. Prijavi
25. februar 2025.1 god. comment_362938 10 minutes ago, Zemo said: Za poluvrijeme 2 asistencije i gol, nije lose. Kako dvije? Prijavi
25. februar 2025.1 god. comment_362939 15 minutes ago, Bari said: Kako dvije? Moja greska, Neto druga asistencija. Prijavi
9. mart 2025.1 god. Popularna objava comment_363094 Kad se završi ova sezona živ bio idi negdje igraj balet. Igrač za predsezone, zatim povreda i onda ovakve pičkaste igre. Marš odakle si i došao. Prijavi
10. mart 2025.1 god. comment_363105 Pogledajte Neta i skontajte da Nkunku picka nije u citavoj sezoni odradio ovoliko sprinteva ko Neto u 20 sekundi. Prijavi
10. mart 2025.1 god. Autor comment_363107 Ma nema tu više nikakvog izgovora. Hajde poslije oporavka prvih par utakmica da se pazio, nije lako psihološki se vratiti, ali evo već 8. mjesec sezone u toku i on se šetka. Štede se i drugi igrači, npr. Haaland, ali kad se uključi onda odbrane drhte, od ovog više niko ne drhti. Za Neta svaka čast i mora igrati svaku utakmicu. Ako nije u prvih 11 onda obavezno ulaziti sa klupe (mislim na trenutak kad svi budu zdravi). Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.