Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Christopher Nkunku (2023-2025, 62 nastupa)

Istaknuti odgovori

11 minutes ago, Adi said:

Bayern je odmah iza Barce po pitanju davanja šansi mladim igračima. Talenat jeste, ali da je strašan već bi se malo više probio pored uvijek povrijeđenih Comana i Gnabrya.

Treba uzeti u obzir i da su 3 trenera prosla u Bayernu i ni jedan mu nije dao pravu sansu. I to valjda nesto govori.

Ja da se pitam doveo bih Delapa ili Durana. Treba nam takav tip igraca a ne jos jedan koji pepa loptu do mile volje i ne zna sta bi sa njom.

• Odgovori 319
  • Pregledi 17,1 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Konačno

• Dva gola i asistencija u zadnjem kolu i titula najboljeg strijelca lige zajedno sa Fullkrugom. A sada ide greška života i prelazak u Chelsea.

• Gospodine Nkunku, koliko golova ocekujete da cete dati u karijeri za Chelsea Nkunku:   Evo novi avatar za Kera ili ko god zeli

Objavljene slike

Ovaj lik je toliki balvan I statista u igri,  evo dobio je pola sata, ne znam jel triput loptu dirnuo. 

Top igrač za Bundesligu i iživljavanje u kojekakvim vukojebinama u Conference ligi, ali nivou Premier Lige nije dorasto.

• 2 sedmice kasnije...
  • 2 sedmice kasnije...

Evo koliko utakmicu u nizu ima Nkunku? Sta je sad opravdanje za losu igru? Jel ono @Plavac98 govorio da mu treba kontinuitet? izvini ako sam te pomjesao, ali zanima me kaj mu ne ide iako ima niz utakmica i cak je proslu igrao povucenije a Neto napadaca?

Samo cu reci, goni govno u kurac i ne dovodi vise nista iz Bundeslige. Tamo bi Dzeko sa 40 godina bio top 3 strijelac.

Ekipa je u kurcu, da i palmer nista bolje ne izgleda. Nkunku je kurac al u ovom trenutku mu ne mogu sudit kad su svi kurac

Sudim mu prije ovih losih tekmi 

Isto se desava, par ovih borbenih igraca ispadne da su dobri bili tipa caicedo a ostalo karina.

Ko gallagher birvaktile.

47 minutes ago, soxx said:

Ekipa je u kurcu, da i palmer nista bolje ne izgleda. Nkunku je kurac al u ovom trenutku mu ne mogu sudit kad su svi kurac

Isto se desava, par ovih borbenih igraca ispadne da su dobri bili tipa caicedo a ostalo karina.

Ko gallagher birvaktile.

A sudis Sanchu? :D

6 hours ago, hamco said:

Evo koliko utakmicu u nizu ima Nkunku? Sta je sad opravdanje za losu igru? Jel ono @Plavac98 govorio da mu treba kontinuitet? izvini ako sam te pomjesao, ali zanima me kaj mu ne ide iako ima niz utakmica i cak je proslu igrao povucenije a Neto napadaca?

Samo cu reci, goni govno u kurac i ne dovodi vise nista iz Bundeslige. Tamo bi Dzeko sa 40 godina bio top 3 strijelac

Jesam, opet ćemo ući u istu raspravu, da li treba da se trudi ili ne, tj preciznije, koliko treba da ga krivimo što se ne trudi. Čovjek je već u decembru spakovao kofere, to što maloumnici u upravi misle da mogu uvaliti igrača koji nije startao 5 utakmica u ligi za 60 miliona, nije njegova krivica.I ako ćemo istini za volju, opet nije igrao na 10ki, nego uz aut liniju.Jednostavno loš man management, i realno i on je loš, ali ne razumijem opsesiju sa njim. Trener je jednostavno nezreo i taktička neznalica, uprava je još gora sa nagomilavanjem igrača i pretrpavanja određenih pozicija. 

Ja imam više razumijevanja za njega upravo zbog stvari koje sam naveo i ono malo minuta što je odigrao prošle sezone nije uopšte bio loš i nije djelovao nezainteresovan. Dao je 3 gola u 550 minuta što je odigrao. 

8 hours ago, soxx said:

Ko gallagher birvaktile.

Ma sudim ja nkunkuu po onim prijasnjim tekmama i pogotovo sanchi koji je igrao vise od njega.

Obojica su za odstrela.

Al sad pljuvat po nekome u ovoj krizi je bezveze kad smo kao tim kurcina.

Ne treba sad trazit krivca u nkunkuu, sanchi, dzeksonu i slicnima kao da zbog njih pusimo kad smo kolegijalno losi.

Otom potom, jos milijardu trebamo skrhat bem im majku da imamo neki Konkurrentan tim

Spizdiöa se milijarda i fali nam golman ,stoper i napadac opet.

• 2 sedmice kasnije...
  • Autor

Ma nema tu više nikakvog izgovora. Hajde poslije oporavka prvih par utakmica da se pazio, nije lako psihološki se vratiti, ali evo već 8. mjesec sezone u toku i on se šetka. Štede se i drugi igrači, npr. Haaland, ali kad se uključi onda odbrane drhte, od ovog više niko ne drhti.

Za Neta svaka čast i mora igrati svaku utakmicu. Ako nije u prvih 11 onda obavezno ulaziti sa klupe (mislim na trenutak kad svi budu zdravi).

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.