5. mart 2024.2 god. comment_353385 16 hours ago, EdvinTB said: Romelu vrati se, sve ti je oprošteno Ovome je bliži Romeu ili Van Ginkel. Prijavi
5. mart 2024.2 god. comment_353387 2 hours ago, ker said: Ovome je bliži Romeu ili Van Ginkel. Oriol Romeu bio pouzdan igrač svojevremeno Prijavi
5. mart 2024.2 god. comment_353395 Joj jest zadnja uprava polagala nade u tog Van Ginkela, a meni nikad nije bio neki igrac, pravi alibi centralni vezni. Prijavi
5. mart 2024.2 god. comment_353403 Joj glavatog Katalonca sam od prve odigrane minute mrzio ono kad je AVB forsiro. Jbga van Ginkela mora se reći su povrede baš satrale. Što je meni lično žao, sjeti ga se jer znam da je odprilike te sve godine kao i MvG bio kod nas (pod ugovorom) Mario Pašalić, a da nije nijednu minutu odigro za nas. Ovi zadnji godina je dobar u Atalanti, 2-3 sezone preko 10 golova iako igra centralnog/ofanzivnog veznog. Prijavi
11. maj 2024.2 god. comment_354961 U pravo vrijeme se vratio, taman kada je Jackson zaradio suspenziju Prijavi
11. maj 2024.2 god. comment_354965 30 minutes ago, diablo_bih said: U pravo vrijeme se vratio, taman kada je Jackson zaradio suspenziju I Caicedo je dobio 10. zuti protiv Ville pa je igrao protiv Tottenhama. Prijavi
11. maj 2024.2 god. comment_354966 Nakom 32og kola se brisu. Inace haverc ne bi mogao sutra nastupat Prijavi
11. maj 2024.2 god. Autor comment_354967 Ako ne skupiš 5 kartona do 19. kola onda nećeš dobiti suspenziju. Ako ne skupiš 10 kartona do 32. kola onda nećeš dobiti duplu suspenziju. Jackson je dobio 8. karton u 18. kolu, 9. karton u 24. kolu i izdržao je rekordnih 11 utakmica bez kartona. Prijavi
12. maj 2024.2 god. comment_354977 14 hours ago, hamco said: I Caicedo je dobio 10. zuti protiv Ville pa je igrao protiv Tottenhama. Aham, super onda Prijavi
16. maj 2024.2 god. comment_355073 Dobar je ovo igrač, jako dobar, mnogo bi značilo kada bi mogao da izgura sezonu bez povreda i da je tu konstantno. Prijavi
20. maj 2024.2 god. Autor comment_355249 On je moja velika uzdanica. Svaki put kada je na terenu osjećam da može zabiti gol. Iako imamo odličnu napadačku sezonu, da je on bio zdrav imali bismo sigurno još 10 postignutih golova. Skoro da ništa nije imao od sezone, samo neki ulasci sa klupe u kojima se više čuvao od povrede nego što je igrao. Vrijeme je da dođu bolji dani za ovaj klub i da bude manje povreda. Propustiti će Euro, to će mu smanjiti vjerovatnoću da se opet povrijedi. Prijavi
28. juli 2024.2 god. Autor comment_356967 Zabio je gol na svakoj pripremnoj utakmici u ove dvije sezone. Ima tu sposobnost, atipičnu za ovaj klub. Prijavi
28. juli 2024.2 god. comment_356970 1 hour ago, Adi said: Zabio je gol na svakoj pripremnoj utakmici u ove dvije sezone. Ima tu sposobnost, atipičnu za ovaj klub. I trebalo bi ga postediti utakmice sa Interom onda. Prijavi
19. august 2024.2 god. Autor comment_357520 Pročitao ga je Rico Lewis kao bukvar, što nije za pohvalu. Mora da igra bliže sredini i bliže golu. (ove dvije rečenice nisu povezane) Prijavi
20. august 2024.2 god. comment_357571 On 8/19/2024 at 12:20 PM, Adi said: Pročitao ga je Rico Lewis kao bukvar, što nije za pohvalu. Mora da igra bliže sredini i bliže golu. (ove dvije rečenice nisu povezane) Naletio slucajno na neke highlightse tog klinca Lewisa. I gledam kako je odigrao protiv Nkunkua, tacnije kako je Nkunku uzasan. Ovo je zaista jos gore izgledalo nego uzivo dok sam utakmicu pratio. Spor, trom, dribling nikakav, bez eksplozivnosti, bez ideje s loptom, do suta ne zna ni doci. I ovo nema veze s pozicijom, dosao je u dosta navrata u solidne situacije. Sirok prostor, 1 na 1 sa dovoljno vremena, lopta u noge itd.. Igrao je protiv mladog neiskusnog igraca. A vratio je toliko lopti nazad beku da me ispizdio. To je radio i Hudson-Odoi, pa ne moras platiti 70 miliona eura za ofanzivnog igraca koji ce tako igrati. Dat cemo mu jos prilike da se ispravi ali ovo nimalo ne obecava. Nek ne ocekuje da ce se citava ekipa njemu podrediti i da ce igrati poziciju koju sam odredi, tj. koju su mu u Leipzigu davali. To treba prvo zasluziti. Prijavi
14. septembar 2024.2 god. Popularna objava comment_358409 Ako ne bude počeo sljedeću u ligi ispred onog govneta džaksona, jebaću nekome mater maloumnu. Svaka čast mudonja. Prijavi
14. septembar 2024.2 god. comment_358412 Jest mi drago sto udje na centarfor i uvali gol za pobjedu. Pokenjao se na Marescu takticara, a ispast ce kao da je ovaj "pogodio s izmjenom". Mora pocinjati jer je Dzakson dzak govana. Prijavi
21. septembar 2024.2 god. comment_358599 Kakav smo mi uklet klub, jednog igrača hvališ, a drugog kudiš (zasluženo) i onda sljedeću utakmicu se najedeš govana jer se desi obrnuto. Performanse naših igrača ni najbolji fudbalski stručnjaci svijeta ne bi mogli predvidjeti, toliko oscilovanje u ekipi da je to nenormalno. Danas promašen zicer i realno sviro kurcu pola sata, a Jackson 2 gola i asistencija. Prijavi
20. oktobar 2024.1 god. Autor comment_359301 Odvalio ga Konate u prvom napadu i poslije od straha nije smio potrčati. Bolje ga Jackson ode na krilo i on ostane u sredini u ovakvim situacijama. A najbolje da ostanu obojica na terenu sa klasičnim krilima + Palmerom. Prijavi
30. oktobar 2024.1 god. comment_359631 Jackson je za ovoga Drogba i to u najboljim danima. Hem fula, hem ne trči, ma ništa. Katastrofa. Maresca je izveo odmorne igrače protiv preumornih koji su imali dva dana odmora i opet nismo ništa uradili. Vidjelo se da Newcastle nema snage i to smo trebali iskoristiti. Ovome želim sreću na klupi gdje mu je sa ovakvom igrom i zalaganjem pravo mjesto. Marš u pcku materinu odakle si i došao. Prijavi
30. oktobar 2024.1 god. comment_359634 Meni je on ovakav otkako je dosao. Sav je u fazonu kao da je neka uber zvijezda i da se ne mora truditi kao ostali, a veceras je to jos potvrdio. Ili sa njim popricati ili mjenjati taktiku u kojoj ce on stajati i cekati loptu. Trece opcije nema za njega. Prijavi
30. oktobar 2024.1 god. comment_359636 Ko god ne trci i ne trudi se ne treba igrati. Taman da je licno prajm Messi. Prijavi
30. oktobar 2024.1 god. comment_359637 On je izgleda mislio da ce se igra i formacija citave ekipe podrediti njemu. Ima par solidnih sezona u Leipzigu pa umislio da je zvijezda. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.