Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Christopher Nkunku (2023-2025, 62 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 319
  • Pregledi 17,1 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Konačno

• Dva gola i asistencija u zadnjem kolu i titula najboljeg strijelca lige zajedno sa Fullkrugom. A sada ide greška života i prelazak u Chelsea.

• Gospodine Nkunku, koliko golova ocekujete da cete dati u karijeri za Chelsea Nkunku:   Evo novi avatar za Kera ili ko god zeli

Objavljene slike

Joj glavatog Katalonca sam od prve odigrane minute mrzio ono kad je AVB forsiro. 

Jbga van Ginkela mora se reći su povrede baš satrale. Što je meni lično žao, sjeti ga se jer znam da je odprilike te sve godine kao i MvG bio kod nas (pod ugovorom) Mario Pašalić, a da nije nijednu minutu odigro za nas. Ovi zadnji godina je dobar u Atalanti, 2-3 sezone preko 10 golova iako igra centralnog/ofanzivnog veznog. 

• 2 mjeseca kasnije...
30 minutes ago, diablo_bih said:

U pravo vrijeme se vratio, taman kada je Jackson zaradio suspenziju :D

I Caicedo je dobio 10. zuti protiv Ville pa je igrao protiv Tottenhama. 

• Autor

On je moja velika uzdanica. Svaki put kada je na terenu osjećam da može zabiti gol. Iako imamo odličnu napadačku sezonu, da je on bio zdrav imali bismo sigurno još 10 postignutih golova. Skoro da ništa nije imao od sezone, samo neki ulasci sa klupe u kojima se više čuvao od povrede nego što je igrao. Vrijeme je da dođu bolji dani za ovaj klub i da bude manje povreda. Propustiti će Euro, to će mu smanjiti vjerovatnoću da se opet povrijedi.

• 2 mjeseca kasnije...
1 hour ago, Adi said:

Zabio je gol na svakoj pripremnoj utakmici u ove dvije sezone. Ima tu sposobnost, atipičnu za ovaj klub.

I trebalo bi ga postediti utakmice sa Interom onda.  

• 4 sedmice kasnije...
On 8/19/2024 at 12:20 PM, Adi said:

Pročitao ga je Rico Lewis kao bukvar, što nije za pohvalu.

Mora da igra bliže sredini i bliže golu. (ove dvije rečenice nisu povezane)

Naletio slucajno na neke highlightse tog klinca Lewisa. I gledam kako je odigrao protiv Nkunkua, tacnije kako je Nkunku uzasan. Ovo je zaista jos gore izgledalo nego uzivo dok sam utakmicu pratio. Spor, trom, dribling nikakav, bez eksplozivnosti, bez ideje s loptom, do suta ne zna ni doci. I ovo nema veze s pozicijom, dosao je u dosta navrata u solidne situacije. Sirok prostor, 1 na 1 sa dovoljno vremena, lopta u noge itd.. Igrao je protiv mladog neiskusnog igraca.  A vratio je toliko lopti nazad beku da me ispizdio. To je radio i Hudson-Odoi, pa ne moras platiti 70 miliona eura za ofanzivnog igraca koji ce tako igrati. 

Dat cemo mu jos prilike da se ispravi ali ovo nimalo ne obecava. Nek ne ocekuje da ce se citava ekipa njemu podrediti i da ce igrati poziciju koju sam odredi, tj. koju su mu u Leipzigu davali. To treba prvo zasluziti.

• 4 sedmice kasnije...

Jest mi drago sto udje na centarfor i uvali gol za pobjedu. Pokenjao se na Marescu takticara, a ispast ce kao da je ovaj "pogodio s izmjenom".

Mora pocinjati jer je Dzakson dzak govana.

Kakav smo mi uklet klub, jednog igrača hvališ, a drugog kudiš (zasluženo) i onda sljedeću utakmicu se najedeš govana jer se desi obrnuto. Performanse naših igrača ni najbolji fudbalski stručnjaci svijeta ne bi mogli predvidjeti, toliko oscilovanje u ekipi da je to nenormalno. Danas promašen zicer i realno sviro kurcu pola sata, a Jackson 2 gola i asistencija. 

• 5 sedmica kasnije...
  • 2 sedmice kasnije...

Jackson je za ovoga Drogba i to u najboljim danima. Hem fula, hem ne trči, ma ništa. Katastrofa. Maresca je izveo odmorne igrače protiv preumornih koji su imali dva dana odmora i opet nismo ništa uradili. Vidjelo se da Newcastle nema snage i to smo trebali iskoristiti. Ovome želim sreću na klupi gdje mu je sa ovakvom igrom i zalaganjem pravo mjesto. Marš u pcku materinu odakle si i došao.

Meni je on ovakav otkako je dosao. Sav je u fazonu kao da je neka uber zvijezda i da se ne mora truditi kao ostali, a veceras je to jos potvrdio.

Ili sa njim popricati ili mjenjati taktiku u kojoj ce on stajati i cekati loptu. Trece opcije nema za njega.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.