Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Christopher Nkunku (2023-2025, 62 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 319
  • Pregledi 17,1 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Konačno

• Dva gola i asistencija u zadnjem kolu i titula najboljeg strijelca lige zajedno sa Fullkrugom. A sada ide greška života i prelazak u Chelsea.

• Gospodine Nkunku, koliko golova ocekujete da cete dati u karijeri za Chelsea Nkunku:   Evo novi avatar za Kera ili ko god zeli

Objavljene slike

• 3 sedmice kasnije...
  • 3 sedmice kasnije...

Ja se usudjujem reci da je njegov ulazak promjenio tok meca. Lik je hodao, doslovno dzogirao i nije postenog sprinta odradio.  Da je Messi s loptom u nogama ja ne zelim ovakve igrace gledati u svom timu. Jebes mi mater ako je pretrcao 2km od kad je usao a bilo je finih pola sata igre.

13 minutes ago, Wisey said:

Ma sigurno je to razlog, a nije to sto se  uvelo 2 vise defanzivna igraca, promijenila formacija i povuklo svih 10 igraca na 25 metara od gola.

Ne govorim uopste o taktici, jasno je da je usamljen bio ali svejedno, ne smijes hodati dok svi drugi ginu. U par navrata samo da je potrco uzeli bi loptu. 

Da mi je otac rodjen ne bih ga branio.

16 minutes ago, reLo said:

Bačen je u vatru u tekmu u kojoj branimo rezultat, mogao je više uraditi jer je smotano reagovao u nekim situacijama, ali njega kriviti za nepobjedu je nepametno. 

Ma ne govorim da je kriv nego da mora trcati, ginuti neovisno koji je rezultat. Pogotovo u ovakvom mecu, bas zbog toga sto se branis zivotom moras dati maximum. 
Zar je vama normalno da kod 1:0 gdje se svi brane, trce, bacaju ss, on dzogira? Pricam o pristupu i zalaganju, ne pricam o nicemu drugom.

Jebo me sav svijet ako Jackson nije bolji igrac od ovog? Sta je danas uradio osim sto je fulo mrtvi zicer? Decko je setac i presing sa njim je misaona imenica, frajer hoda i dzogira. 

Jebem ja takvog igraca taman da je licno Messi.

Sta ocekivati kad kupis povrijedjenog igraca? Mi kad smo njega potpisali bio je van stroja zbog teske povrede. Nimalo me ne cudi da je sad jos jednu skoro cijelu sezonu propustio zbog povrede. Na ovog igraca se necemo moci osloniti i nismo ga trebali ni potpisivati.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.