Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Christopher Nkunku (2023-2025, 62 nastupa)

Istaknuti odgovori

moze se al kad čučneš.

vidis kako igramo, kad god ocekujes da ce biti neka rutinska pobjeda i gdje bi trebala biti, mi kiksamo. golove zabijamo veliku dozu srece.

kad imamo rezultat koji treba sacuvati ili pritisnuti jos jace, ekipa se skroz opusti jer misli da ce protivnik odustati od utakmice u 60toj minuti.

igraci se povrijedjuju samo sto potrece na teren.

a jos tek koliko igraci nemaju nikakvu konzistentnost. sterling je odigrao vrhunski protiv citya, iducu ce katastrofalno odigrati. a da ne pricam o ovim egzoticnim pojacanjima iznad 100 miliona.

• Odgovori 319
  • Pregledi 17,1 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Konačno

• Dva gola i asistencija u zadnjem kolu i titula najboljeg strijelca lige zajedno sa Fullkrugom. A sada ide greška života i prelazak u Chelsea.

• Gospodine Nkunku, koliko golova ocekujete da cete dati u karijeri za Chelsea Nkunku:   Evo novi avatar za Kera ili ko god zeli

Objavljene slike

Ja se bojim negativnog iznenadjenja kada je on u pitanju. Ne znam zasto ali ocekujem da cemo se razocarati u njega. Nadam se da grijesim.

Nek samo pocne makar i ulaziti s klupe da ne gledam onog ocajnika Mudrika. 

Inace njegove povrede su razlog za brigu. Vec je unutar godine dana 2 puta tesko povrijedio koljeno. Vidjet cemo sta ce biti.

• 2 sedmice kasnije...

Ma jebem i njega i sve one koji ocekuju da ce on odjednom sav ovaj projekat preokrenuti na bolje. Niti je covjek toliko dobar niti moze kao pojedinac toliko dobrog donjeti. 

44 minutes ago, hamco said:

Ma jebem i njega i sve one koji ocekuju da ce on odjednom sav ovaj projekat preokrenuti na bolje. Niti je covjek toliko dobar niti moze kao pojedinac toliko dobrog donjeti. 

Haha, brate hvatamo se za zadnje slamke nade, ni ja ne mislim da je realno da ce preokrenuti, ali vise ne znam u sta da se uzdam.

• Autor
1 hour ago, diablo_bih said:

Ocigledno u Laviu, Nkunkua i Chilwella (kada ce se on vratiti iz LA niko ne zna), jer su to jedini igraci koji fale a da nisu na prodaju sa liste povreda. Jebo ti trenera koji ne moze bez trojice igraca.

I u Chukwuemeku da donese neki kvalitet sa klupe. Sinoć skoro da nismo imali koga uvesti, gledano iz Pochettinove perspektive. 

• 2 sedmice kasnije...

Koji je njemu kurac i koju je povredu imao da se ovoliko dugo čeka da se vrati na teren ? 

Pa onome novinaru nesretnom u gazi pobiju čitavu familiju, rane ga snajperom, on nakon dan dva opet na terenu radi, ovog nesretnika nema pola sezone pojma nemam zbog čega

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.