Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Christopher Nkunku (2023-2025, 62 nastupa)

Istaknuti odgovori

0HBIYQ.png

Christopher Alan Nkunku

14.11.1997.

Lagny-sur-Marne, Paris, Francuska

175 cm, 73 kg

Već neko vrijeme smo u pregovorima sa ovim igračem. Koliko sam shvatio predugovor je potpisan i planiramo na ljeto platiti otkupnu klauzulu koja iznosi 60 miliona eura. Zbog toga je dobro da imamo temu. Nadam se da ćemo ga na kraju uspjeti dovesti, ne vjerujem da možemo naći boljeg igrača za te pare. Može igrati na svim pozicijama u napadu. I iza napadača i napadača u tandemu i na krilu, u različitim formacijama. Dobar dribler, prošle sezone sa 67% najuspješniji dribler lige. Izabran za najboljeg igrača lige nakon što je imao 20 golova i 15 asistencija (35-20 u svim takmičenjima). Po meni je trebao biti oko 10. mjesta za Zlatnu Loptu, ali je završio bez ijednog boda. Zabija na razičite načine: iz slobodnjaka, iz kontre kad se otvori prostor, nakon dobrog snalaženja u 16-ercu, i sa obje noge. Ima natprosječnu realizaciju, a dobar je i u razigravanju. Na početku karijere u Leipzigu je igrao nešto povučenije i više se isticao u asistencijama. 

Spoiler

• Odgovori 319
  • Pregledi 17,1 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Konačno

• Dva gola i asistencija u zadnjem kolu i titula najboljeg strijelca lige zajedno sa Fullkrugom. A sada ide greška života i prelazak u Chelsea.

• Gospodine Nkunku, koliko golova ocekujete da cete dati u karijeri za Chelsea Nkunku:   Evo novi avatar za Kera ili ko god zeli

Objavljene slike

• 2 sedmice kasnije...
  • Autor

Sinoć ponovo gol i dvije nestandardne asistencije. Kod jednog gola je pogodio prečku i odbila se igraču koji iz prve zabija. Negdje je upisano kao asistencija, negdje nije. Livescore mu nije dodijelio, iako je dodijelio Nunezu u situaciji kada je golman odbranio i odbila se drugom igraču. Druga asistencija je izboreni penal. Od početka oktobra je odigrao 11 utakmica i upisao 11 golova i 3 asistencije. U tom periodu je zabio 2 puta iz slobodnjaka. Najbolji je strijelac Bundeslige i prvi je prebacio 10 golova. U posljednje vrijeme najčešće igra poziciju polušpica, u tandemu sa Silvom ili Wernerom i ima dosta slobode.

Ne znam, meni ne djeluje toliko ozbiljno. Mozda je ovo i dobro, nece skrenuti paznju na sebe na WC sto znaci da bi ga lakse trebali dovesti. Znam za te price da je on vec gotova stvar ali ja nista ne vjerujem dok ga ne vidim u plavom dresu. I Raphinha je vec bio nas pa uleti Barca i sjebe planove. 

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.