13. mart 2025.1 god. comment_363146 Opet da mu jebem mamu za ljenost i nezalaganje. Kakav flop jebem mu zenu debelu. Prijavi
16. mart 2025.1 god. comment_363221 Da je ovakvu minutazu ranije dobio, znali bismo da je preplaceni maneken i mozda ga ne bismo gledali sad kad je najbitniji dio sezone. Prijavi
16. mart 2025.1 god. Autor comment_363223 Lekcija: Kad Bayern nudi velike pare za nekoga - ne odbijaj. Prijavi
16. mart 2025.1 god. comment_363228 13 minutes ago, Adi said: Lekcija: Kad Bayern nudi velike pare za nekoga - ne odbijaj. Red je da maknes balondziju sa avatara. Elem, maneken je i kod primljenog gola kriv. Stavljen na prvu stativu samo sa jednim zadatkom i ni to nije ispunio. Prijavi
16. mart 2025.1 god. comment_363235 Ovog se treba rjesiti na bilo koji nacin, covjeku se ne igra u nasem dresu. Prijavi
17. mart 2025.1 god. Popularna objava comment_363251 Kad sretnes hamcu na ulici pa ga pitas šta ima,kakav je? Ovo, al samo za Nkunkua Prijavi
6. april 2025.1 god. comment_363450 Odgovorno tvrdim, Nkunku je najgori napadac kojeg smo imali u novijih historiji ovog kluba tj od 2003 godine. Pokusao sam nabrojati sve napadace kojih se sjecam ako sam zaboravio dodajte. Andriy Shevchenko Claudio Pizarro Nicolas Anelka Franco Di Santo Daniel Sturridge Fernando Torres Didier Drogba Demba Ba Samuel Eto'o Diego Costa Loïc Rémy Radamel Falcao Alexandre Pato Michy Batshuayi Alvaro Morata Olivier Giroud Gonzalo Higuaín Tammy Abraham Timo Werner Kai Havertz Romelu Lukaku Pierre-Emerick Aubameyang David Datro Fofana Nicolas Jackson Govno Nkunku je najgori napadac a uz to jedan od najskupljih koji je igrao za ovaj klub. Pa jedan Merino kao vezni je bolji napadac od njega, pisam ga. Prijavi
6. april 2025.1 god. comment_363451 Jednostavno se na njemu vidi da "pije na ex tako mu se pije jer mu do utakmica nije". Prijavi
6. april 2025.1 god. Autor comment_363452 Po vucaranju po terenu i beskorisnosti je nadmašio i Ziyecha i Aubameyanga. Prijavi
6. april 2025.1 god. comment_363458 7 hours ago, hamco said: Odgovorno tvrdim, Nkunku je najgori napadac kojeg smo imali u novijih historiji ovog kluba tj od 2003 godine. Pokusao sam nabrojati sve napadace kojih se sjecam ako sam zaboravio dodajte. Andriy Shevchenko Claudio Pizarro Nicolas Anelka Franco Di Santo Daniel Sturridge Fernando Torres Didier Drogba Demba Ba Samuel Eto'o Diego Costa Loïc Rémy Radamel Falcao Alexandre Pato Michy Batshuayi Alvaro Morata Olivier Giroud Gonzalo Higuaín Tammy Abraham Timo Werner Kai Havertz Romelu Lukaku Pierre-Emerick Aubameyang David Datro Fofana Nicolas Jackson Govno Nkunku je najgori napadac a uz to jedan od najskupljih koji je igrao za ovaj klub. Pa jedan Merino kao vezni je bolji napadac od njega, pisam ga. Gledaj ko je sve igrao za ovaj klub. Mada, ne vjerujem da je Maresca opet toliko glup i da gura Nkunkua tek tako. On ide sigurno na prodaju i uprava pokusava da izvuce milion vise na bilo koji nacin, a jedan od njih je njegovo forsiranje. Mada i to njegovo guranje u konacnici steti samom klubu i potencijalno ugrozava nam opstanak u top4. Prijavi
7. april 2025.1 god. comment_363464 Prodati sto prije. Gledam ove nabrojane napadace i Giroud mi je jedan od najdrazih igraca, tako skromno je dosao a dao puno bitnih golova i uvijek davao svoj maksimum. Prijavi
8. april 2025.1 god. Autor comment_363478 Nkunku iz Leipziga i Nkunku danas nisu isti ljudi. Čovjek koji ga je doveo nije puno pogriješio, svako bi to napravio. Prijavi
25. april 2025.1 god. comment_363735 Ogroman flop. Proslu sezonu uzimo pare nije minute odigro kako treba, ove sezone uzima pare za hodanje po terenu. Ja da sam trener na tribinama bi on meni uzimo pare do kraja sezone. Prijavi
25. april 2025.1 god. comment_363739 kupovina kao da si uzeo u prodavnici deo za uredjaj koji ti ne odgovara, totalni promašaj od transfera ovo nam je bilo pucanje u noge, ajde da on nije proigrao, on nije znao šta će sa sobom na terenu, a ni trener sa njim Prijavi
3. maj 2025.1 god. comment_363924 Veci flop nije nosio dres kluba. Zapravo on i Lukaku. Morata je za njega Tore Andre Flo. Prijavi
3. maj 2025.1 god. Autor comment_363927 Lukaku je uništio jednu generaciju. Nkunku je uništio samo sebe. Nkunku ulazi u kategoriju Aubameyang i Ziyech, s tim što se od Aube ništa nije ni očekivalo. Prijavi
7. juni 2025.1 god. Autor Popularna objava comment_364973 Moje najveće razočarenje uz Lukakua. Imao sam ogromna očekivanja, došao je kao najbolji igrač i najbolji strijelac Bundeslige u uzastopnim sezonama. U Leipzigu je sve što bi dotakao pretvarao u gol, i sudjelovao je mnogo aktivnije u igri svog tima. Kod nas je bio zvijezda predsezona i ništa više. Povrede su mu sputavale slobodu kretanja u igri, a ignorisanja od strane trenera su mu ubile volju da igra za klub. Za to je ipak on najveći krivac, jer neko takvog karaktera ne treba ovom klubu. Inače, na startu sezone sam kupio kesicu od 10 balona da napušem svaki put kad zabije gol. Mislio sam da ću morati vrlo brzo kupiti nove.. Hvala na skoro ničemu. Prijavi
8. juni 2025.1 god. comment_365026 Hajde što je promašaj, nego ne znam da li će ga iko htjeti? Eventualno Arsenal, koji uzima naše otpatke. Gibitak novca na njemu je neminovan, ali će od sljedeće sezone zavisiti koliki. Jer ako se dokaže negdje, mogao bi se dobro unovčiti. Ne vidim mogućnost da ga prodamo ovog ljeta, bit će to prije posudba. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.