Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Christopher Nkunku (2023-2025, 62 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 319
  • Pregledi 17,1 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Konačno

• Dva gola i asistencija u zadnjem kolu i titula najboljeg strijelca lige zajedno sa Fullkrugom. A sada ide greška života i prelazak u Chelsea.

• Gospodine Nkunku, koliko golova ocekujete da cete dati u karijeri za Chelsea Nkunku:   Evo novi avatar za Kera ili ko god zeli

Objavljene slike

13 minutes ago, Adi said:

Lekcija: Kad Bayern nudi velike pare za nekoga - ne odbijaj.

Red je da maknes balondziju sa avatara.

Elem, maneken je i kod primljenog gola kriv. Stavljen na prvu stativu samo sa jednim zadatkom i ni to nije ispunio.

• 3 sedmice kasnije...

Odgovorno tvrdim, Nkunku je najgori napadac kojeg smo imali u novijih historiji ovog kluba tj od 2003 godine. Pokusao sam nabrojati sve napadace kojih se sjecam ako sam zaboravio dodajte.

Andriy Shevchenko
Claudio Pizarro
Nicolas Anelka
Franco Di Santo
Daniel Sturridge
Fernando Torres
Didier Drogba
Demba Ba
Samuel Eto'o
Diego Costa
Loïc Rémy
Radamel Falcao
Alexandre Pato
Michy Batshuayi
Alvaro Morata
Olivier Giroud
Gonzalo Higuaín
Tammy Abraham
Timo Werner
Kai Havertz
Romelu Lukaku
Pierre-Emerick Aubameyang
David Datro Fofana
Nicolas Jackson

Govno Nkunku je najgori napadac a uz to jedan od najskupljih koji je igrao za ovaj klub. 
Pa jedan Merino kao vezni je bolji napadac od njega, pisam ga.

7 hours ago, hamco said:

Odgovorno tvrdim, Nkunku je najgori napadac kojeg smo imali u novijih historiji ovog kluba tj od 2003 godine. Pokusao sam nabrojati sve napadace kojih se sjecam ako sam zaboravio dodajte.

Andriy Shevchenko
Claudio Pizarro
Nicolas Anelka
Franco Di Santo
Daniel Sturridge
Fernando Torres
Didier Drogba
Demba Ba
Samuel Eto'o
Diego Costa
Loïc Rémy
Radamel Falcao
Alexandre Pato
Michy Batshuayi
Alvaro Morata
Olivier Giroud
Gonzalo Higuaín
Tammy Abraham
Timo Werner
Kai Havertz
Romelu Lukaku
Pierre-Emerick Aubameyang
David Datro Fofana
Nicolas Jackson

Govno Nkunku je najgori napadac a uz to jedan od najskupljih koji je igrao za ovaj klub. 
Pa jedan Merino kao vezni je bolji napadac od njega, pisam ga.

Gledaj ko je sve igrao za ovaj klub.

Mada, ne vjerujem da je Maresca opet toliko glup i da gura Nkunkua tek tako. On ide sigurno na prodaju i uprava pokusava da izvuce milion vise na bilo koji nacin, a jedan od njih je njegovo forsiranje.

Mada i to njegovo guranje u konacnici steti samom klubu i potencijalno ugrozava nam opstanak u top4.

• 3 sedmice kasnije...

Ogroman flop. Proslu sezonu uzimo pare nije minute odigro kako treba, ove sezone uzima pare za hodanje po terenu.

Ja da sam trener na tribinama bi on meni uzimo pare do kraja sezone.

• 1 mjesec kasnije...
  • Autor
  • Popularna objava

Moje najveće razočarenje uz Lukakua. Imao sam ogromna očekivanja, došao je kao najbolji igrač i najbolji strijelac Bundeslige u uzastopnim sezonama. U Leipzigu je sve što bi dotakao pretvarao u gol, i sudjelovao je mnogo aktivnije u igri svog tima. Kod nas je bio zvijezda predsezona i ništa više. Povrede su mu sputavale slobodu kretanja u igri, a ignorisanja od strane trenera su mu ubile volju da igra za klub. Za to je ipak on najveći krivac, jer neko takvog karaktera ne treba ovom klubu.  Inače, na startu sezone sam kupio kesicu od 10 balona da napušem svaki put kad zabije gol. Mislio sam da ću morati vrlo brzo kupiti nove.. Hvala na skoro ničemu.

Hajde što je promašaj, nego ne znam da li će ga iko htjeti? Eventualno Arsenal, koji uzima naše otpatke. Gibitak novca na njemu je neminovan, ali će od sljedeće sezone zavisiti koliki. Jer ako se dokaže negdje, mogao bi se dobro unovčiti. Ne vidim mogućnost da ga prodamo ovog ljeta, bit će to prije posudba. 

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.