1. oktobar 2011.15 god. comment_2804 Ma tesko da ce i poigrati sutra, a kamoli zabiti. Hoce hoce, zadnjih 20 min, vidjet ces..:D Prijavi
2. oktobar 2011.15 god. comment_2876 Sta ja rekoh, nece on ni uci, ove izmjene od AVB mi nisu previse jasne, ali sad mu se ne moze nista zamjeriti. ;) Prijavi
3. oktobar 2011.15 god. comment_2949 Sta ja rekoh, nece on ni uci, ove izmjene od AVB mi nisu previse jasne, ali sad mu se ne moze nista zamjeriti. Ma nema veze, što ga nije ubacio u ovakvoj tekmi. Ali vidjeli ste, ubaci ga protiv Manchestera, dakle AVB-u nije bitno kakva je tekma, već kad mu trteba i ako hoće ubacit će ga, ako ne onda ne. Men je žao Josha, što ne dobija priliku, evo u zadnje dvije tekme ni na klupi. Uglavnom bit će tekmi za Romelua. Prijavi
11. oktobar 2011.14 god. comment_3287 Usao na pocetku drugog poluvremena protiv Njemacke ali tesko da ce sta znacajno napraviti protiv ove velesile Prijavi
12. oktobar 2011.14 god. comment_3309 Sto se njega tice, slazem se sa izjavom koju je dao Andre, da je Lukaku biser fudbala, koga nisu smeli da izgube, i da su se zato kockali, i doveli ga. Pozajmica je za njega prava stvar.... Prijavi
18. oktobar 2011.14 god. comment_3686 ljudi dragi pola nas ovdje je njegovo godište, a on je toliko već napravio u svojoj karijeri. Mislim da bi mu jedna posudba dobro došla ali ne u Stoke kako je bilo priÄe na ljeto jer mi se nimalo ne sviÄ‘a njihova igra... Prijavi
29. oktobar 2011.14 god. Autor comment_4953 Frende ti razguli na posudbu jedno 2-3 godine...ne valjaš ništa ovakav Prijavi
29. oktobar 2011.14 god. comment_4959 Sta ti dubrovcanin seres po svima.Oladi malo. Lukaku je dobar igrac ali ga ovaj AVB koristi po krilu,a on se tu ne snalazi... Ne laprdaj vise ,i nemoj da vrijedas igrace i trenera. Do prije 15 dana si hvalio AVB-a a sad ga psujes... Prijavi
29. oktobar 2011.14 god. Autor comment_4962 Sta ti dubrovcanin seres po svima.Oladi malo. Lukaku je dobar igrac ali ga ovaj AVB koristi po krilu,a on se tu ne snalazi... Ne laprdaj vise ,i nemoj da vrijedas igrace i trenera. Do prije 15 dana si hvalio AVB-a a sad ga psujes... Lukaku je još mlad i ne snalazi se najbolje protiv premierligaških klubova ni na centarforu, to smo vidili i u Carling Cupu, a ti tukac da pogledaš njegove nastupe u rezervama vidio bi da ni tamo ništa ne može. Posudba je pravo riješenje za njega, niste se bunili za posudbu za Josha, koji je puno talentiraniji od Lukakua, pa nemojte ni za ovu. Možeš mi komodno popušit kurac sa Villas-Boasom. To ću ti reć. Fino si otvori temu s Villas-Boasom i vidi moje prijašnje postove na toj temi. Otkad je govorim da ne valja. Prijavi
29. oktobar 2011.14 god. comment_4968 I mene je AVB razocarao i ja ga ne branim ali ja se ne vrijedjam kao ti...Kakav je to forum na kojem si ti moderator... Prijavi
29. oktobar 2011.14 god. Autor comment_4971 I mene je AVB razocarao i ja ga ne branim ali ja se ne vrijedjam kao ti...Kakav je to forum na kojem si ti moderator... Vrijedjam jer ne mozes ni sam zamisliti koliko sam ljut na Boasa, i jednostavno bih sad da mi ga na ulici netko brani ga raspizdio sakom. Ovo za moderatora mozes vidjeti na Boasovoj temi sto mislim o tome. Prijavi
29. oktobar 2011.14 god. comment_5003 Meda ovaj Lukaku ne moze, treba ga sa Joshom poslati u Swansea u januaru... Od svih mladih pridoslica samo Romeu moze odigrati kako treba. Prijavi
29. oktobar 2011.14 god. comment_5006 Mislim da Lukaku nije imao dovoljno vremena i prostora da pokaze sta zna . Vidjet cemo jos do januara ;) Prijavi
30. oktobar 2011.14 god. comment_5085 Lukaku nije iskorišten na najbolji naÄin. AVB ili ne želi ili neće. Posudba bi bila idealna ali da mu se garantira špic pozicija, pa makar i Championshipu. Prijavi
4. novembar 2011.14 god. comment_5751 Izgleda da Lukakua oce dati na posudbu, prati ga Španska Malaga http://www.tribalfootball.com/articles/malaga-chasing-chelsea-striker-lukaku-2029061 Prijavi
4. novembar 2011.14 god. comment_5759 Tamo mu ne bi bilo ravnog, sve mekani i sitni igraci, najkrupniji bi bio u ligi :) Prijavi
4. novembar 2011.14 god. comment_5760 Malaga je ok ali trebao bi on negdje u premierligi igrat ipak. Prijavi
4. novembar 2011.14 god. comment_5779 Bolje da igra u Championshipu pola godine nego u amaterskoj Primeri gdje postoje dva kluba da valjaju i ostali da popune kvotu. Prijavi
5. novembar 2011.14 god. comment_5799 slažem se, također sam za premier ligu ( npr. wigan) ili championship (brighton), mislim da bi se vidio napredak. Prijavi
5. novembar 2011.14 god. Autor comment_5809 Sto se mene tice, moze i Primera, pa vidite kako se dobra posudba našla za Tibbyja :) Prijavi
5. novembar 2011.14 god. comment_5822 Ja kazem u bilo koji klub u Premierligi u kojem bi igrao, a i s Primerom se slažem :D Prijavi
5. novembar 2011.14 god. comment_5877 Sada Äitam da Lukakua ne žele poslati na posudbu u sijeÄnju te da će on ostati kod nas (bila špekulacija ili ne, al ipak mislim da ga neće slati). Prijavi
5. novembar 2011.14 god. comment_5906 Dobro bi mu dosla pozajmica, i to u neki klub, sa solidnim ambicijama. Malaga je dobro mesto za njega, nemaju bas eki izbor napadaca, imao bi zavidnu minutazu, i to u veoma jakoj ligi. Treba se voditi primerom Atletika i Courtoisa. Prijavi
6. novembar 2011.14 god. Autor comment_5916 Sada Äitam da Lukakua ne žele poslati na posudbu u sijeÄnju te da će on ostati kod nas (bila špekulacija ili ne, al ipak mislim da ga neće slati). Vrlo moguće da će prodati Anelku u januaru, pa zato žele zadržati Romelua, uostalom, Drogba i Kalou idu na AfriÄki kup nacija tako da u napadu ostaju Torrke, Lukaku i eventualno Danny Prijavi
6. novembar 2011.14 god. comment_5930 KAzem vam ja razmislja AVB o svemu i on najbolje zna gdje je njemu najbolje ;) Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.