Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Romelu Lukaku (2011-2014, 2021-2024, 36 nastupa)

Istaknuti odgovori

Pratio sam malo utakmice i stvarno dobro igra "mali", ko tenk je.
Ne znam za vas ali ja ovog čovjeka tretiram kao da je iz Chelseajeve akademije. Osim njegove očite ljubavi prema klubu njegove sve izjave su za divit se tako da i izgleda a i ponaša se starije nego što je. Od onoga kada je rekao da neće medalju Lige prvaka jer je nije zaslužio do ovoga da neće biti Drogba, iako mu on je idol. Njega i McEachrana treba čuvati k'o suho zlato, takve prilike se ne propuštaju.
  • Odgovori 2,9 hilj.
  • Pregledi 188,3 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Revealed : “Somebody told me once that Tuchel and Lukaku were chatting watching a Spurs match, Tuchel then said “There’s your daddy” about Antonio Conte as a joke, it did not go down well with Lukaku.

• Bliži se kurban bajram, arapi kupuju jedno od najveće teladi ikad, eto ti clickbait naslov relo za vijest o ponudi za lukakua    

• Volim što postaje poznat na forumu kao vreća govana, ponosan sam time što sam mu dao taj nadimak koji zaslužuje

Objavljene slike

[quote name='Brane' timestamp='1349818842' post='82784']
Na Twitteru potvrdio da neće igrati za Belgiju u narednoj utakmici zbog ozljede gležnja.
[/quote]

Posteno, drago mi je sto nece igrati.....
[quote name='diablo_bih' timestamp='1349821696' post='82797']
Imate srece whisper, benteke bagavi ce igrati, kada bi lukaku igrao, lagano bih sve pare stavio na belgiju, medjuostalim repkama, jer bentekeu treba 3, 100% prilike :S
[/quote]

Podcenjujes sampiona Evrope, sampiona Engleske i sampiona Nemacke ;)
  • 2 sedmice kasnije...
Ušao u 80 oj i imao čak 4 odlične prilike,

hart vjerovatno ni sam ne zna kako mu je odbranio makazice.
Odlican za onih 15tak minuta sto je igrao . Sansa glavom , skarice , sut kada je , cini mi se Kolarov izbacio s gol crte .
Sve u svemu odlican .
U malo vremena napravio je dosta problema Cityevoj obrani, eto kao što Hunter reče, ušao je Romelu u 80. minuti. Do kraja je imao par uistinu odličnih prilika. Prva, kada je netko ubacio oštro s lijeve strane u peterac Citya, ali je Romelu za stotinku zakasnio i nije uspio spremiti to u mrežu; zatim ponovo centaršut s lijeva, Lukaku puca glavom ali po sredini gola i to lako brani Hart; nakon toga stvarno fantastična reakcija našeg napadača, primio loptu na nekih 10 metara okrenut leđima te škaricama zaprijetio Hartu, ovaj ju je jedva izvadio ispod grede; sada na kraju razmiješao par stopera Citya, nakon spleta okolnosti uspio i opucati, ali mu Kolarov čini mi se sklanja loptu s crte.

Nadam se da će počet sljedeću utakmicu od početka, ovim danas je to zaslužio. Bravo Romelu!!
jedino što je loše odradio je onaj udarac glavom, odlično se izborio za prostor, zamisli izgurat Koompanya i napravit si onakvu šansu, šteta što je šut bio kilav, na ubačaj Odemwingia zakasio kao što Brane reće stotinku falilo mu par milimetara da je turne unutra, onda odličan pokušaj škaricama ali to odlično brani Hart, i onda na kraju dali njemu loptu u noge i on odradio 2 odlična prolaza kroz 2-3 igrača u drugom prolazu je dobio povratnu fino pukno al igrač an gol crti ni kriv ni dužan je izvuko. Sve u svemu opet odličan i pokazuje se kao velik talenat, jedva ga čekam u Chelsiju kad mu i suigrači budu kvalitetniji kad će moć do kraja ispunit svoj potencijal i RDM izvuč sav talent i znanje iz njega.
[quote name='Wisey' timestamp='1350749970' post='84250']
Na njegovu žalost, Long igra sve bolje i bolje tako da će mu minutaža ostati na ovome.
[/quote]

GOlovi su njegova jedina nada...
Danas i malo srece nedostajalo, al sta je - tu je...
Da je dao gol, mislim da bi počeo sledeću. Al ovako, dok Long daje.. Ništa, mora se zadovoljit sa 15-tak minuta, al nek svakih 15 bude ko ovih danas još i gol treba i za desetku igra.
Pa dobro nek dobiva svaku utakmicu po 15-ak minuta,mora i taj Long jednu odmarat' nije on robot.Pa bice i kartona,ozljeda.Siguran sam da ce Lukaku igrati sve bolje i bolje.
ponovo strijelac moj miljenik, al sjebaše ih dembe, u zadnjoj sekundi svrake zabile za pobjedu 2-1..šteta, mada najbitnije da lukaku igra, a još bitnije da zabija :D/
nadam se da je neki divljački gol..
COME ON ROMELU
evo gola
[url="http://www.101greatgoals.com/gvideos/romelu-lukaku-west-brom-v-newcastle/"]http://www.101greatgoals.com/gvideos/romelu-lukaku-west-brom-v-newcastle/[/url]
Možda je DI Matteo s onom izjavom da će ga možda vratiti u Junuaru poručio da nam ne treba Falcao, ako bi falkao došao Lukaku bi vjerovatno završio sa nama.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.