4. mart 2012.14 god. comment_32401 Mogu se kladit da ćemo sad zaigrati barem malo bolje, ali ne zato što će se igraÄi odjednom poboljšati već zato što će možda dati malo više sebe za managera, poÄeti se boriti a ne sabotirati. Prijavi
4. mart 2012.14 god. comment_32411 Da su bar oni to radili dok su imali menadzera. Mogli su naparavit ponovo mašinu od ekipe. Sad nek se jebavaju po terenu. Prijavi
4. mart 2012.14 god. comment_32414 [quote name='dubrovcanin' timestamp='1330891506' post='32347'] Ne brini ništa, kriza je danas dobila otkaz [/quote] u kojem si ti fazonu Prijavi
4. mart 2012.14 god. comment_32442 Ma pusti ga nek se naslaÄ‘uje. I mi ćemo uskoro, kad bude jedan od njegovih izbora bio tu, pa trpio kritike i gledao ne zalaganje igraÄa, tad ćemo i mi pravit se blentavi. Prijavi
4. mart 2012.14 god. Autor comment_32456 [quote name='how yes no' timestamp='1330902717' post='32442']Ma pusti ga nek se naslaÄ‘uje. I mi ćemo uskoro, kad bude jedan od njegovih izbora bio tu, pa trpio kritike i gledao ne zalaganje igraÄa, tad ćemo i mi pravit se blentavi.[/quote] E stvar je u tome što jedan od mojih izbora neće doći. Eventualno možda Mou, a njemu ne smijete prigovarat, to valjda i sami znate. Prijavi
5. mart 2012.14 god. comment_32494 Kriza nam traje 9 godina. Tu i tamo se osvoje neke titule, ali stabilnog tima nema. Nema porodice, nema zajednistva, vjere... Ova kriza ce trajati jos dugo dugo vremena i pitanje je samo kada ce se sve ovo razjebati. Prijavi
5. mart 2012.14 god. comment_32507 [quote name='dubrovcanin' timestamp='1330905048' post='32456'] E stvar je u tome što jedan od mojih izbora neće doći. Eventualno možda Mou, a njemu ne smijete prigovarat, to valjda i sami znate. [/quote] Njega pogotovo zaboravi. Koliko god govorio kako voli Chelsea, nema od toga ništa da bi opn napusti Real u kojem razvaljuje, da bi došao ponovo u Chelsea da mu sole pamet. Znaj da se nećemo usrećit, tonut ćemo dublje i dublje. Prijavi
5. mart 2012.14 god. comment_32593 Složim tekst od šest ilijuna rijeći jbt. i što me ujutro doÄeka AVB dobio otkaz, uskoro slijedi novi tekst kako je glavni problem upravo ova bolsna politika kluba koja se vuće već par godina, jednostavno treba Roman prestati dovoditi igraÄe treneru. Baš bih volio da doÄ‘e Mou ali da dobije onaj traženi uvjet, da on odlućuje o tome koji će se igraÄi dovoditi i kad, bez Romanovog miješanja. O ostalih trenera nam ni jedan ne može pomoći, bar ne u periodu od jedne sezone ili da kažem 8 mjeseci jer je kod nas obiÄaj otpustiti trenera tako rano. :SS Prijavi
5. mart 2012.14 god. comment_32659 [b]Da bi izaÅ¡li iz krize moramo uraditi sljedeće :[/b] a ) PRESTATI SA KONSTANTNIM MIJENJANJEM TRENERA b ) DAVATI VIÅ E PRILIKE MLAÄIM IGRAÄŒIMA KOJI SU ŽELJNI IGRE I DOKAZIVANJA c ) PRODATI STARIJE IGRAÄŒE KOJI SU SE ZASITILI IGRANJA I IGRAÄŒA KOJI NEMAJU KVALITET ZA OVAJ KLUB d ) KUPOVATI IGRAÄŒE KOJI NAM TREBAJU I ONE KOJI IMAJU KVALITET ZA NAS Prijavi
5. mart 2012.14 god. comment_32661 [quote name='dubrovcanin' timestamp='1330892578' post='32362'] To ćemo vidjeti u narednih 5 utakmica [/quote] Ocenices rad novog trenera, na osnovu 5 utakmica ?! No comment ! Prijavi
5. mart 2012.14 god. Autor comment_32662 [quote name='Whisper' timestamp='1330964902' post='32661'] Ocenices rad novog trenera, na osnovu 5 utakmica ?! No comment ![/quote] Ne, ne, ne, krivo si me shvatio, nisam mislio ocjenjivat njegov rad, nego da će se vidit razlika u igri i da će se dokazat da su bojkotirali AVB-a u sljedećih 5 utakmica. Prijavi
5. mart 2012.14 god. comment_32675 [quote name='Whisper' timestamp='1330964902' post='32661'] Ocenices rad novog trenera, na osnovu 5 utakmica ?! No comment ! [/quote] Welcome back, nek' si se vratio Prijavi
8. mart 2012.14 god. comment_33716 Mogla bi ova promjena trenera pozitivno utjecati i izvući klub iz krize. Prijavi
8. mart 2012.14 god. comment_33721 [quote name='Caeruleus' timestamp='1331219464' post='33716'] Mogla bi ova promjena trenera pozitivno utjecati i izvući klub iz krize. [/quote] Sumnjam. Sve dok se ne dovede trener koji će ostat dulje vrijeme, i nekim igraÄima smanji utjecaj/autoritet u svlaÄionici ništa od toga. Ovo ljeto oÄekujem velike smjene meÄ‘u igraÄima Prijavi
10. mart 2012.14 god. comment_34487 Iz krize nas izuc moze samo stabilnost, kad bi treneru bila obećana ( i kad držalo se do obećanja ) sigurna pozicija na klupi, tako da on može provoditi svoju filozofiju kroz duži period, te naravno "Äistka" u svlaÄionici na ljeto, nepotrebne pustiti da idu a dovesti mlade i perspektivne igraÄe, koji bi osvježili duh svlaÄionice.. Možemo zaboraviti na instant-uspjehe i instant-izlaske iz krize, za sve je potreban rad, a to se ne moze ostvariti preko noci.. Al ajd, mozda nam današnja evenutalna pobjeda protiv Stokea bude prva stepenica k tom izbavljenju Prijavi
22. mart 2012.14 god. comment_37343 covjek mi nije prirastao srcu i nije mi zao sto je dobio otkaz.di matteo zasad obavlja dobar posao u klubu. i nebi se iznenadio i da ostane na funkciji trenera. Prijavi
25. april 2012.14 god. comment_43416 [center][center][color=#ff0000][b]Da li se slažete da ova tema ide pod kljuÄ? Kriza je hvala Bogu završena samo zahvaljujući našem dragom Robertu Di Matteu![/b][/color][/center][/center] Prijavi
17. novembar 2012.13 god. comment_89189 [quote name='Caeruleus' timestamp='1335435667' post='43457'] Ma nemamo Å¡ta spajati. Tema ide pod kljuÄ [/quote] Tema ponovo otvorena! Ajmo da vidimo gdje se kriju problemi u klubu. VaÅ¡e miÅ¡ljenje? Prijavi
17. novembar 2012.13 god. comment_89193 Definitivno se problem krije u realizaciji tj. u napadu . U januaru ako ostane ovakvo stanje Falcao/Cavani/Lewandowski/Llorente bilo ko ali ovako ne moze . Prijavi
17. novembar 2012.13 god. comment_89205 1) jednoliÄni smo kao Barca smo, nemamo plan B...kada nam s pas igrom nejde, jednostavno nema naÄina da damo gol Mata Å¡alje 10 lopti u 16-erac, sve lopte su izbijene 2)obrana obrana tolko kikseva radi da sam se već zabrinuo da li se tu radi samo o kiksevima ili o neuigranosti ili nesposobnosti ajde, nije sve tako sivo imali smo dosta prilika i sad i protiv Liverpoola za pobjedit utakmicu, da je bilo malo viÅ¡e sreće, sada ne bismo priÄali o ovome...s druge strane iz ovoga se možda može priÄati i o problemu ...3) realizacije fali nam neki doktor u napadu koji će sve kliniÄki zavrÅ¡it Torres nije ni napadaÄ ni igraÄ, a kamoli doktor...Äovjek bi trebao objesit kopaÄke o klin istog trenutka, tolko je loÅ¡.. Danny je pokazao danas da ima njuh za gol i da se zna super otvarati suigraÄima, jest da se isfulo, ali kod njega ne možemo govoriti o problemu realizacije trenutno...pa Äovjek je stalno na klupi, kako će uć u neku golgetersku formu ako ne igra?...treba ga zacementirati u Å¡pici do zime, pa ćemo onda vidjeti Å¡ta i kako dalje...tek ćemo onda moći suditi o njegovoj realizaciji kad ga vidimo u viÅ¡e utakmica...ja se nadam da bi Danny mogao bit naÅ¡ doktor Prijavi
17. novembar 2012.13 god. comment_89207 I like this comment on the BBC by a Chelsea fan.... "Problem we have is that Sturridge believes he's the Torres of three years ago and Torres plays like the Sturridge of three years ago. Oh for Drogba and Anelka!" Prijavi
17. novembar 2012.13 god. comment_89209 [b] @chelseathebest[/b] ma ovo sto je Sturrige danas promasio bi dao bilo koji igrac da se nasao u tom trenutku,Sturrige nece nikad biti veliki igrac i prva opcija u napadu, slazem se s tobom da se najvise moramo zabrinuti za odbranu primamo bezveze golove. Prijavi
17. novembar 2012.13 god. comment_89215 Misljenja sam da je problem u RDM.Premalo rotira i igrace je uhvatio umor.Morao je ekipu pripremiti za ovaj tezak raspored,da svi udju odmorni a ne da igraci ne mogu odigrati vise od 45 minuta na velikom nivou. Drugi mada nista manje bitan problem je u napadacu tj. u realizaciji nasih prilika kojih imamo puno u svakoj utakmici.Svaki bolji napadac od Torresa bi do sada imao 12-13 golova. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.