Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Krizni period kluba

Istaknuti odgovori

Mogu se kladit da ćemo sad zaigrati barem malo bolje, ali ne zato što će se igrači odjednom poboljšati već zato što će možda dati malo više sebe za managera, početi se boriti a ne sabotirati.
  • Odgovori 1 hilj.
  • Pregledi 67 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Sve dok se u ovom klubu ne počne birati sastav i raspoređivati minutaža po zaslugama nećemo postati ono što želimo da budemo. Prezime na dresu ne smije biti bitnije od trenutne forme. Godine također n

• Zasluzeno nema sta. Mislim da ce ponedjeljak iskorisititi za neki team building za podizanje atmosfere, odlazak u pozoriste ili na neku operu ce ih duhovno pripremiti za nastavak sezone. Steta st

• Das ist Walter
    Das ist Walter

Lampard je već jednom dobio otkaz i ne treba mu još jedan. Zbog toga ne bi bio autoritet ali Terry možda bi. Ako ništa igrali bi zbog svojih supruga ili bi u protivnom bile jebane.

Objavljene slike

Ma pusti ga nek se naslađuje. I mi ćemo uskoro, kad bude jedan od njegovih izbora bio tu, pa trpio kritike i gledao ne zalaganje igrača, tad ćemo i mi pravit se blentavi.
  • Autor
[quote name='how yes no' timestamp='1330902717' post='32442']Ma pusti ga nek se naslađuje. I mi ćemo uskoro, kad bude jedan od njegovih izbora bio tu, pa trpio kritike i gledao ne zalaganje igrača, tad ćemo i mi pravit se blentavi.[/quote]

E stvar je u tome što jedan od mojih izbora neće doći. Eventualno možda Mou, a njemu ne smijete prigovarat, to valjda i sami znate.
Kriza nam traje 9 godina. Tu i tamo se osvoje neke titule, ali stabilnog tima nema. Nema porodice, nema zajednistva, vjere... Ova kriza ce trajati jos dugo dugo vremena i pitanje je samo kada ce se sve ovo razjebati.
[quote name='dubrovcanin' timestamp='1330905048' post='32456']

E stvar je u tome što jedan od mojih izbora neće doći. Eventualno možda Mou, a njemu ne smijete prigovarat, to valjda i sami znate.
[/quote]

Njega pogotovo zaboravi. Koliko god govorio kako voli Chelsea, nema od toga ništa da bi opn napusti Real u kojem razvaljuje, da bi došao ponovo u Chelsea da mu sole pamet.

Znaj da se nećemo usrećit, tonut ćemo dublje i dublje.
Složim tekst od šest ilijuna rijeći jbt. i što me ujutro dočeka AVB dobio otkaz, uskoro slijedi novi tekst kako je glavni problem upravo ova bolsna politika kluba koja se vuće već par godina, jednostavno treba Roman prestati dovoditi igrače treneru.
Baš bih volio da doÄ‘e Mou ali da dobije onaj traženi uvjet, da on odlućuje o tome koji će se igrači dovoditi i kad, bez Romanovog miješanja.
O ostalih trenera nam ni jedan ne može pomoći, bar ne u periodu od jedne sezone ili da kažem 8 mjeseci jer je kod nas običaj otpustiti trenera tako rano. :SS
[b]Da bi izašli iz krize moramo uraditi sljedeće :[/b]
a ) PRESTATI SA KONSTANTNIM MIJENJANJEM TRENERA
b ) DAVATI VIŠE PRILIKE MLAĐIM IGRAČIMA KOJI SU ŽELJNI IGRE I DOKAZIVANJA
c ) PRODATI STARIJE IGRAÄŒE KOJI SU SE ZASITILI IGRANJA I IGRAÄŒA KOJI NEMAJU KVALITET ZA OVAJ KLUB
d ) KUPOVATI IGRAÄŒE KOJI NAM TREBAJU I ONE KOJI IMAJU KVALITET ZA NAS
[quote name='dubrovcanin' timestamp='1330892578' post='32362']

To ćemo vidjeti u narednih 5 utakmica ;)
[/quote]

Ocenices rad novog trenera, na osnovu 5 utakmica ?!

No comment !
  • Autor
[quote name='Whisper' timestamp='1330964902' post='32661'] Ocenices rad novog trenera, na osnovu 5 utakmica ?! No comment ![/quote]

Ne, ne, ne, krivo si me shvatio, nisam mislio ocjenjivat njegov rad, nego da će se vidit razlika u igri i da će se dokazat da su bojkotirali AVB-a u sljedećih 5 utakmica.
[quote name='Caeruleus' timestamp='1331219464' post='33716']
Mogla bi ova promjena trenera pozitivno utjecati i izvući klub iz krize.
[/quote]

Sumnjam.
Sve dok se ne dovede trener koji će ostat dulje vrijeme, i nekim igračima smanji utjecaj/autoritet u svlačionici ništa od toga.
Ovo ljeto očekujem velike smjene među igračima
Iz krize nas izuc moze samo stabilnost, kad bi treneru bila obećana ( i kad držalo se do obećanja ) sigurna pozicija na klupi, tako da on može provoditi svoju filozofiju kroz duži period, te naravno "čistka" u svlačionici na ljeto, nepotrebne pustiti da idu a dovesti mlade i perspektivne igrače, koji bi osvježili duh svlačionice..
Možemo zaboraviti na instant-uspjehe i instant-izlaske iz krize, za sve je potreban rad, a to se ne moze ostvariti preko noci..

Al ajd, mozda nam današnja evenutalna pobjeda protiv Stokea bude prva stepenica k tom izbavljenju ;)
  • 2 sedmice kasnije...
covjek mi nije prirastao srcu i nije mi zao sto je dobio otkaz.di matteo zasad obavlja dobar posao u klubu.
i nebi se iznenadio i da ostane na funkciji trenera.
  • 1 mjesec kasnije...
[center][center][color=#ff0000][b]Da li se slažete da ova tema ide pod ključ? Kriza je hvala Bogu završena samo zahvaljujući našem dragom Robertu Di Matteu![/b][/color][/center][/center]
  • 6 mjeseci kasnije...
[quote name='Caeruleus' timestamp='1335435667' post='43457']
Ma nemamo šta spajati. Tema ide pod ključ ;)
[/quote]

Tema ponovo otvorena!

Ajmo da vidimo gdje se kriju problemi u klubu.

Vaše mišljenje?
Definitivno se problem krije u realizaciji tj. u napadu . U januaru ako ostane ovakvo stanje Falcao/Cavani/Lewandowski/Llorente bilo ko ali ovako ne moze .
1) jednolični smo
kao Barca smo, nemamo plan B...kada nam s pas igrom nejde, jednostavno nema načina da damo gol
Mata šalje 10 lopti u 16-erac, sve lopte su izbijene

2)obrana
obrana tolko kikseva radi da sam se već zabrinuo da li se tu radi samo o kiksevima ili o neuigranosti ili nesposobnosti

ajde, nije sve tako sivo
imali smo dosta prilika i sad i protiv Liverpoola za pobjedit utakmicu, da je bilo malo više sreće, sada ne bismo pričali o ovome...s druge strane iz ovoga se možda može pričati i o problemu

...3) realizacije
fali nam neki doktor u napadu koji će sve klinički završit
Torres nije ni napadač ni igrač, a kamoli doktor...čovjek bi trebao objesit kopačke o klin istog trenutka, tolko je loš..

Danny je pokazao danas da ima njuh za gol i da se zna super otvarati suigračima, jest da se isfulo, ali kod njega ne možemo govoriti o problemu realizacije trenutno...pa čovjek je stalno na klupi, kako će uć u neku golgetersku formu ako ne igra?...treba ga zacementirati u špici do zime, pa ćemo onda vidjeti šta i kako dalje...tek ćemo onda moći suditi o njegovoj realizaciji kad ga vidimo u više utakmica...ja se nadam da bi Danny mogao bit naš doktor
I like this comment on the BBC by a Chelsea fan....

"Problem we have is that Sturridge believes he's the Torres of three years ago and Torres plays like the Sturridge of three years ago. Oh for Drogba and Anelka!"
[b] @chelseathebest[/b]
ma ovo sto je Sturrige danas promasio bi dao bilo koji igrac da se nasao u tom trenutku,Sturrige nece nikad biti veliki igrac i prva opcija u napadu, slazem se s tobom da se najvise moramo zabrinuti za odbranu primamo bezveze golove.
Misljenja sam da je problem u RDM.Premalo rotira i igrace je uhvatio umor.Morao je ekipu pripremiti za ovaj tezak raspored,da svi udju odmorni a ne da igraci ne mogu odigrati vise od 45 minuta na velikom nivou.
Drugi mada nista manje bitan problem je u napadacu tj. u realizaciji nasih prilika kojih imamo puno u svakoj utakmici.Svaki bolji napadac od Torresa bi do sada imao 12-13 golova.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.