Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Todd Boehly, vlasnik (2022-)

Istaknuti odgovori

• 1 mjesec kasnije...
  • Odgovori 431
  • Pregledi 24 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Znači tankujemo do kraja 😂😂😂    

• Ne želim da pljujem po njemu, Eghbaliju i ostatku Uprave i ne razumem potrebu da se za sve sto se cenjenim forumasima ovde ne dopada se odmah baca drvlje i kamenje po njima.  Ljudi su došli u klu

• Nadam se da nece stati s ovakvim entuzijazmom prema klubu i fudbalu opcenito. Pozitivno sam iznenadjen angazmanom Boehlya i ekipe oko njega. Ljudi rade posao, ulazu, zele dobro klubu, gladni su uspjeh

Objavljene slike

Sad nešto kontam, kad je bila sva ona pizdarija, kad je nepravda učinjena Romanu, kad smo ošli 'pod čekič', da sam čak želio da nas oni preuzmu, a ne neki arapi. 

Sad mislim da bi sigurno bolje prošli da nas je neki šeik kupio i doveo ljude koji imaju pojma o svemu tome. 

Just now, EdvinTB said:

Sad nešto kontam, kad je bila sva ona pizdarija, kad je nepravda učinjena Romanu, kad smo ošli 'pod čekič', da sam čak želio da nas oni preuzmu, a ne neki arapi. 

Sad mislim da bi sigurno bolje prošli da nas je neki šeik kupio i doveo ljude koji imaju pojma o svemu tome. 

pa ameri su najvece zlo u fudbalu, ni ovi nisu izuzetak. dosli u europu sa navodno nekim znanjem a u stvaru nisu apsolutno nista postigli. Od njihovog dolaska mi se i dalje nismo makli sa mrtve tacke.

6 hours ago, Igi said:

Treba Vtubere da nam dovede na tribine i protivnici ce se usrati

Sta? Da skiče noooo, physical violence is happening... oh I'm so scared of this story, it reads like it's true about everything except when you're not an idiot and see what they're talking about.

6 hours ago, diablo_bih said:

Sta? Da skiče noooo, physical violence is happening...

Pogledaj onaj klip gore treba one da pevaju umesto onog sranja od pesme sa pocetka utakmica :D

On 8/18/2024 at 11:13 PM, Spaha said:

pa ameri su najvece zlo u fudbalu, ni ovi nisu izuzetak. dosli u europu sa navodno nekim znanjem a u stvaru nisu apsolutno nista postigli. Od njihovog dolaska mi se i dalje nismo makli sa mrtve tacke.

Al opet nijedni nisu napravili ovoliki belaj ko ovi naši. Liverpool, Arsenal i United(bili) isto su pod američkim vlasnicima i kompanijama. 

Ok, Unitedovi Glaseri isto jesu dok su bili vlasnici 😆

• 3 sedmice kasnije...

Ponavljam opet, Boehlyev nacin dovodjenja istrosenih ili navikanih igraca takodjer ne vodi dobrom. Cucurella, Sterling, Koulibaly, Aubameyang, Zakaria je samk nekoliko nnjegovih pojacanja. Ne treba zaboraviti da je covjek htio Ronalda... i da, umjesto Estevao sad bi imali Raphinhu.

Polako sa osudjivanjem i donosenjem zakljucaka. 

32 minutes ago, hamco said:

Ponavljam opet, Boehlyev nacin dovodjenja istrosenih ili navikanih igraca takodjer ne vodi dobrom. Cucurella, Sterling, Koulibaly, Aubameyang, Zakaria je samk nekoliko nnjegovih pojacanja. Ne treba zaboraviti da je covjek htio Ronalda... i da, umjesto Estevao sad bi imali Raphinhu.

Polako sa osudjivanjem i donosenjem zakljucaka. 

Pise ti u gornjem postu da Boehly zeli da prepusti posao sportskom direktoru.

8 minutes ago, Whisper said:

Pise ti u gornjem postu da Boehly zeli da prepusti posao sportskom direktoru.

Ma to je sve rekla kazala, i sad imas sportske direktore. Sto je Tuchel dobio otkaz dok je Boehly vodio? 
Istina je samo vjv da ima nesuglasica tj drugacije vizije izmedju njega i Eghbalija, sve drugo je zivo nagadjanje novinara.

Sta je garant da ce Boehly biti uspjesniji vlasnik?

3 minutes ago, hamco said:

Ma to je sve rekla kazala, i sad imas sportske direktore. Sto je Tuchel dobio otkaz dok je Boehly vodio? 
Istina je samo vjv da ima nesuglasica tj drugacije vizije izmedju njega i Eghbalija, sve drugo je zivo nagadjanje novinara.

Sta je garant da ce Boehly biti uspjesniji vlasnik?

To sto ima volju da opet prolazi kroz sav taj cirkus oko skupljanja para da kupi Celsi, OPET. 

Jebiga ako to nije posvecenost.

32 minutes ago, Whisper said:

To sto ima volju da opet prolazi kroz sav taj cirkus oko skupljanja para da kupi Celsi, OPET. 

Jebiga ako to nije posvecenost.

Meni je to nedovoljan razlog da mu slijepo vjerujem da ce biti uspjesan.

Ja ne govorim da je nacin vodjenja Eghbalija bolji ali nikakve nemamo  garancije sa Boehlyeve strane da bi to bilo bolje.

16 minutes ago, hamco said:

Meni je to nedovoljan razlog da mu slijepo vjerujem da ce biti uspjesan.

Ja ne govorim da je nacin vodjenja Eghbalija bolji ali nikakve nemamo  garancije sa Boehlyeve strane da bi to bilo bolje.

pa dobro hamco, nemas garancije da bi egbalijev nacin bio bolji, a nemas ni garancije da ce boeli biti bolji kad sve preuzme? ne kontam onda sta hoces reci?

Mene samo zanima čija je ideja da se daju ugovori do 2033. npr. Jacksonu, kad saznam čija je onda ću odabrati stranu. Ovako na prvu mi više smisla ima Toddov način, ali uzimajući u obzir koliko se ulaže u PR te koliko im je bitna kontrola javnog mnjenja, ne bih se smio opkladiti da i sam nisam izmanipulisan.

Sve u svemu, kao što smo rekli, mislim da je poenta u balansu, a trenutno imamo:

1. 50 igrača kako kod nas tako i po pozajmicama i matičnim klubovima

2. 0 world class igrača (bar ne u kontinuitetu, jedini igrač za koga se eto može reći je Palmer sa jednom WC sezonom, sve ostalo su potencijalno WC igrači plaćeni kao da su to odavno postali)

Daleko je to od balansa.

1 minute ago, ker said:

Mene samo zanima čija je ideja da se daju ugovori do 2033. npr. Jacksonu, kad saznam čija je onda ću odabrati stranu. Ovako na prvu mi više smisla ima Toddov način, ali uzimajući u obzir koliko se ulaže u PR te koliko im je bitna kontrola javnog mnjenja, ne bih se smio opkladiti da i sam nisam izmanipulisan.

Sve u svemu, kao što smo rekli, mislim da je poenta u balansu, a trenutno imamo:

1. 50 igrača kako kod nas tako i po pozajmicama i matičnim klubovima

2. 0 world class igrača (bar ne u kontinuitetu, jedini igrač za koga se eto može reći je Palmer sa jednom WC sezonom, sve ostalo su potencijalno WC igrači plaćeni kao da su to odavno postali)

Daleko je to od balansa.

Trenutno su Eghbali i Clearlake preuzeli kontrolu nad klubom, sve posle odlaska Poketina je njihova zamisao. 

Zato Boehly i zeli da iz istera.

@ker

Clearlake je hedge ili trust fund kako god ga zvali. Dakle Eghbali i ekipa upravljaju tudijm novcem, kojeg ulazu na nacin na koji misle da je najbolje da bi na kraju mogli da zarade. 

Cela ova farsa oko kupovine mladih talenata, kresanja budzeta je samo u svrhu smanjenja troskova na minimum, kako bi deo kolaca ostao njima.

Boehly nije ulozio pare ni iz kog fonda vec svoje i njegova vizija je znatno drugacija, vise sportska.

1 hour ago, Spaha said:

pa dobro hamco, nemas garancije da bi egbalijev nacin bio bolji, a nemas ni garancije da ce boeli biti bolji kad sve preuzme? ne kontam onda sta hoces reci?

Pa nisam ja odabrao stranu, pitam Whispera zasto bira Boehlya da mi objasni. Svi smo mi za onog boljeg ali mi ni jedan argument ne pije vode da je Boehly taj pravi. To takodjer ne znaci da je Eghbali pravi. 

Sto kaze @ker obje strane imaju i plus i minus i idealno bi bila kombinacija ta dva. Medjutim, meni licno djeluje da je ulaganje u mlade i velike talente puno bolja opcija nego dovodjenje istrosenih igraca kao sto smo to vec uradili (da se na ponavljam sad opet).

Medjutim, ako imalo ima istine da je kupovina ovih mladih talenata iskljucivo samo zbog kasnije preprodaje i zarade, onda je logicno da je Boehly bolji izbor. Problem je sto niko ne zna pa ni Atletic, ni Matt Law ni Romano ni bilo ko. Pa nismo mi razvojni klub za druge ekipe. Barem se nadam da nismo.

Da se razumijemo, ja sam apsolutno protiv dovođenja istrošenih igrača, ja bih da dovedemo i pokojeg ISKUSNOG igrača koji je formiran i u formi, bez obzira na to da li će imati nešto veću platu ili ne. To sa smanjivanjem plata prolazi kod mlađih igrača pa makar koštali i 50 miliona, ali radije bih jednog koji ima 200k i donosi instant kvalitet nego 5 talenata sa platom po 100k i ugovorima od 8 godina. Znaš kad bi ove budale dovele Fabregasa, Costu, Silvu i sl.

Što ne znači da ne bih volio da dovodimo mlade igrače kao što su Paez i Estevao, ali na tuce talenata koje imamo treba da imamo i 5 formiranih igrača.

Uređeno , autor izmjene: ker

Ma svi mi to zelimo. Znam samo jedno, da ukoliko ima priblizno istine u tome da se ti mladi talenti dovode iskljucivo zbog zarade, mi smo u velikom kanalu i bilo kakva titula ce biti nemoguca.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.