Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Todd Boehly, vlasnik (2022-)

Istaknuti odgovori

boehly.webp

Todd Boehly is an American businessman, investor, and philanthropist. He is the co-founder, chairman, chief executive officer and controlling member of Eldridge Industries, a holding company headquartered in Greenwich, Connecticut. 

Boehly owns 20% of the Los Angeles Dodgers and is also a part owner of the Los Angeles Sparks.

In 2019, Todd Boehly made an attempt to buy the English football club Chelsea for $3 billion, but the owner at the time, Russian billionaire tycoon, Roman Abramovich, rejected the takeover bid.

Boehly is an owner of fantasy sports company DraftKings and esports organization Cloud9. Boehly and Mark Walter acquired a 27% stake in the Los Angeles Lakers together from Philip Anschutz in July 2021.

As of February 2021, the Lakers were third-highest valued team in the NBA, with an estimated value of $5.14 billion.

On May 6, Chelsea Football Club confirmed they accepted the bid by "Todd Boehly, Clearlake Capital, Mark Walter and Hansjoerg Wyss, to acquire the Club. The deal is set to be finalized before the end of May 2022

• Odgovori 431
  • Pregledi 24 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Znači tankujemo do kraja 😂😂😂    

• Ne želim da pljujem po njemu, Eghbaliju i ostatku Uprave i ne razumem potrebu da se za sve sto se cenjenim forumasima ovde ne dopada se odmah baca drvlje i kamenje po njima.  Ljudi su došli u klu

• Nadam se da nece stati s ovakvim entuzijazmom prema klubu i fudbalu opcenito. Pozitivno sam iznenadjen angazmanom Boehlya i ekipe oko njega. Ljudi rade posao, ulazu, zele dobro klubu, gladni su uspjeh

Objavljene slike

De nek neko prevede pa zakaci. Ak smo ja i kun lijeni valjda nisu svi

Valjda ce ova era biti isto uspjesna kao romanova.
Ne svidja mi se sto ovaj gospodin ima vise sportskih klubova, to znacibda nece se 100% koncentrisat na celsi

Ne vidim da se igdje spominje navijac Tottenhama Goldstein? U pocetku je bilo price da ce on biti ukljucen.

Prestalo je njegovo ime da se spominje u poslednje vreme. Prestala su sva doduse, sem Boehlyevog, jer je on "lice" konzorcijuma. Videcemo da li je jos uvek ukljucen..

Conte baš ima fetiš na tarabe. Dobar je trener, ali nakon otkaza za njim ostane jedno 10 igrača koji nisu ni za šta, treba ih skupa sa njim poslati.

• Autor

Ovaj iz 17/18 bi bio najveći fail jednog kluba ikad da nije došao Tuchel i napravio igrača od Rudigera. Tako da ipak ovaj masterclass iz 15/16 odnosi pobjedu, pogledaj ti tog sajma ojebina, kao da gledaš Evertonova pojačanja...

Ne znam što si stavio ovaj 18/19

Kova, Jorginho, Pulišić normala čak i Kepa jedno vrijeme dok svi nisu počeli da seru po njemu od prošle sezone

• 2 sedmice kasnije...
Eto, zvanicno je odobrena kupovina i od strane vlade.

Konacno opet mozemo funkcionisati kao normalan klub, sretno nam s novim vlasnicima i da budu uspjesniji nego predhodni.
  • 4 sedmice kasnije...

Todd Boehly: "FFP is starting to get some teeth and that will limit ability to acquire players at any price. UEFA takes it seriously and will continue to take it seriously. More teeth means financial penalties and disqualification from sporting competitions.”

Vec je poceo srat

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.