3. april 2023.3 god. comment_342989 Ja sam uz boehlya i eghbazija Uglavnom eto, polako se odmicu njih dvojica oko fudbalskih odluka, pa ce se fokusirati na biznis. Prijavi
3. april 2023.3 god. Popularna objava comment_343000 3 hours ago, diablo_bih said: Ja sam uz boehlya i eghbazija Uglavnom eto, polako se odmicu njih dvojica oko fudbalskih odluka, pa ce se fokusirati na biznis. Fizičkom konstitucijom ti si definitivno uz Egbalija i Todda 🤣🤣 Prijavi
12. april 2023.3 god. comment_343718 Todd Boehly's message to #Chelsea fans: "I'd say have a lot of faith. We're going to win 3-0 tonight." Nekad je bolje pokriti se usima. Izvinjavam se sto sam napisao slican post onom, videu. Sada tek videh. Prijavi
12. april 2023.3 god. Autor comment_343723 U redu je biti samouvjeren, ali brate ne treba svašta ni pričati, prvo da se završe utakmice pa onda neka se priča. Prijavi
13. april 2023.3 god. Popularna objava comment_343926 Hvala Bogu produzi enzi ugovor. Sikiram se vec neko vrijeme kako bi ga mogli izgubit besplatno 2031. Prijavi
13. april 2023.3 god. comment_343929 Najobicniji prodavac magle, dobicemo 3-0, verujete mi brt 100% Roman se nikad nije pojavljivao u javnosti i skoro se nista nije znalo o njemu. Jasno je samo pokazao da je ambiciozan i gladan uspeha, da je gresio jeste naravno. Boehly non stop zuji, blati prethodnu upravu svakom prilikom kako nisu koristili podatke statistkiku finansije itd. lupeta gluposti non stop u javnosti i svakim potezom pokazuje da ne zna gde se nalazi Prijavi
15. april 2023.3 god. comment_344049 Behdad Egbhali is inside the Chelsea dressing room, Todd Boehly is on his way. (@manusanchezgom) #CFC Gospodin Roman je ovo radio bez medijske pompe, a ovi kao u rijalitiju Prijavi
15. april 2023.3 god. comment_344052 U godinu dana , od svjetskih sampiona do najgore ekipe u ligi, bravo. Treba i to znati. Prijavi
15. april 2023.3 god. comment_344055 Nisu njih dvojica krivi za sve. Ljudi rade u najboljoj namjeri, naravno i grijese nekad ali nisu oni na terenu. Prijavi
15. april 2023.3 god. comment_344056 Bolje vlasnike jednostavno nismo mogli imati. Maksimalno se zalazu za klub. To niko nije ocekivao, a posebno ne od amerikanaca i kakav stereotip za njih vazi. Bice velika cistka na ljeto sigurno. Prijavi
15. april 2023.3 god. Popularna objava comment_344057 21 minutes ago, Wisey said: Nisu njih dvojica krivi za sve. Ljudi rade u najboljoj namjeri, naravno i grijese nekad ali nisu oni na terenu. Ma nisu. Imaju oni dobru namjeru. Samo trebaju zaposlit odgovarajuce ljude koji se vise razumiju u ovaj sport i gledat stvaranje imperije a manje se mijesat u neke stvari. Yebi ga i roman je se mjesao. Hocu sevcenka u ekipu, hocu torresa. Sve njegov izbor i niciji drugi al treba imat neku mjeru Prijavi
18. april 2023.3 god. comment_344186 8 hours ago, Whisper said: Okej pitanje, nadam se da je sljedece bilo u fazonu: Da li mislite da zasluzujete platu koju primate? Jel vas stid uzeti 200k sedmicno za ovo sto pokazujete na terenu? Prijavi
18. april 2023.3 god. comment_344191 11 hours ago, Whisper said: Jebo mu bosanski toranj mater Nisu igraci krivi sto ih je on prepatio To ti je kao kad pljunes milion evra na Fiat Punto i posle se zalis zasto ti se fiat punto ne ponasa kao Porsche kad si ga platio toliko Kad je Todd Boehly uspeo da postane milijarder, moze svako Prijavi
18. april 2023.3 god. comment_344195 4 hours ago, Bari said: Okej pitanje, nadam se da je sljedece bilo u fazonu: Da li mislite da zasluzujete platu koju primate? Jel vas stid uzeti 200k sedmicno za ovo sto pokazujete na terenu? trebao ih je pitati kako ih nije stid naroda Prijavi
18. april 2023.3 god. comment_344199 54 minutes ago, Spaha said: trebao ih je pitati kako ih nije stid naroda Reci im djeca vam se smiju. Prijavi
19. april 2023.3 god. comment_344297 Vise su drhtali kad im je Roman prijetio na ruskom. Engleski je postao premlak jezik. Prijavi
19. april 2023.3 god. comment_344306 13 minutes ago, Whisper said: ne kontam, jel ovo neki problem ili sta? Prijavi
19. april 2023.3 god. comment_344308 Kakav skandal, igraci nisu kontali da ce novog igraca vidjeti u svlacionici Jooj twiterasa, ovaj Pys je nevidjen debil. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.