Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Raul Meireles (2011-2012, 29 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 508
  • Pregledi 35,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

[quote name='Villas-Boas' timestamp='1345406447' post='72050']
Ja bi ga i besplatno pustio u Tottenheam...
[/quote]
Izvinit ćeš, ali ja glupljeg posta ne pročitah još od onog s Torresovim nickom.
[quote name='Wisey' timestamp='1345406645' post='72051']
Izvinit ćeš, ali ja glupljeg posta ne pročitah još od onog s Torresovim nickom.
[/quote]

neka ide decko kud god pozeli... Bolje da guramo McEachrana nego njega... a i kao sto neko rekoh na ovom forumu bolje za njega uhvatit nekih 10-15 milja sada nego 5 milja za godinu dvije... ili nebi bilo lose dat ga u zamjenu za Modrica uz neku realnu nadoplatu...

ali kako bilo da bilo... ovaj igrac kad je dosao svidjao mi se... ali kako vrijeme i tekme prolaze nekako mi se sve vise gadi...
Šta pričaš ti, čovječe ?
Gore napisa da ga trebamo pustiti u [b]Tottenham[/b] i to [b]besplatno[/b]. To bi bio najgluplji deal svih vremena.
Meireles više nema mjesta u timu. Ne pored Oscara, Lucasa Piazona. Najbolje da ode i da mu se zahvalimo. Ali besplatno da ide to nikako. Ako išta na posudbu godinu dana, pa ga iduće ljeto prodati.
Piazon uopće ne igra na toj poziciji, a druga stvar on uopće nije ni igrač prvog tima. Kao što smo i danas vidjeli, Meireles će biti squad igrač za što je i stvoren, da uđe i odigra koliko treba, odradi svoje zadatke korektno i to je to. Sasvim zadovoljavajuće.
[quote name='Wisey' timestamp='1345408081' post='72061']
Piazon uopće ne igra na toj poziciji, a druga stvar on uopće nije ni igrač prvog tima. Kao što smo i danas vidjeli, Meireles će biti squad igrač za što je i stvoren, da uđe i odigra koliko treba, odradi svoje zadatke korektno i to je to. Sasvim zadovoljavajuće.
[/quote]

sve to stoji al ja bi frende puno rađe htio vidjet da McEachran dobiva tih 10-20 minuta po tekmu nego Meireles.
A tu je i vinkec, dežurni Raul hater. :-*
Mlađahni Joshua ide na posudbu, prvo neka se u lakšoj konkurenciji izbori za svoje mjesto pod suncem pa ćemo onda vidjeti šta i kako dalje.
Da sam napisao da je Maireles slon i to bi doslovno shvatili...

metaforika ljudi... velim da je toliko dobar igrac da nebi bio grijeh i da za đabe ode... mada kao sto velim treba za njega sada izvuc cim vise love pogotovo ako je AVB zagrizao...
[quote name='Villas-Boas' timestamp='1345467460' post='72254']
Da sam napisao da je Maireles slon i to bi doslovno shvatili...

metaforika ljudi... velim da je toliko dobar igrac da nebi bio grijeh i da za đabe ode... mada kao sto velim treba za njega sada izvuc cim vise love pogotovo ako je AVB zagrizao...
[/quote]

Slažem se.
[quote name='Twelfth Man' timestamp='1344335486' post='69206']
Ko je gledao EURO i tekme Portugala mogao je vidjeti koliko je Raul takticki perfektan igrac. Velika radilica na terenu i majstor za izvrsavanje zadataka. Uvijek cemo imati tvrdih utakmica gdje ce biti potrebno dosta unistavanja protivnickih napada, sjeckanja igre, odradjivanja defanzive i pokrivanja terena a Raul je k'o narucen igrac za to. Zadrzati Raula.
[/quote]

na EURU je stvarno perfektno igrao, što jest jest
super ako te igre može ponoviti i kod nas
Prije bi se riješio Mikela nego Meirelesa,i da svakao za njega ima mjesta u ovoj momčadi nadam se da će uskoro dobit priliku umjesto Mikela,a i budući da nam je raspored sezone iznimno natrpan svaki igrač će dobro doći radi širine kadra.
Ali ove priče u poradji tj puštanju besplatno to ni ne želim komentirat i spuštat se na taj nivo rasprave.
[quote name='Lampard' timestamp='1345541865' post='72475']
Prije bi se riješio Mikela nego Meirelesa,i da svakao za njega ima mjesta u ovoj momčadi nadam se da će uskoro dobit priliku umjesto Mikela,a i budući da nam je raspored sezone iznimno natrpan svaki igrač će dobro doći radi širine kadra.
Ali ove priče u poradji tj puštanju besplatno to ni ne želim komentirat i spuštat se na taj nivo rasprave.
[/quote]
Off : Kako si i po cemu si zakljucio da je Meireles bolji od Mikela ? :-/
[quote name='Blues_95' timestamp='1345561182' post='72548']
Off : Kako si i po cemu si zakljucio da je Meireles bolji od Mikela ? :-/
[/quote]

U defanzivno dijelu možda ne tu Mikel ima fizičke predispozicije,no Raul je brži igrač i zna šta napravit s loptom kad je ima u posjedu.
Moj osobni dojam osim toga Mikel koliko će ga se morat još ćekat da sazrije lani je kao malo bljesnuo u drugom dijelu sezone ali to je premalo s obzirom koliko je godina već u klubu.
[quote name='Lampard' timestamp='1345643473' post='72776']
U defanzivno dijelu možda ne tu Mikel ima fizičke predispozicije,no Raul je brži igrač i zna šta napravit s loptom kad je ima u posjedu.
Moj osobni dojam osim toga Mikel koliko će ga se morat još ćekat da sazrije lani je kao malo bljesnuo u drugom dijelu sezone ali to je premalo s obzirom koliko je godina već u klubu.
[/quote]
A nije ni Meireles briljirao (osim u ponekoj utakmici LP) .
Mikel je u drugom dijelu sezone bio nas ponajbolji igrac .
[quote name='Blues_95' timestamp='1345654325' post='72825']
[/quote][quote name='Blues_95' timestamp='1345654325' post='72825']
[/quote]

Pisao sam već to na jednoj temi trenutno nam sada fali onaj dio u transformaciji igre,a to je jedno od najačih oružja Meirelesa
Danas je pokazao, zasto ima prednost nad Essienom kod Robija, odigrao odlicno nije srljao kao obicno.
Jedino su me razljutili oni njegovi sad vec cuveni sutevi sa distance koji po obicaju odu nebu pod oblake.
[quote name='chelseafan97' timestamp='1345920038' post='73863']
Danas je pokazao, zasto ima prednost nad Essienom kod Robija, odigrao odlicno nije srljao kao obicno.
Jedino su me razljutili oni njegovi sad vec cuveni sutevi sa distance koji po obicaju odu nebu pod oblake.
[/quote]
Jedan šut i to na samom početku utakmice.
Inače, ne volim se ponavljati ali partija za 7 od 10.
[quote name='Wisey' timestamp='1345920100' post='73866']
Jedan šut i to na samom početku utakmice.
Inače, ne volim se ponavljati ali partija za 7 od 10.
[/quote]
Mislim da su bila 2 al ok, nije ni bitno...

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.