Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Raul Meireles (2011-2012, 29 nastupa)

Istaknuti odgovori

Ulizivanje navijačima i šablonske izjave su smorile, šteta što nemam realnih i iskrenih fudbalera. :< Inače se ne sećam da je neki igrač to izjavio za klubove sa naših prostora. :P
  • Odgovori 508
  • Pregledi 35,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

[quote name='Igi' timestamp='1347017998' post='77328']
Ulizivanje navijačima i šablonske izjave su smorile, šteta što nemam realnih i iskrenih fudbalera. :< Inače se ne sećam da je neki igrač to izjavio za klubove sa naših prostora. :P
[/quote]

Što je drugo trebao reći, eto došao sam tu ne svojom voljom, oni su me prodali, znam da ste vi najbolji u svojoj zemlji ali u globalu ste loši, ali eto bit ću tu koju godinu, pokupiti pare i adio Turska. I još je trebao naglasiti ja sam osvojio LP.
Bitan je taj prvi dojam, koji naravno mora biti pozitivan, što su sve igrači govorili kad su dolazili u Chelsea.
Odradio interview s ChelseaTV-om.

[i]" Došao sam se pozdraviti s prijateljima ovdje u Londonu. Nedostajat će mi ovaj grad, klub, suigrači, navijači.. Uvijek su mi svi davali maksimalnu potporu i pružili pomoć kad mi je trebalo i osjećao sam se dužnim doći ovdje i zahvaliti se svima te se pozdraviti na pravi način.[/i]

[i]Sjajna godina je iza svih nas, osvojili smo Ligu prvaka i FA Cup što je stvarno impresivan uspjeh. Nedostajat će mi ti trenuci u Chelseaju ali preda mnom je novi izazov i spreman sam za Tursku te se nadam da će mi u najmanju ruku ići dobro kao što mi je išlo ovdje. [/i]

[i]U Fenerbahčeu sam bio samo kad sam potpisivao ugovor tako da mogu reći da ću tek sutra odraditi svoj prvi trening s momčadi i veselim se tome. [/i]

[i]Još jednom želim zahvaliti svim navijačima Chelseaja; bilo je predivno igrati za ovaj klub i za ove navijače i jako će mi to nedostajati" "[/i]
[quote name='Elvis' timestamp='1347632004' post='78196']
Hvala ti Meireles za sve i puno srece u novom klubu.(ako procitas ovo ikada :))
[/quote]

Ako pročitaš a ne skontaš koristiti Google Translator, pozdrav i od mene :D

Mislim da će nam nedostajati, zaslužio je više minuta. Pamtit ću ga po golu protiv Benfice.
[quote name='hunter' timestamp='1347647106' post='78229']
Ako pročitaš a ne skontaš koristiti Google Translator, pozdrav i od mene :D

Mislim da će nam nedostajati, zaslužio je više minuta. Pamtit ću ga po golu protiv Benfice.
[/quote]
dobar team igrac al ja cu ga pamtit po cityjevom golu
[img]http://24.media.tumblr.com/tumblr_mab728GUer1qc0hbso1_250.gif[/img][img]http://24.media.tumblr.com/tumblr_mab728GUer1qc0hbso2_250.gif[/img]
[img]http://25.media.tumblr.com/tumblr_mab728GUer1qc0hbso3_250.gif[/img][img]http://24.media.tumblr.com/tumblr_mab728GUer1qc0hbso4_250.gif[/img]
  • 2 sedmice kasnije...
tako je.Dobro mislis.Pratim utakmicu i mora se priznati da je Meireles jako dobar i koristan igrac,kada redovno igra pruza sjajne partije,istina da smo ga olahko pustili ali i bolje i za njeg nego da sjedi na klupi.Fenerbahce je pravi klub za njega.
  • 2 sedmice kasnije...
ma on je papak po meni: kad je rekao da svaki igrac koji dode u chelsea se upropasti. nek sada snima turske sapunice :D, volio sam ga ali sad vise ne nakon ove izjave.
  • 2 sedmice kasnije...
Mislim da je on jedini fudbaler koji na Wikipediji ima odeljak samo za tetovaže. lol

kakav je to car, nedostaje mi

On i Mikel su znali fino igrati u vezi, evo sad Ramires je zauzeo njegovo mesto.
  • 3 sedmice kasnije...
Raule care, fališ nam :( Sad kad je Lamps povrijeđen i kad nam je katalonsko smeće jedina opcija u defenzivnom veznom redu

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.