3. septembar 2012.14 god. comment_76797 [b] [size=3]Fenerbahçe official website confirmed that they have started to discuss the transfer of Chelsea player Raul Meireles to them.[/size][/b] Prijavi
3. septembar 2012.14 god. comment_76816 Eto i službeno potvrde da ga žele. Ja sam svoje mišljenje iznio u par postova iznad. Prijavi
3. septembar 2012.14 god. comment_76825 [size=3][b]The agent of Meireles says that Raul is very unhappy with Chelsea since AVB got sacked, and doesn't want to stay on the bench.[/b][/size] Prijavi
3. septembar 2012.14 god. comment_76827 iskreno... dosta mi je tih mierelesovih agenata, hulkovih agenata, falcaovih oceva itd... koji davaju navodne izjave... a 99% toga je laz... Prijavi
3. septembar 2012.14 god. comment_76847 Meirelles se nalazi u Istanbulu na ljekarskom pregledu i najvjerovatnije danas potpisuje za Fener. Chelsea prihvatio ponudu od 8 miliona funti, igrac ce se danas prikljuciti turskoj ekipi iz razloga sto prijelazni rok u Turskoj traje do Srijede! Hvala na svemu, dao je svoj doprinos u osvajanju CL! Prijavi
3. septembar 2012.14 god. comment_76849 odliÄan defenzivac, s dobrim udarcem, dok je prema naprid bar po meni dosta zaostaje ... steta , nek mu je sa sricom :/ Prijavi
3. septembar 2012.14 god. comment_76850 Mislim da je ovo znak da RDM racuna igrati u paru Mikel-Lampard... *ebem ga ludog... :/ znaci jos jedna sezona patnje i strepnje... Prijavi
3. septembar 2012.14 god. comment_76856 Ovo znaÄi da Ramiresa nećemo gledati na krilu viÅ¡e Vratit će njega na veznog, a za Raula koji fenig uzeo Nek je sa srećom Raulu, nije bio slab. Imao je dosta dobrih tekmi u Chelseaju, naroÄito nikad neću zaboravit one tekme s Barcom. Svaka mu Äast, koli je posla obavio.. I ne samo u toj tekmi.. Jbg.. Prijavi
3. septembar 2012.14 god. comment_76859 jesam ga kritizirao i sve... ali priznajem da mi je jako žao što odlazi... ne tolko što nam je ostavio malo rupicu u kadru, kolko zbog toga što je bio veliki borac i uvijek davao 100% od sebe... Prijavi
3. septembar 2012.14 god. comment_76870 nikako mi nije bio dobar ali definitivno drag igraÄ borio se ko lav i proživio s klubom možda i najveÄi uspijeh u povijesti, nek mu je sretno u daljnjem nastavku karjere Prijavi
3. septembar 2012.14 god. comment_76874 Volio sam njegove lude frizure.....sad jedino Luiz ostaje malo luÄ‘i Å¡to se toga tiÄe. Neka mu je sretno. Prijavi
3. septembar 2012.14 god. comment_76875 Car Raul! Srecan put,MNOGO mi je krivo sto ide.Jedan mi je od omiljenih igraca,onako iz senke. Hvala ti za golcinu protiv Benfike,hvala ti za preoren teren na Kamp Nou. Odlazis sa "kantom" ,sta ce ti vise u karijeri? Srecan put majstore. [img]http://cache.daylife.com/imageserve/0d6G7Mb1Dv28Z/439x.jpg[/img] Prijavi
3. septembar 2012.14 god. comment_76877 Nek mu je sretno, ali smatram ovo losim potezom uprave, pa sto onda ne ostaviste Essiena jbte cc Prijavi
3. septembar 2012.14 god. comment_76878 Sada su samo Mikel, Romeu i panicni Ramires zadnji vezni a ako Mikel ode na AKN jebali smo jeza u ledja. Koliko je ovo pametan potez uprave, vrijeme ce pokazati. Raulu neka je sa srecom. Prijavi
3. septembar 2012.14 god. comment_76880 http://www1.skysports.com/football/news/11668/8049285/Meireles-moves-to-Fenerbahce- Prijavi
3. septembar 2012.14 god. comment_76881 [img]http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/539154_462052280481949_503707745_n.jpg[/img] Sretno istetetovirani lave, ne mogu reci da nije valjao, imao je par kikseva pa smo mnogi od nas živce smirivali zbog njega a imao je itekako dobrih poteza, golova, i krvi proljevene protiv Barcelone. Sretno ti lave! Prijavi
3. septembar 2012.14 god. comment_76883 I Sky Sports objavljuje da je stvar gotovo pa zavrÅ¡ena, valjda je to onda to. Ne sviÄ‘a mi se ovaj transfer iz 2 jednostavna razloga: 1. prodali ( posudili, ali svejedno ga nema s nama ) smo joÅ¡ jednog defenzivnog veznog, Essiena, te tako Meirelesovim odlaskom ostajemo samo na Mikelu i dobrom, ali neiskusnom Oriolu. 2. nije ni na vidiku novo pojaÄanje za tu poziciju, a svjesni smo da zbog zavrÅ¡enog prijelaznog roka nećemo nikog ni dovest. Smatram da je trebalo prvo rijeÅ¡iti ovo pitanje, a onda tek prodavati takva 2 igraÄa. Moguće je da ćemo se dosta patiti, pogotovo u sluÄaju suspenzije ili ne daj Bože ozljede Mikela. Nadam se ipak da će stvar ispasti dobra i da nećemo imat problema, ali..uvijek postoji ALI. Å to se Raula tiÄe, njemu u karijeri želim sve najbolje. Tek kad je doÅ¡ao u Chelsea bio sam protiv njega, al utakmica po utakmica i zavolio sam istetoviranu budalu. Žao mi je Å¡to ide, jbga. Bio je on od velike koristi naÅ¡oj momÄadi, htjeli to neki priznati ili ne. Prijavi
3. septembar 2012.14 god. comment_76884 Mada mi malo nije jasan ovaj potez uprave ali ocigledno da si di mateo slaze ekipu kako on zeli... znaci prvotimac + joker i jos eventualno jedan pripravnik za jednu poziciju... znaci bez gomilanja igraca... nadam se da znaju sta rade... i da se necemo morat previse oslanjat na Lamparda... Prijavi
3. septembar 2012.14 god. comment_76885 Meni je jako žao Å¡to je otiÅ¡ao. Mislim da je ovo loÅ¡ potez uprave. Možda nije za ofenzivnog veznog gdje ga je Di Matteo bio postavio protiv Brightona, ali da je za defanzivnog veznog to stoji. I protiv Barce proÅ¡le sezone i protiv NCU-a ove sezone pokazao kako se odraÄ‘uje posao. Nema Essiena, nema njega. OÄekujem Å¡uplju obranu. Prijavi
3. septembar 2012.14 god. comment_76886 Sretno u nastavku karijere . Znao je odigrati katastrofalno ali znao je i dati odlican go . Najvise cu ga pamtiti po radovanju protiv Benfice i po njegovim frizurama . Cuo sam da je otisao iz Premiershipa jer ima puno kise , a kisa mu kvari frizuru . Prijavi
3. septembar 2012.14 god. comment_76889 [quote name='Caeruleus' timestamp='1346697686' post='76885'] Meni je jako žao Å¡to je otiÅ¡ao. Mislim da je ovo loÅ¡ potez uprave. Možda nije za ofenzivnog veznog gdje ga je Di Matteo bio postavio protiv Brightona, ali da je za defanzivnog veznog to stoji. I protiv Barce proÅ¡le sezone i protiv NCU-a ove sezone pokazao kako se odraÄ‘uje posao. Nema Essiena, nema njega. OÄekujem Å¡uplju obranu. [/quote] nadam se da ce se Lampard trgnut malo i konacno pocet borit za klub kako spada... a ne da stoji ko rasvjeta na igralistu... inace se slazem sa tobom.. grdo nam se pise i imat cemo taj manjak u defanzivnim zadacima... Jer sam siguran da RDM nema taj karakter da stavi jednu legendu kao sto je Lampard na klupu... Prijavi
3. septembar 2012.14 god. comment_76891 Za mene je ovo kao i slanje Essiena na posudbu katastrofalna odluka... Nemam rijeci, jer ne pada mi nista na pamet sta ovim posudbama i prodajama uprava zeli da postigne... Prijavi
3. septembar 2012.14 god. comment_76892 Kao i mnogi koji odu posle njega, Meireles ce u srcima svih navijaca Plavaca ostati upamcen po znacajnoj ulozi u pohodu na LS. Dao je svoj doprinos zaustavljanju najmocnije fudbalske masinerije. Bio je deo kaznene ekspedicije, koja je dokazala da su takozvani vanzemaljci samo patuljci od krvi i mesa. Nikad ga nisam cenio kao igraca, ali dobre stvari koje je uradio za ovaj klub, nikako ne mogu da poreknem. Otisao je sa klempom u biografiji.. .. Nek mu je sa srecom. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.