Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Raul Meireles (2011-2012, 29 nastupa)

Istaknuti odgovori

[b]
[size=3]Fenerbahçe official website confirmed that they have started to discuss the transfer of Chelsea player Raul Meireles to them.[/size][/b]
  • Odgovori 508
  • Pregledi 35,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

[size=3][b]The agent of Meireles says that Raul is very unhappy with Chelsea since AVB got sacked, and doesn't want to stay on the bench.[/b][/size]
Meirelles se nalazi u Istanbulu na ljekarskom pregledu i najvjerovatnije danas potpisuje za Fener. Chelsea prihvatio ponudu od 8 miliona funti, igrac ce se danas prikljuciti turskoj ekipi iz razloga sto prijelazni rok u Turskoj traje do Srijede!

Hvala na svemu, dao je svoj doprinos u osvajanju CL!
odličan defenzivac, s dobrim udarcem, dok je prema naprid bar po meni dosta zaostaje ... steta , nek mu je sa sricom :)) :/
Ovo znači da Ramiresa nećemo gledati na krilu više ;) Vratit će njega na veznog, a za Raula koji fenig uzeo ;)

Nek je sa srećom Raulu, nije bio slab. Imao je dosta dobrih tekmi u Chelseaju, naročito nikad neću zaboravit one tekme s Barcom. Svaka mu čast, koli je posla obavio.. I ne samo u toj tekmi..

Jbg.. :P
jesam ga kritizirao i sve... ali priznajem da mi je jako žao što odlazi... ne tolko što nam je ostavio malo rupicu u kadru, kolko zbog toga što je bio veliki borac i uvijek davao 100% od sebe...
nikako mi nije bio dobar ali definitivno drag igrač borio se ko lav i proživio s klubom možda i največi uspijeh u povijesti, nek mu je sretno u daljnjem nastavku karjere ;)
Volio sam njegove lude frizure.....sad jedino Luiz ostaje malo luđi što se toga tiče. Neka mu je sretno.
Car Raul!
Srecan put,MNOGO mi je krivo sto ide.Jedan mi je od omiljenih igraca,onako iz senke.
Hvala ti za golcinu protiv Benfike,hvala ti za preoren teren na Kamp Nou.

Odlazis sa "kantom" ,sta ce ti vise u karijeri?
Srecan put majstore.
[img]http://cache.daylife.com/imageserve/0d6G7Mb1Dv28Z/439x.jpg[/img]
Sada su samo Mikel, Romeu i panicni Ramires zadnji vezni a ako Mikel ode na AKN jebali smo jeza u ledja. Koliko je ovo pametan potez uprave, vrijeme ce pokazati.

Raulu neka je sa srecom.
[img]http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/539154_462052280481949_503707745_n.jpg[/img]

Sretno istetetovirani lave, ne mogu reci da nije valjao, imao je par kikseva pa smo mnogi od nas živce smirivali zbog njega a imao je itekako dobrih poteza, golova, i krvi proljevene protiv Barcelone. Sretno ti lave!
I Sky Sports objavljuje da je stvar gotovo pa završena, valjda je to onda to. Ne sviđa mi se ovaj transfer iz 2 jednostavna razloga:
1. prodali ( posudili, ali svejedno ga nema s nama ) smo još jednog defenzivnog veznog, Essiena, te tako Meirelesovim odlaskom ostajemo samo na Mikelu i dobrom, ali neiskusnom Oriolu.
2. nije ni na vidiku novo pojačanje za tu poziciju, a svjesni smo da zbog završenog prijelaznog roka nećemo nikog ni dovest. Smatram da je trebalo prvo riješiti ovo pitanje, a onda tek prodavati takva 2 igrača.

Moguće je da ćemo se dosta patiti, pogotovo u slučaju suspenzije ili ne daj Bože ozljede Mikela. Nadam se ipak da će stvar ispasti dobra i da nećemo imat problema, ali..uvijek postoji ALI.

Što se Raula tiče, njemu u karijeri želim sve najbolje. Tek kad je došao u Chelsea bio sam protiv njega, al utakmica po utakmica i zavolio sam istetoviranu budalu. Žao mi je što ide, jbga. Bio je on od velike koristi našoj momčadi, htjeli to neki priznati ili ne.
Mada mi malo nije jasan ovaj potez uprave ali ocigledno da si di mateo slaze ekipu kako on zeli...

znaci prvotimac + joker i jos eventualno jedan pripravnik za jednu poziciju... znaci bez gomilanja igraca...

nadam se da znaju sta rade... i da se necemo morat previse oslanjat na Lamparda...
Meni je jako žao što je otišao. Mislim da je ovo loš potez uprave. Možda nije za ofenzivnog veznog gdje ga je Di Matteo bio postavio protiv Brightona, ali da je za defanzivnog veznog to stoji. I protiv Barce prošle sezone i protiv NCU-a ove sezone pokazao kako se odrađuje posao. Nema Essiena, nema njega. Očekujem šuplju obranu.
Sretno u nastavku karijere .
Znao je odigrati katastrofalno ali znao je i dati odlican go . Najvise cu ga pamtiti po radovanju protiv Benfice i po njegovim frizurama .

Cuo sam da je otisao iz Premiershipa jer ima puno kise , a kisa mu kvari frizuru .
[quote name='Caeruleus' timestamp='1346697686' post='76885']
Meni je jako žao što je otišao. Mislim da je ovo loš potez uprave. Možda nije za ofenzivnog veznog gdje ga je Di Matteo bio postavio protiv Brightona, ali da je za defanzivnog veznog to stoji. I protiv Barce prošle sezone i protiv NCU-a ove sezone pokazao kako se odrađuje posao. Nema Essiena, nema njega. Očekujem šuplju obranu.
[/quote]

nadam se da ce se Lampard trgnut malo i konacno pocet borit za klub kako spada... a ne da stoji ko rasvjeta na igralistu... inace se slazem sa tobom.. grdo nam se pise i imat cemo taj manjak u defanzivnim zadacima... Jer sam siguran da RDM nema taj karakter da stavi jednu legendu kao sto je Lampard na klupu...
Kao i mnogi koji odu posle njega, Meireles ce u srcima svih navijaca Plavaca ostati upamcen po znacajnoj ulozi u pohodu na LS. Dao je svoj doprinos zaustavljanju najmocnije fudbalske masinerije. Bio je deo kaznene ekspedicije, koja je dokazala da su takozvani vanzemaljci samo patuljci od krvi i mesa.
Nikad ga nisam cenio kao igraca, ali dobre stvari koje je uradio za ovaj klub, nikako ne mogu da poreknem.
Otisao je sa klempom u biografiji.. ..
Nek mu je sa srecom.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.