19. april 2012.14 god. comment_41961 Dobar , Dobar . Posebno mi se svidjala njegova ostrina protiv cigana . PS: Jao ja mu frizure , kad pokisne Prijavi
19. april 2012.14 god. comment_41979 Ostala mi je urezana situacija kada smo cignaima uzeli loptu na sredini presingom i lopta dosta do Raula, Mata sam na desnoj trani dize ruku, Raul salje pas i zavrsava na tribinama. Nije me ocarao, ali je dao maksimum kao i svaki igrac nezavisno od trenutne forme i svojih igrackih mogucnosti. Prijavi
19. april 2012.14 god. comment_42032 OdliÄan sinoć, iznenadio i mene koji nisam hejter. Sa Ramizom i Coleom na lijevoj strani razvalio. Prijavi
19. april 2012.14 god. comment_42064 Da mu dodavanja ne idu, to smo vec utvrdili.... Ali dosta je trcao sinoc, drzao blok, napravio dosta faulova i dobro prekidao igru protivnika. Za disciplinu i zalaganje sve pohvale. Prijavi
24. april 2012.14 god. comment_42912 Na ljeto odjebi iz kluba ! Dabogda sad karton dobio da te ne gledam u finalu ! Prijavi
24. april 2012.14 god. comment_42983 Meni je odigrao dobro momak.. Lik se borio, trudio i vidi se da ima iskustva sa vecim utakmicama.. Dok kad igra protiv slabijih i on se ulijeni nece meda. Prijavi
24. april 2012.14 god. comment_42990 ma ujebo nam je nekoliko lopti, to je Äinjenica, ali BORIO se ko pravi PLAVAC 93 minute na terenu i zato mu ja osobno opraštam SVAKU NJEGOVU izgubljenu loptu Prijavi
24. april 2012.14 god. comment_43049 Žao mi ga bolan. Nije finale LP mala stvar. Kad se samo sjetim, mkolio je sudiju da mu ne da žuti. Prijavi
24. april 2012.14 god. comment_43058 On i Ramiz fakat nisu zaslužili kartone. Njegov je start bio Äisto na loptu, a Ramiz radi nekog bezveze prigovora poslije drugog njihovog gola požutio. Prijavi
24. april 2012.14 god. comment_43068 Opet borbeno na sredini terena, dosta trccanja, izlazaka na loptu, igrace, blokova... Znalo se da ce nas vezni red biti opterecen odbranom vlastite mreze i na ovom mecu, i on je to odlicno podneo. O napadu nema ni govora, to mu ne ide, ali je zavrsio ogroman posao na sredini. Prijavi
24. april 2012.14 god. comment_43071 Gladijatorski se borio i kao sto neko rece bas mi ga bi zao kad ono moli sudiju da mu ne pokazuje zuti :/ Prijavi
24. april 2012.14 god. comment_43096 borio se ko lav, kao i svi na terenu veÄeras, al opet moram primjetit odigrao par jako loših dodavanja što je kod bunkera i iznošenja lopti može bit jako opasno, meni žao što ovo moram reć jer se borio ko lav na terenu al nije on kvalitet za Chelsea. Prijavi
25. april 2012.14 god. comment_43143 Nevjerovatno se borio sinoc . Ma o kakvom napadu pricamo nije presao centra . Zuti karton je dobio nezasluzeno , oupste nije dirnuo igraca vidjelo se na usporenom snimku , ali sta ces izgleda da ce morat Essien igrat . Prijavi
25. april 2012.14 god. comment_43227 12 miliona i vi serete o 3-4 izgubljene lopte protiv Barceloninih vanzemaljaca. Nemam rijeÄi. Raul je sinoć odigrao utakmicu iz fudbalskih udžbenika. Kad odvede mladog igraÄa, mladog veznjaka i želite ga nauÄiti kako da bude discipliniran i odbrambeno sazrije onda komotno možete pokazati sinoćnju partiju Raula. Bravo, majstore ! Prijavi
25. april 2012.14 god. comment_43246 ako se nevaram, 2. gol farce je pao nakon greške Raula na sredini terena ali naravno, ovaj ogroman uspjeh svima sve oprašta (mislim našim igraÄima, ono iz 2009 se nikad ne oprašta) Prijavi
25. april 2012.14 god. comment_43305 Ma Raul je u obje utakmice protiv Barce je bio i više nego solidan. Drugo je što on ne sjeda nekima, pa i dobar partija je uvjek loša. Eno i Bosingwu niko da pohvali, osim vajza. Isti razlog, ne vole ih pa i dobra partija kad bude, kao da i en bude. Onda se traže bilo kakve greške. No dobro. Ja sam prezadovoljan Raulom, svaka Äast. Prijavi
21. maj 2012.14 god. comment_51097 Puno njih te mrzi Raule, ali ti ćeš ostati zapisan u historiji ovog kluba. I to potpuno zasluženo. Hvala ti majstore za fenomenalnu kampanju u Ligi šampiona ! Genk kući kad si dao golÄinu i namjestio jedan, sjajna partija protiv Valencie kad je trebalo stisnuti, dvije apsolutno maestralne defanzivne predstave protiv Benfice okrunjen fenomenalnim golom i onda šlag na tortu - poginuo si za ekipu protiv Katalonaca. Bravo ! Prijavi
21. maj 2012.14 god. comment_51098 Ja sam ga zavolio.. Lik ne jebe zivu silu ni onaj liverpool pogotovo kako je ispao frajer protiv benfice.. Dobar za klupe. Prijavi
21. maj 2012.14 god. comment_51214 Sve do nedavno sam [u]mozda[/u] i bio za njegov odlazak iz kluba, al bas iz ovih razloga sto je Wajz napisao, zbog izuzetno dobrih partija u Ligi prvaka i solidnih u Premiershipu sada sam za njegov ostanak definitivno. Mozda nece bit materijal za prvi sastav ako uhvatimo kojeg kreativca, al moze posluzit uvijek i uskocit kad treba, za rotacije je on meni idealan, a moze igrati i zadnjeg veznog i centralnog Prijavi
21. maj 2012.14 god. comment_51215 Ne mrze ga svi, ima nas koji ga gotivimo i zelimo i dalje u klubu Prijavi
21. maj 2012.14 god. comment_51218 [quote name='Elao' timestamp='1337630040' post='51215']Ne mrze ga svi, ima nas koji ga gotivimo i zelimo i dalje u klubu [/quote] Kako je sezona odmicala poceo sam ga gotiviti . Prijavi
29. maj 2012.14 god. comment_53673 Ove sezone 6 golova i 7 asistencija. Kada se uzme u obzir koliko je placen ovo je solidno. Sljedece sezone neka bude zamjena glavnim igacima u vezi. Prijavi
30. maj 2012.14 god. comment_53758 Pa i bit ce, najbolje da ce u prvom sastavu igrat. On moze igrat na vise pozicija u veznom redu i kao takav je meni dobar da ulazi s klupe. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.