Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Raul Meireles (2011-2012, 29 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 508
  • Pregledi 35,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Ostala mi je urezana situacija kada smo cignaima uzeli loptu na sredini presingom i lopta dosta do Raula, Mata sam na desnoj trani dize ruku, Raul salje pas i zavrsava na tribinama.

Nije me ocarao, ali je dao maksimum kao i svaki igrac nezavisno od trenutne forme i svojih igrackih mogucnosti.
Da mu dodavanja ne idu, to smo vec utvrdili.... Ali dosta je trcao sinoc, drzao blok, napravio dosta faulova i dobro prekidao igru protivnika.
Za disciplinu i zalaganje sve pohvale.
Meni je odigrao dobro momak.. Lik se borio, trudio i vidi se da ima iskustva sa vecim utakmicama.. Dok kad igra protiv slabijih i on se ulijeni nece meda.
On i Ramiz fakat nisu zaslužili kartone. Njegov je start bio čisto na loptu, a Ramiz radi nekog bezveze prigovora poslije drugog njihovog gola požutio. :(
Opet borbeno na sredini terena, dosta trccanja, izlazaka na loptu, igrace, blokova... Znalo se da ce nas vezni red biti opterecen odbranom vlastite mreze i na ovom mecu, i on je to odlicno podneo. O napadu nema ni govora, to mu ne ide, ali je zavrsio ogroman posao na sredini.
borio se ko lav, kao i svi na terenu večeras, al opet moram primjetit odigrao par jako loših dodavanja što je kod bunkera i iznošenja lopti može bit jako opasno, meni žao što ovo moram reć jer se borio ko lav na terenu al nije on kvalitet za Chelsea.
Nevjerovatno se borio sinoc . Ma o kakvom napadu pricamo nije presao centra :D .

Zuti karton je dobio nezasluzeno , oupste nije dirnuo igraca vidjelo se na usporenom snimku , ali sta ces izgleda da ce morat Essien igrat .
12 miliona i vi serete o 3-4 izgubljene lopte protiv Barceloninih vanzemaljaca. Nemam riječi. :) Raul je sinoć odigrao utakmicu iz fudbalskih udžbenika. Kad odvede mladog igrača, mladog veznjaka i želite ga naučiti kako da bude discipliniran i odbrambeno sazrije onda komotno možete pokazati sinoćnju partiju Raula. Bravo, majstore ! B)
Ma Raul je u obje utakmice protiv Barce je bio i više nego solidan. Drugo je što on ne sjeda nekima, pa i dobar partija je uvjek loša.
Eno i Bosingwu niko da pohvali, osim vajza. Isti razlog, ne vole ih pa i dobra partija kad bude, kao da i en bude. Onda se traže bilo kakve greške.

No dobro. Ja sam prezadovoljan Raulom, svaka čast.
  • 4 sedmice kasnije...
Puno njih te mrzi Raule, ali ti ćeš ostati zapisan u historiji ovog kluba. I to potpuno zasluženo. Hvala ti majstore za fenomenalnu kampanju u Ligi šampiona ! :)
Genk kući kad si dao golčinu i namjestio jedan, sjajna partija protiv Valencie kad je trebalo stisnuti, dvije apsolutno maestralne defanzivne predstave protiv Benfice okrunjen fenomenalnim golom i onda šlag na tortu - poginuo si za ekipu protiv Katalonaca. Bravo !
Sve do nedavno sam [u]mozda[/u] i bio za njegov odlazak iz kluba, al bas iz ovih razloga sto je Wajz napisao, zbog izuzetno dobrih partija u Ligi prvaka i solidnih u Premiershipu sada sam za njegov ostanak definitivno. Mozda nece bit materijal za prvi sastav ako uhvatimo kojeg kreativca, al moze posluzit uvijek i uskocit kad treba, za rotacije je on meni idealan, a moze igrati i zadnjeg veznog i centralnog
[quote name='Elao' timestamp='1337630040' post='51215']Ne mrze ga svi, ima nas koji ga gotivimo i zelimo i dalje u klubu :P[/quote]
Kako je sezona odmicala poceo sam ga gotiviti .
  • 2 sedmice kasnije...
Ove sezone 6 golova i 7 asistencija.
Kada se uzme u obzir koliko je placen ovo je solidno. :D
Sljedece sezone neka bude zamjena glavnim igacima u vezi. :D
Pa i bit ce, najbolje da ce u prvom sastavu igrat. On moze igrat na vise pozicija u veznom redu i kao takav je meni dobar da ulazi s klupe.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.