Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Raul Meireles (2011-2012, 29 nastupa)

Istaknuti odgovori

Bio i više nego dobar danas. Neka ovako nastavi ja zadovoljan. Valjda će se sada zapitati oni koji su govorili da Raula treba prodat. Vrijedi nam on, itekako nam on vrijedi ;)
  • Odgovori 508
  • Pregledi 35,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Meireles i Mikel dobro funkcioniraju,tranzicija lopte je puno brža puno je radi u veznom redu i odradio je to bezprijekorno.Kadfa je bila izmjena umjesto njega očekivao sam ili Romeua ili Essiena.Šteta jer ić Lamparda stavljat u 85 minuti zbilja nije imalo smisla.
[quote name='Elao' timestamp='1345935180' post='73997']
Ne mozes pozeljeti boljeg timskog igraca .)
[/quote]
Upravo to,Raul je pravi igrac za Robbieve takticke zamisli,posebno kada treba zaustaviti protivnickog playmakera kao jucer Cabaya.
Jos jednom bravo Raul !
[quote name='VahaCFC' timestamp='1345959275' post='74028']
Raul je pravi igrac za Robbieve takticke zamisli,posebno kada treba zaustaviti protivnickog playmakera kao jucer Cabaya.
Jos jednom bravo Raul !
[/quote]
E da svi tako razmisljaju .. a ne, oni vide 2 neprecizna suta u 90 minuta i odma seru da nema pojma ovo ono , da ga treba prodat , ali Meireles je vrlo vazna karika u klubu , u defanzivnom djelu je stvarno fenomenalan, dosta trci i zalaze se za ekipu .. samo kad opuca nebu pod oblake i ja poludim, al sta ces mora se covjek okušat :-P
[quote name='Chester' timestamp='1346314397' post='75295']
E da svi tako razmisljaju .. a ne, oni vide 2 neprecizna suta u 90 minuta i odma seru da nema pojma ovo ono , da ga treba prodat , ali Meireles je vrlo vazna karika u klubu , u defanzivnom djelu je stvarno fenomenalan, dosta trci i zalaze se za ekipu .. samo kad opuca nebu pod oblake i ja poludim, al sta ces mora se covjek okušat :-P
[/quote]

nije problem u ta 2 suta... i ne pljuju ga ljudi zbog toga... nego radi jednog razloga... kolko god on zna bit fenomenalan u defanzivi tolko zna bit katastrofalan u ofanzivi...
[quote name='Villas-Boas' timestamp='1346314567' post='75297']
nije problem u ta 2 suta... i ne pljuju ga ljudi zbog toga... nego radi jednog razloga... kolko god on zna bit fenomenalan u defanzivi tolko zna bit katastrofalan u ofanzivi...
[/quote]
Pa zar se nismo pojacali u ofanzivi ? Prosle godine je morao igrat ofanzivno ali sada su tu Oscar,Marin,Hazard .. stavit njega i Mikela kao zadnje vezne ja nevjerujem da bi itko mogao proc .. barem probat jer znam da mu to nije prirodna pozicija ... trebao bi shvatit da ima puno boljih kreativaca i ofanzivaca od njega u ekipi i da je njegov posao defanziva ..
[quote name='Chester' timestamp='1346314919' post='75301']
Pa zar se nismo pojacali u ofanzivi ? Prosle godine je morao igrat ofanzivno ali sada su tu Oscar,Marin,Hazard .. stavit njega i Mikela kao zadnje vezne ja nevjerujem da bi itko mogao proc .. barem probat jer znam da mu to nije prirodna pozicija ... trebao bi shvatit da ima puno boljih kreativaca i ofanzivaca od njega u ekipi i da je njegov posao defanziva ..
[/quote]

pa treba neko povezat te redove... brzo usmjeravat loptu... radit na tome da se brzo prolazi iz defanzive u ofanzivu... a ruku na srce ni Mikel ni Maireles ne rade to bas onako kako prilice chelseau... ajde Mikel se popravlja i vjerujem da ce ubrzo to radit na razini... dok Maireles ne moze spojit 3 dobra pasa za redom...
[quote name='Villas-Boas' timestamp='1346315104' post='75304']
pa treba neko povezat te redove... brzo usmjeravat loptu... radit na tome da se brzo prolazi iz defanzive u ofanzivu...
[/quote]
Eh sad smo vec na Ramiresu , zar ne ? :-D
[quote name='Chester' timestamp='1346315507' post='75307']
Eh sad smo vec na Ramiresu , zar ne ? :-D
[/quote]
?!? zanemari Ramiresa i ostale... pricamo o Mairelesu... ;)
[quote name='Villas-Boas' timestamp='1346315104' post='75304']
dok Maireles ne moze spojit 3 dobra pasa za redom...
[/quote]

E jebiga sad.
[quote name='Brane' timestamp='1346316063' post='75313']
E jebiga sad.
[/quote]

ali ok... zadnju utakmicu je pokazao da moze... a sada kad je pokazao da moze na njemu je da drzi taj kontinuitet... a sad kolko je to u stanju vidjet cemo u sljedecim utakmicama... ;)
[quote name='chelseathebest' timestamp='1346321607' post='75353']
zar je tako teško zapamtiti da se čovjek zove [b]Meireles[/b]? :o
[/quote]

slovo sim ili tam... :D :P

šta onda reci kolegama iz Srbije... koji pišu Kol, Azar, Đerard itd. xD
[quote name='Igi' timestamp='1346339315' post='75476']
Pišemo kako izgovaramo (samo Džerard, ne Đerard) i ne vidim u čemu je problem.
[/quote]

ma nema nikakvog problema... ;) samo velim kolegi chelseathebest-u da nek me ne prca radi jednog slova.. :D

inace znam da je u vašoj zemlji takvo pravilo i ja to poštujem... ;)
Fenerbahče navodno dogovorio transfer Meirelesa u sljedećem prijaznom roku. Sumnjam da je ovo istina, pogotovo nakon odlaska Essiena u Real. U tome slučaju, ostali bismo na samo Mikelu i Oriolu od defenzivnih veznih, a ne vjerujem da bi klub to dopustio. ( osim ako imaju nekog asa u rukavu za tu poziciju, što je, opet, malo vjerojatno ).
[quote name='Brane' timestamp='1346507773' post='76379']
Fenerbahče navodno dogovorio transfer Meirelesa u sljedećem prijaznom roku. Sumnjam da je ovo istina, pogotovo nakon odlaska Essiena u Real. U tome slučaju, ostali bismo na samo Mikelu i Oriolu od defenzivnih veznih, a ne vjerujem da bi klub to dopustio. ( osim ako imaju nekog asa u rukavu za tu poziciju, što je, opet, malo vjerojatno ).
[/quote]
Pa u sljedecem prijelaznom roku cemo dovesti nekoga, svi ste tjerali essiena i meirelesa, a sad govorite drugo :S
[quote name='diablo_bih' timestamp='1346509118' post='76388']
Pa u sljedecem prijelaznom roku cemo dovesti nekoga, svi ste tjerali essiena i meirelesa, a sad govorite drugo :S
[/quote]

Ne prozivaj mene jer nisi u pravu. Za Essiena sam mislio da ne može više ponuditi ništa Chelseaju, ali nakon priprema sam se uvjerio u suprotno i žestoko sam bio za njegov ostanak. Za Meirelesa odavno govorim da treba ostati jer je odličan squad igrač. Ako mi ne vjeruješ, uzmi i pregledaj moje postove i uvjerit ćeš se da je tako. Nemoj se pravit pametan onda kada za to nema potrebe.
[quote name='diablo_bih' timestamp='1346509118' post='76388']
[/quote]

Essien je ste loš zadnje dvije godine, ali ne toliko da ga se riješavamo slanjem na posudu. NiKAD ne znaš kad može zatrebati. A Meireles nije neki baš igrač, ali protiv NCU-a je pokazao s Mikelom da može bolje od Lampsa igrati.
Nikad ga nisam preterano cenio kao igraca, i nista specijalno nije uradio da bi mi promenio misljenje.
Moze da ide, u slucaju dovodjenja novog igraca...
[quote name='Caeruleus' timestamp='1346521835' post='76455']
Evo ovako ako bude opcija da Raul Meireles ode a Daniele De Rossi iz Rome dođe to bi bilo super.
[/quote]

Hahhahahahahahahahhahhaha

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.