6. septembar 2011.15 god. comment_73 Samo cu ponoviti ono sto sam vec rekao, ako odigra kao predhodnu sezonu u Liverpoolu isplatio nam se ;) Prijavi
6. septembar 2011.15 god. Autor comment_92 Zadovoljan sam njegovom igrom na Cipru, nek igra tako i u Chelseaju i prihvatit ću ga. Prijavi
7. septembar 2011.15 god. comment_172 Samo sklonite ovu sliku u dresu Liverpool-a radije nemoj ni jednu nego ovu sad je nas igrac i treba da bude u plavom nisam ogranicen al zelim samo da bude kako treba. Hvala Prijavi
7. septembar 2011.15 god. Autor comment_179 Samo sklonite ovu sliku u dresu Liverpool-a radije nemoj ni jednu nego ovu sad je nas igrac i treba da bude u plavom nisam ogranicen al zelim samo da bude kako treba. Hvala reÄeno-uraÄ‘eno ;) Prijavi
7. septembar 2011.15 god. comment_272 Moj Bože na šta liÄi na ovoj slici, kao narkoman iz zatvora XD IgraÄ istog tipa kao Lampard, trenutno i bolji od njega, sjajno pojaÄanje pogotovo jer je već igrao u Engleskoj i trenirao s Villas Boasom. Prijavi
7. septembar 2011.15 god. comment_324 Nije on ni blizu Lamparda, ni trenutno niti je ikad i bio. Nije on neki igrac, a Bgm dobro je placen, ja njega nebi dovodio pa makar nikoga drugog ni ne doveli, bolje dati priliku McEachranu nego dovoditi igrace koji su u silnom Liverpoolu visak. :rolleyes: Prijavi
8. septembar 2011.15 god. comment_368 http://www.youtube.com/watch?v=1TJWqfcPkRM Evo malo materijala o našem Meirelesu. Prijavi
8. septembar 2011.15 god. comment_381 ma prošlu sezonu je vrlo dobro odradio i sigurno nije bezvezan igraÄ tako da i ne sumnjam baš previše u njegove sposobnosti... Prijavi
8. septembar 2011.15 god. comment_424 iskreno nisam bio zadovoljan njegovim dolaskom, ipak sam zelio Modrica... ( ali je trkac i veliki borac pa se nadam de cemo s njim biti jaci.. ah da, ima i jak sut, i cesto zna pogoditi sa distance... Prijavi
9. septembar 2011.15 god. comment_447 Mislim da je odliÄan igraÄ i da će nam dobro doći jer trenutno takvog igraÄa u momÄadi nemamo sjajan osjećaj za zadnji pas kojim se može gurnuti suigraÄa u dobru priliku odliÄnog udarca. Prijavi
9. septembar 2011.15 god. comment_463 Meni nije toliko bitno što on zna dati gol... Važno je da on nije igraÄ kao Mikel i Lampard, koji kad dobiju loptu jedva se riješe iste. Peglaju puno, dok Meireles voli se brzo rješavati lopte, što znaÄi da će nam biti ubrzana igra. Prijavi
9. septembar 2011.15 god. comment_503 Nije on neki igrac, a Bgm dobro je placen, ja njega nebi dovodio pa makar nikoga drugog ni ne doveli, bolje dati priliku McEachranu nego dovoditi igrace koji su u silnom Liverpoolu visak. onda ga nisi gledao prošle godine u liverpoolu, a u liverpoolu je ostao višak samo zbog trenera koji preferira otiÄke igraÄe, a ne zbog njegove slabe igre. inaÄe, prezadovoljan sam njegovim dolaskom, i šta se tiÄe kao igraÄa i šta se tiÄe same pojave. Uostalom veći dio prijelaznog roka se kukalo kako nam treba vezni zbog širine klupe, kada ga se dovelo sada nepaše jer će se zapostavit joshua. :rolleyes: Prijavi
9. septembar 2011.15 god. comment_507 onda ga nisi gledao prošle godine u liverpoolu, a u liverpoolu je ostao višak samo zbog trenera koji preferira otiÄke igraÄe, a ne zbog njegove slabe igre. inaÄe, prezadovoljan sam njegovim dolaskom, i šta se tiÄe kao igraÄa i šta se tiÄe same pojave. Uostalom veći dio prijelaznog roka se kukalo kako nam treba vezni zbog širine klupe, kada ga se dovelo sada nepaše jer će se zapostavit joshua. Ma gledao sam ja njega i u Liverpoolu i u Portu i Portugalu. On je prosjecan igrac, prosle godine je bio solidan u prosjecom Liverpoolu, trenutno nebi imao mjesta i da mu je otac trener Liverpoola, a i u Portugalu sve manje i manje igra. Nama je trebao veznjak ali vrhunski i svi smo takvog ocekivali, a ne Meirelesa koji ce tesko mjesto u prvom timu izboriti, jos kad se Essien vrati nece ga ni na mapi biti kao sto nije ni bilo benayouna prosle godine. Prijavi
9. septembar 2011.15 god. comment_510 Ma gledao sam ja njega i u Liverpoolu i u Portu i Portugalu. On je prosjecan igrac, prosle godine je bio solidan u prosjecom Liverpoolu, trenutno nebi imao mjesta i da mu je otac trener Liverpoola, a i u Portugalu sve manje i manje igra. Nama je trebao veznjak ali vrhunski i svi smo takvog ocekivali, a ne Meirelesa koji ce tesko mjesto u prvom timu izboriti, jos kad se Essien vrati nece ga ni na mapi biti kao sto nije ni bilo benayouna prosle godine. prerano je definitivno zakljuÄivat kakve će partije pružati jer ni minute nije odigrao tako da ćemo znati više nakon utakmice-dvije ali nije baš ni za usporedbu sa benayounom jer znamo da se on ozljedio u kojem, 3. nastupu?! i propustio gotovo sve utakmice do kraja prvenstva. Prijavi
9. septembar 2011.15 god. comment_516 prerano je definitivno zakljuÄivat kakve će partije pružati jer ni minute nije odigrao tako da ćemo znati više nakon utakmice-dvije ali nije baš ni za usporedbu sa benayounom jer znamo da se on ozljedio u kojem, 3. nastupu?! i propustio gotovo sve utakmice do kraja prvenstva. 57 minuta skupio u 2 prvenstvena susreta Prijavi
10. septembar 2011.15 god. comment_617 Meireles - 97 touches, 80 passes, 90% completion, 7 long balls, 2 through balls, 4 key passes, 4 interceptions Bravo momak ! Prijavi
10. septembar 2011.15 god. comment_636 Meireles pokazao da ce nam dobro doci bar do januara :D Prijavi
10. septembar 2011.15 god. comment_642 Meireles pokazao da ce nam dobro doci bar do januara dobar je on iako ga bas ne volim Prijavi
11. septembar 2011.15 god. comment_649 Dobra partija Meirelesa , bolje je i ovako nego da smo Modrica platili 50 miliona .. Prijavi
11. septembar 2011.15 god. comment_659 OdliÄno pojaÄanje za relativno male pare. Mislim da smo riješili problem na sredini terena, što se i juÄer vidjelo. Mnogo smo bolje igrali, kontrolisali smo sredinu terena i kompletnu igru. Još samo Torke da proradi i to je to. Prijavi
11. septembar 2011.15 god. comment_663 Svi smo razocarani ne dolaskom nekog zvucnijeg imena, ali Raul je svojom jucerasnjom partijom pokazao da ce biti iznimno pojacanje za nas klub. Prijavi
11. septembar 2011.15 god. comment_691 definitivno bolje pojaÄanje nego modrić Ma bolje sto je dosao on za male pare, nego da je dosao Modrica za 40-50 miliona. ;) Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.