Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Raul Meireles (2011-2012, 29 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 508
  • Pregledi 35,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Samo sklonite ovu sliku u dresu Liverpool-a radije nemoj ni jednu nego ovu sad je nas igrac i treba da bude u plavom nisam ogranicen al zelim samo da bude kako treba. ;)

Hvala

Moj Bože na šta liÄi na ovoj slici, kao narkoman iz zatvora XD

IgraÄ istog tipa kao Lampard, trenutno i bolji od njega, sjajno pojaÄanje pogotovo jer je već igrao u Engleskoj i trenirao s Villas Boasom.

Nije on ni blizu Lamparda, ni trenutno niti je ikad i bio. ;)

Nije on neki igrac, a Bgm dobro je placen, ja njega nebi dovodio pa makar nikoga drugog ni ne doveli, bolje dati priliku McEachranu nego dovoditi igrace koji su u silnom Liverpoolu visak. :rolleyes:

ma prošlu sezonu je vrlo dobro odradio i sigurno nije bezvezan igraÄ tako da i ne sumnjam baš previše u njegove sposobnosti...

iskreno nisam bio zadovoljan njegovim dolaskom, ipak sam zelio Modrica... :-( ali je trkac i veliki borac pa se nadam de cemo s njim biti jaci..

ah da, ima i jak sut, i cesto zna pogoditi sa distance...

Mislim da je odliÄan igraÄ i da će nam dobro doći jer trenutno takvog igraÄa u momÄadi nemamo sjajan osjećaj za zadnji pas kojim se može gurnuti suigraÄa u dobru priliku odliÄnog udarca.

Meni nije toliko bitno što on zna dati gol... Važno je da on nije igraÄ kao Mikel i Lampard, koji kad dobiju loptu jedva se riješe iste. Peglaju puno, dok Meireles voli se brzo rješavati lopte, što znaÄi da će nam biti ubrzana igra.

Nije on neki igrac, a Bgm dobro je placen, ja njega nebi dovodio pa makar nikoga drugog ni ne doveli, bolje dati priliku McEachranu nego dovoditi igrace koji su u silnom Liverpoolu visak. :rolleyes:

onda ga nisi gledao prošle godine u liverpoolu, a u liverpoolu je ostao višak samo zbog trenera koji preferira otiÄke igraÄe, a ne zbog njegove slabe igre.

inaÄe, prezadovoljan sam njegovim dolaskom, i šta se tiÄe kao igraÄa i šta se tiÄe same pojave. Uostalom veći dio prijelaznog roka se kukalo kako nam treba vezni zbog širine klupe, kada ga se dovelo sada nepaše jer će se zapostavit joshua. :rolleyes:

onda ga nisi gledao prošle godine u liverpoolu, a u liverpoolu je ostao višak samo zbog trenera koji preferira otiÄke igraÄe, a ne zbog njegove slabe igre.

inaÄe, prezadovoljan sam njegovim dolaskom, i šta se tiÄe kao igraÄa i šta se tiÄe same pojave. Uostalom veći dio prijelaznog roka se kukalo kako nam treba vezni zbog širine klupe, kada ga se dovelo sada nepaše jer će se zapostavit joshua. :rolleyes:

Ma gledao sam ja njega i u Liverpoolu i u Portu i Portugalu. On je prosjecan igrac, prosle godine je bio solidan u prosjecom Liverpoolu, trenutno nebi imao mjesta i da mu je otac trener Liverpoola, a i u Portugalu sve manje i manje igra. Nama je trebao veznjak ali vrhunski i svi smo takvog ocekivali, a ne Meirelesa koji ce tesko mjesto u prvom timu izboriti, jos kad se Essien vrati nece ga ni na mapi biti kao sto nije ni bilo benayouna prosle godine.

Ma gledao sam ja njega i u Liverpoolu i u Portu i Portugalu. On je prosjecan igrac, prosle godine je bio solidan u prosjecom Liverpoolu, trenutno nebi imao mjesta i da mu je otac trener Liverpoola, a i u Portugalu sve manje i manje igra. Nama je trebao veznjak ali vrhunski i svi smo takvog ocekivali, a ne Meirelesa koji ce tesko mjesto u prvom timu izboriti, jos kad se Essien vrati nece ga ni na mapi biti kao sto nije ni bilo benayouna prosle godine.

prerano je definitivno zakljuÄivat kakve će partije pružati jer ni minute nije odigrao tako da ćemo znati više nakon utakmice-dvije ali nije baš ni za usporedbu sa benayounom jer znamo da se on ozljedio u kojem, 3. nastupu?! i propustio gotovo sve utakmice do kraja prvenstva.

prerano je definitivno zakljuÄivat kakve će partije pružati jer ni minute nije odigrao tako da ćemo znati više nakon utakmice-dvije ali nije baš ni za usporedbu sa benayounom jer znamo da se on ozljedio u kojem, 3. nastupu?! i propustio gotovo sve utakmice do kraja prvenstva.

57 minuta skupio u 2 prvenstvena susreta

Svi smo razocarani ne dolaskom nekog zvucnijeg imena, ali Raul je svojom jucerasnjom partijom pokazao da ce biti iznimno pojacanje za nas klub.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.