Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Raul Meireles (2011-2012, 29 nastupa)

Istaknuti odgovori

Dok ga čak i ovdje hvale znači da je bio odličan. Inače sam mislio gledati tekmu al sam se ipak odlučio za cuganje. I nisam pogriješio.
  • Odgovori 508
  • Pregledi 35,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

dobar je bio sinoc imao nekoliko odlicni lopti za Ronalda al oni sutevi iz daljine svaki u zadnji red trebina ide
Takav je on tip igraca sta ces mu. Pokazao je da zna poslat loptu dobro a cim ima priliku da suta on to i radi. Steta sto ti sutevi cesto odi van stadiona al znaju nekad i sjest pa kad idu u okvir golman se samo moze okrenut da je vadi iz mreze. :)
veceras odigrao dobro komentator je spomenuo da se nalazi na vrh liste igraca koji su najvise pretrcali oko 13 km,imao dobri pokusaja za asistenciju pre svega za Ronalda ali nije islo siguran sam da ce nam on dosta posluzit ove sezone on se za klub jos vise zalaze
[img]https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/552310_442363175803904_1837834103_n.jpg[/img]
Znaci placem . HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH
  • 4 sedmice kasnije...
Njemu fale još dvije tetovaže na licu pa da ga možemo golog kroz selo poslat kad budu maškare, ne bi ga niko prepoznao keve mi.
Uopste ga ne gotivim, uhvatio bih se za glavu kad god ga vidim. Neko rece da se brzo osolobadja lopte, naravno kad gadje tribine cim je dobije. :)
Danas vise nego ikad ga zelim vidjeti na izlaznim vratima.. (rekao sam ako se ne pokaze protiv Brightona nece nam nikad biti od koristi ni protiv mnogo jacih ekipa) Prvo poluvrijeme nije nista pokazao cak je 100% krivac za gol, to ti dodje kao autogol...
Pa i odbrana se vuce.. Mislis da ce ici na grublje startove ljudi? pa tekma je nebitna ne zele sebe a ni druge da povrijede.. Drugo ne kazem da je meireles igracina.. al eto city je izgubio isto od nekog qrca arapskog kineskog sta ja znam pa zive :/ arsenal nerijeseno pa izgubi od citya.. sta odmah paniku dizete..

Vidjet ce te vi nasu odbranu kad budu igrali pa njima barcelona nije mogla nista sta ti mislis da im sad brighton nesto moze da je bitnija tekma?

Mata ce doc eto i oscara, ta dva igraca bi svaki klub zelio imati u timu.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.