Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Raul Meireles (2011-2012, 29 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 508
  • Pregledi 35,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

[quote name='Torresinho_9' timestamp='1333618344' post='39682']
ja se usro kad je on dao onaj go...
[/quote]
svaka mu cast na golu potega je svom snagom ja mislim da bi i golmana zajedno s balunom u gol ugura da je golman taka balun
Mislio sam da ce pomjeriti konstrukciju gola. Samo kucaj sto cesce ovako!
Kad je Meireles krenuo u kontru ja sam milion put rekao 'dodaj,dodaj' i kad je zateg'o da opali rekao sam u sebi ode ona na tribine kad ono golcina samo taka.
Bravo Raul :)
[img]http://www.london24.com/polopoly_fs/spt_wk14_12_chelsea_benfica_raul_meireles_shhh_1_1341199!image/2887932704.jpg_gen/derivatives/landscape_490/2887932704.jpg[/img]
Pogledajte tu kosu . :D
Još jedna dobra partija jučer. Fino je distribuirao lopte i razigravao bekove, a sve zaokružio assistom za Ivanovića. :) Mislim da njemu najbolje leži Oriol kad igra uz njega, jer je to još jedan igrač koji brzo razmišlja i odigrava, al što je važnije - zna zatvoriti rupe pozadi koje ostanu kada Raul ili Luiz idu naprijed. ;) Ja sam za da počne i protiv Fulhama, možda u Matinoj ulozi a da Juan malo odmori. Vidjećemo.
Većini nije sjeo odmah na poletku, tako je ostalo do kraja, ali meni je on simpa i nije toliko loš.

Ništa enmam protiv da ostane i dalje kod nas, da uskače kad treba i tako to.
[quote name='chelseathebest' timestamp='1334328983' post='40974']
[img]http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/550186_407195605976647_189324064430470_1368532_1747961353_n.jpg[/img]
[/quote]
ovaj nema bas sve na broju ;)
u Meirelesu je jedino dobro ukus za tetovaže, al čini mi se i u tome pretjeruje, u Poolu mi je bio jako dobar i baš mi je bilo drago što je došao al kako ga više gledam to mi se manje sviđa, što se mene tiče može na ljeto ić...
[quote name='Vinko' timestamp='1334339044' post='40988']
u Meirelesu je jedino dobro ukus za tetovaže, al čini mi se i u tome pretjeruje, u Poolu mi je bio jako dobar i baš mi je bilo drago što je došao al kako ga više gledam to mi se manje sviđa, što se mene tiče može na ljeto ić...
[/quote]

Nije on ni u Liverpoolu bio dobar. Imao je samo jednu "zapazenu fazu" pocetkom prosle godine jer je postigao par vaznih golova , izmedju ostalog i onaj pobjedonosni protiv Chelsea na SB, nakon sto su nam uglavili Torresa! Liverpoolu je doslo ko slag na tortu kada je nasa blesava uprava izfrustrirana zbog nedolazka Modrica, odlucila da dovede bilo koga pa tako za Meirelesa 13 mil dali
Meireles je bio najbolji njihov igrač prošle sezone. Gerard je imao problema is formom i s povredama, tako da je Raul bio njihov glavni vezni igrač. Znam šta pričam jer sam ih gledao često.

Relativno jeftino je i doveden, 13 miliona za takvog igrača nije ništa. Cijela ekipa je ove sezone u kurcu, tako da je bilo teško novajlijama se iskazat. To je uspio Mata, ali Mata je extra klasa.

Sve u svemu, Raul je itekako zahvalan igrač te dobro će doći i sljedeće sezone. Ali naravno vezni red se mora dodatno pojačat odnosno izmjenit ga treba.
[quote name='EdvinTrueBlue' timestamp='1334444544' post='41138']
Da bio je mozda najbolji, ali za to sto je konkurencija bila mala a ne sto je on dobar ;)
[/quote]

Jbg ne možeš tako govorit. Šta ćeš reći onda za partije koje je pružao u Portou??
Solidna partija protiv Barcelone, ako se to moze rec, jer nasi veznjaci se i nisu puno isticali nasuprot njihovima, al Meireles je po meni odigrao dobru utakmicu, defanzivno na visokom nivou

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.