Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Raul Meireles (2011-2012, 29 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 508
  • Pregledi 35,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

[quote name='Twelfth Man' timestamp='1331136980' post='33332']Joj evo sad se pise kako je Meireles odmah odjurio u svlacionicu i da se nije radovao, sad on protestuje. Pa jbt zivot, njima niko ne moze ugoditi.[b] Jos par mjeseci i prelazni rok ce... jedva cekam[/b].[/quote][img]http://static1.fjcdn.com/thumbnails/comments/disregard+niggers...+post+doctor+who+_aabe51c27a74df3ec206293e35156729.gif[/img]
Iskreno, odigrao jako loše u ono vremena što je bio na terenu danas, nadam se da nece ponovo početi od prve minute protiv Napolija
[quote name='soxx' timestamp='1331455488' post='34776']
On je meni dobra zamjena.. Od prve nikako..
[/quote]

Slažem se, smatram da smo puno bolji s Lampardom, Mikelom, Ramiresom i Matom nego kad je on u vezi
Nadam se da ga RDM neće previše koristiti jer frajer je uistinu najgori igrač ÄŒelsija u veznome redu (gubi ključne lopte, nisam čvrst, previše bezpotrebnih prekršaja itd.).
[quote name='razbijach' timestamp='1331805401' post='35687']
Nadam se da ga RDM neće previše koristiti jer frajer je uistinu najgori igrač ÄŒelsija u veznome redu (gubi ključne lopte, nisam čvrst, previše bezpotrebnih prekršaja itd.).
[/quote]

Tako ce ti nekako i bit, u to ne sumnjam, utakmica sinoc je pokazala da smo 10 puta bolji bez njega u veznom redu, jednostavno guši igru
Nisam ga prepoznao ovdje

[img]http://1.bp.blogspot.com/-X2gZ_fqBKDo/T1zXINbTMQI/AAAAAAAAB9Y/Bx5UqzO8I70/s1600/Meireles+Looking+Sleek.png[/img]
Indijanac, srecan rodjendan. Da iskontrolises sut, da sredis friz i eto... tako...
Sretan rođendan

Zašto da mu je zadnji?
Osim tih par mušica, baš mi je simpatičan
Tak su svi i za Anelku bili, samo da ode, a meni je zakon bio. Sad bi svi da se vrati :P
pa i nije nešto bio danas, solidan, on i Bos smotani ko sajle u obrambenim zadacima i jako loši , prema napred možda i ok čestitke na golu, al sveukupno nemogu reć da je zaslužio ostanak u Chelsiju i naredne sezone, danas dobar ni više ni manje.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.