18. decembar 2012.13 god. comment_95420 [img]http://sphotos-d.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/227149_395429497207427_736062488_n.jpg[/img] Prijavi
28. decembar 2012.13 god. comment_97479 [img]http://sphotos-b.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/530538_399489930134717_1718505009_n.jpg[/img] Prijavi
7. januar 2013.13 god. comment_100100 Maksimalan broj poena za trenera godine u onom izboru dobio od Baneta, Vahe Halilhodžića, Nikole Kavazovića (selektor Tadžikistana) i još nekih drugih, ali ove 'naše' sam izdvojio. Prijavi
8. januar 2013.13 god. comment_100103 stvarno svaka mu cast sta je napravia koji poduhvat pa onda neki del bosque molin te ili pep Prijavi
8. januar 2013.13 god. comment_100108 4. najbolji trener na svijetu, po tome šugavom izboru. Kakvu je stvar napravio, pod normalnim okolnostima biranja nema teoretske šanse da bi Robbie bio ispod prvog mjesta, al ajd. Prijavi
8. januar 2013.13 god. comment_100117 [quote name='Brane' timestamp='1357604085' post='100108'] 4. najbolji trener na svijetu, po tome šugavom izboru. Kakvu je stvar napravio, pod normalnim okolnostima biranja nema teoretske šanse da bi Robbie bio ispod prvog mjesta, al ajd. [/quote] možda 2. al jedno veliko možda, Pep neznam što radi tu uopće... to je nezamislivo glupo. Del Bosque kao i ostali reprezentativni treneri tj. selektori nebi trebali bit u istoj košari kao i klubski terneri/manager to je sasvim drugi par opanaka. I sad kad se ta računica uzme u obzir ostaju Mou i RDM, i Mou je prošle sezone napravio dobar posao al mislim da je teško usporedit to i RDM-ov posao, RDM je ipak imao teži zadatak, i mislim da je RDM zaslužio da bude 1. A to da trener koji je osvojio kako i sami čelni ljudi tih organizacija kažu "najjače nogometno takmičenje na svijetu" nije barem u TOP3.. bezpredmetno uopće za raspravljat, jadno da jadnije nemože bit, al nažalost očekivano.. Prijavi
8. januar 2013.13 god. comment_100141 Uopće me ne briga koji je on po fifinom izboru. Taj izbor je smiješan a da nije smiješan bio bi tragičan. Šta radi Pep u top 3? Šta radi Casillas na golu pokraj Cecha? Šta rade Alves, Pique i Marcelo u obrani? Previše se favorizira Primera (čitaj Barcelona i Real). Meni ovaj izbor ništa ne znači, meni je Di Matteo trener godine, meni je Cech najbolji golman svijeta, meni je Drogba najbolji napadač svijeta pa je treba ispred Falcaa ali se ove godine ne mjere trofeji koji su osvojeni jer Messi nije ništa osvojio, sad su bitni golovi, a do prije 2 godine kad je Ronaldo ima više golova od Messija onda su bili bitni trofeji! Dvostruka mjerila koja pokazuju koliko je smiješan ovaj izbor koliko i sama FIFA i UEFA! Prijavi
8. januar 2013.13 god. comment_100170 U 2011 CR je u 60 utakmica zabio 60 golova a Messi u 70 utakmica zabio 59 golova. RealM je u toj godini osvojio kup kralja a Barca 5 trofeja... Ove godine vise golova ima Messi od CRa ali isto tako Barca nije osvojila nista. Kakvi su kriteriji, ne znam... Ali jedno sam siguran. Da mediji nisu prenapuhali ovaj Messijev rekord on sigurno ne bi osvojio zlatnu loptu. Isto i prosle godine, mediji su imali velikog uticaja na ovu odluku, jer su oni preuvelicali pricu kako je Barca osvojila 5 trofeja na krilima Messija i Co, ali ispred svih izdvajajuci Messija a ne timsku igru. Kao da je Messi jedini zasluzan za te trofeje... Stoga zakljucujem da mediji imaju najveceg uticaja na ove odluke. Mediji su cudo, ili ce te unistiti ili zakucati medju zvijezde... Edit: Treba napomenuti da je hobit i 2009te isto osvojio zlatnu loptu ali da za tu treba zahvaliti Tom Heningu Ovrebu (citaj: kurvin sin) ali i titule koje su osvojili zahvaljujuci njemu... Prijavi
8. januar 2013.13 god. comment_100176 Del Boske imao već izgrađenu i uigranu ekipu i s pola gasa osvojio euro Guardiola. HAHA, šta reći, sve je prokocko, ni među 10 nije trebao biti Murinho, previše ga volim da bi bio objektivan Ali istina uradio je dobar posao u ligi Di Matteo, podigao ekipu iz pepela, osvojio najveće trofeje u Evropi sa ekipom u koju niko nije vjerovao, penzioneri rekoše. Više mi idu na kurac favoriziranje španskih trenera, igrača i selektora i neobjektivno ocjenjivanje. FIFA treba promjeniti ime u "FIFA ESPANA" Prijavi
8. januar 2013.13 god. comment_100177 [quote name='ADiS' timestamp='1357649139' post='100170'] Stoga zakljucujem da mediji imaju najveceg uticaja na ove odluke. Mediji su cudo, ili ce te unistiti ili zakucati medju zvijezde... [/quote] Zato ljudi Ronalda smatraju uobraženim manekenom, a Mesija za savršeng i skromng momka koji ne bi ni mrava zgazio. Prijavi
8. januar 2013.13 god. comment_100182 onakav izbor igraca nebih budala stavila,ako su Ramos i Pique dva najbolja stopera jadan je ovaj danasnji fudbal favorizuju se samo igraci iz Primere,nasem Dimateu cestitam sazluzio je da bude medju cetiri najbolja trenera imao je odlicnu proslu sezonu. Prijavi
8. januar 2013.13 god. comment_100294 zalosno je sad sta ce svi doc i rec da premiership sranje da bi barca i real bili prvi bla bla bla i to Prijavi
8. januar 2013.13 god. comment_100299 [quote name='chelsea4evercr' timestamp='1357685533' post='100294'] zalosno je sad sta ce svi doc i rec da premiership sranje da bi barca i real bili prvi bla bla bla i to [/quote] Skrenuli smo sa teme, ali reći ću samo još ovo: Barselonina igra prolazi protiv drugih hobita u Španiji, ali na Ostrvu tika-taka ne pije vodu. Pogledajte kako su se mučili protiv ,,drvoseča" iz Seltika, jednu utakmicu su ako se ne varam dobili rezultatom 2-1 (90+), a drugu su istim rezultatom izgubili. A prošle godine ih je izbacio Čelsi koji je takođe imao visoke i snažne igrače. Slučajnost? Baš me zanima kako bi se oni izborili sa Stoukom. Prijavi
9. januar 2013.13 god. Autor comment_100399 Čestitamo Di Matteu na drugom mjestu i Mourinhu na prvom. http://chelseabalkan.com/index.php/item/3362-iffhs-mourinho-i-di-matteo-su-najbolji-treneri-u-2012-godini.html Prijavi
9. januar 2013.13 god. comment_100420 [quote name='Igi' timestamp='1357687453' post='100299'] Skrenuli smo sa teme, ali reći ću samo još ovo: Barselonina igra prolazi protiv drugih hobita u Španiji, ali na Ostrvu tika-taka ne pije vodu. Pogledajte kako su se mučili protiv ,,drvoseča" iz Seltika, jednu utakmicu su ako se ne varam dobili rezultatom 2-1 (90+), a drugu su istim rezultatom izgubili. A prošle godine ih je izbacio Čelsi koji je takođe imao visoke i snažne igrače. Slučajnost? Baš me zanima kako bi se oni izborili sa Stoukom. [/quote] Zamisli Croucha medju onom djecicom iz Barcelone. Prijavi
24. januar 2013.13 god. comment_104095 [url="http://www.football-italia.net/29898/di-matteo-lampard-join-lazio"]http://www.football-...pard-join-lazio[/url] [color=#333333][font=verdana, arial][size=3]“It was an incredibly emotional experience and a very difficult achievement. I had three fantastic months on the Chelsea bench, but also tough, as we worked up to 18 hours a day to achieve our results.[/size][/font][/color] [color=#333333][font=verdana, arial][size=3]“I was pleased to hear the fans cheer my name after I left. It was love at first sight with the supporters the moment I arrived in London and I am sure that love will continue over the years.[/size][/font][/color] [color=#333333][font=verdana, arial][size=3]“Have I had any contact with Italian clubs? I prefer not to talk about this, as I have a great deal of respect for the current Coaches. In any case, I won’t hide that I am very happy with what Lazio are doing in Serie A.[/size][/font][/color] Prijavi
24. januar 2013.13 god. Autor comment_104106 http://chelseabalkan.com/index.php/item/3566-di-matteo-ljubav-prema-klubu-i-navijacima-ostaje-zauvijek.html Prijavi
24. januar 2013.13 god. comment_104109 [quote name='Wisey' timestamp='1359064271' post='104095'] [url="http://www.football-italia.net/29898/di-matteo-lampard-join-lazio"]http://www.football-...pard-join-lazio[/url] [color=#333333][font=verdana, arial][size=3]“It was an incredibly emotional experience and a very difficult achievement. I had three fantastic months on the Chelsea bench, but also tough, as we worked up to 18 hours a day to achieve our results.[/size][/font][/color] [color=#333333][font=verdana, arial][size=3]“I was pleased to hear the fans cheer my name after I left. It was love at first sight with the supporters the moment I arrived in London and I am sure that love will continue over the years.[/size][/font][/color] [color=#333333][font=verdana, arial][size=3]“Have I had any contact with Italian clubs? I prefer not to talk about this, as I have a great deal of respect for the current Coaches. In any case, I won’t hide that I am very happy with what Lazio are doing in Serie A.[/size][/font][/color] [/quote][quote name='Wisey' timestamp='1359064271' post='104095'] [url="http://www.football-italia.net/29898/di-matteo-lampard-join-lazio"]http://www.football-...pard-join-lazio[/url] [color=#333333][font=verdana, arial][size=3]“It was an incredibly emotional experience and a very difficult achievement. I had three fantastic months on the Chelsea bench, but also tough, as we worked up to 18 hours a day to achieve our results.[/size][/font][/color] [color=#333333][font=verdana, arial][size=3]“I was pleased to hear the fans cheer my name after I left. It was love at first sight with the supporters the moment I arrived in London and I am sure that love will continue over the years.[/size][/font][/color] [color=#333333][font=verdana, arial][size=3]“Have I had any contact with Italian clubs? I prefer not to talk about this, as I have a great deal of respect for the current Coaches. In any case, I won’t hide that I am very happy with what Lazio are doing in Serie A.[/size][/font][/color] [/quote] koji gospodin Prijavi
25. januar 2013.13 god. comment_104150 Jedna je legenda Di Matteo. Upisao se zlatnim slovima ne samo u istoriju kluba nego i u nasa srca. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.