Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Roberto Di Matteo (1996-2002, 119 nastupa / 2012, trener)

Istaknuti odgovori

Slazem se da je ludost i u najmanju ruku bezobrazluk i nepostivanje prema RDM zbog tog sto mu vec nisu ponudili ugovor.

Da su neke druge okolnosti, mozda i ne bi bio toliko protiv Guardiole iako mi nije drag previse. Ali u ovom trenutku ga zelim isto ko crnog vraga na vratima, tj. ne zelim ga vidjet na nasoj klupi nikako. Ako je itko to mjesto zasluzio - onda je to Robbie. Kraj price.
  • Odgovori 1,5 hilj.
  • Pregledi 84 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Ako dođe do kako bi se ono reklo "Vella havle", onda pristajem da Guardiola bude trener, iako cu pa jedno jos 10.000 puta reci da je to neposteno prema RDM.

[b]Zasto da ja mrzim Guardiolu???[/b]

Čovjek koji nije brezobrazan i ne pljuje po klubovima, nikad nisam cuo da je pljuvao po našem klubu, obavlja svoj posao menagera fer i korektno, a to što se dešava na terenu, brezobrazluk, krađe i nepoštivanje igrača nije njegova zasluga! Ne mogu se stalno držati jedne teze, a to je da je on dobio izgrađenu ekipu i sa njom osvajao trofeje, nije tako, ima dosta toga što je on uradio u Barceloni pa je ona ovakva kakva je sad.
Ako Robbie ostane onda ce pritisak na njemu biti 100 puta veci. Cekace se samo kiksevi da se dovede Pep, vec u januaru ako bude moglo.
RDM treba boliti kuki,na njegovom mjestu bi poslao Romana u tri p.m. i lagano se okrenuo te našao sebi dobar klub (koji bi mu ponudio ugovor na barem 3 godine poslije ovoga osvajanja LP).
[quote name='dabar' timestamp='1338396485' post='53885']
RDM treba boliti kuki,na njegovom mjestu bi poslao Romana u tri p.m. i lagano se okrenuo te našao sebi dobar klub (koji bi mu ponudio ugovor na barem 3 godine poslije ovoga osvajanja LP).
[/quote]

Mnogi bi tako uradili. Ali sumnjam da bi i Robbie. Covjek koji zivi za ovaj klub i koji je izjavio da bi bio zadovoljan i da bude pomocni trener sljedece sezone, samo da ostane na Stamford Bridgeu. Evo i sad je na klimavoj stolici, a nije lansirao u novine niti jednu jedinu izjavu o svom poslu, a uzmi u obzir da je ostvario najveci uspjeh u povijesti kluba.
Pogledaj Beniteza, samo se nabacivao tjednima da ceka ponudu Chelseaja, Capello također. Da su oni na mjestu RDM - a, davno bi zaprijetili da im se dadne ugovor 10 puta bogatiji od postojeceg, a pogledaj kako se RDM ponasa! Zasluzio je brate taj ugovor, pa sve da su mu konkurenti za klupu Ferguson, Guardiola, Mourinho i Hiddink svi zajedno.
Ja tvrdim da su celu zavrzlamu napravile usrane novine iz Engleske i da nema sanse da Di Mateo ne ostane.
Napravise ljudi od Abramovica nekog monstruma koji bi se pre ubio nego da Di Matea ostavi na klupi,koji cak navija da useremo sezonu da bi on otisao.

Vreme ce pokazati,ali meni njihov zagrljaj pri dodeli pehara govori sve.
A za spekulacije i nagadjanja me zabole.
[quote name='_ ¤ Hazard_CFC ¤ _ ' timestamp='1338397922' post='53898']
Jednostavno čovjek ima dušu, poštenje i odanost prema klubu. Takav se trener rijetko viđa.
[/quote]
Robbie zivi za ovaj klub
Užas je to što Roman radi RDM-u. Nakon največeg uspjeha u povijesti nakon samo par mjeseci kao trener em mu oklijeva dati ugovor što je apsurd, te ga sada navlači jer hoće Guardiolu i onda ako ga ne uspije dovesti vjerojatno će mu ponuditi neki jednogodišnji ugovor kao "kad već nemam drugog izbora" . Što mislite kako će se onda Robbie osjećati. Mene bi to užasno naljutilo. Neznam dali će u tom slučaju Robbie dati sve od sebe i voditi klub s takvom strašću kao prije. Nadam se da oće pošto obožava Chelsea...
Kako se meni cini jos ce pojacanja Hulk i Hazard bit pretstavljeni skupa a s njima odma obznanjeno da je produljen ugovor Di Matteu... rijeci mi se pozlatile... :D
Bojim se da Uprava čeka da Robbieju istekne ugovor. Rezon je nekakav ako su ga htjeli za managera već bi mu dosad ponudili produženje. Iako rezona kod naše Uprave baš i nema. ;)
[quote name='Wisey' timestamp='1338500193' post='54410']Bojim se da Uprava čeka da Robbieju istekne ugovor. Rezon je nekakav ako su ga htjeli za managera već bi mu dosad ponudili produženje. Iako rezona kod naše Uprave baš i nema. ;)[/quote]
Do kad mu je ugovor? 30.6?
di matteo mora ostati, ne vidim trenutno bolju soluciju...
slobodnih trenera, a da su kalibar za chelsea nema...guardiolu zajebite, njega ne želim ni pod razno..pogotovo ne dok je chelseajeva legenda ovako uspješna...
a od ostalih koji su zauzeti, kad bi se mene pitalo kao što me se ne pita, u obzir dolaze mourinho, hiddink, deschamps i ray wilkins, nobody else :)
za neke od tih bi se trebale dati velike pare, po meni bespotrebno jer di matteo je ako ništa više zaslužio bar još jednu sezonu..tako da roman nek se urazumi i potpiše di mattea, edija i kompaniju da se ljudi ne tresu bezveze ;)
Nadam se ostanku Di Mattea i da ce se konacno s njim klub okrenut u gradnji buducnosti... a kad to velim onda mislim na davanje prilike nasim juniorima... Kao sto smo vidli prosle sezone Matteo je Bertranda gurao cisto dovoljno... i tako ce nastavit ove sezone... i sada se nadam da ce pocet obavezno gurat jos mceachrona i lukakua a uz njih bi mogo dat jos koju minutu hatchinsonu i piazonu... ostale mladice na posudbu...

Sada bi dao okladu da ce Hulk&Hazard&Di Matteo bit zajedno prestavljeni sa svojim ugovorima.. :)
[quote name='Villas-Boas' timestamp='1338535886' post='54504']
Nadam se ostanku Di Mattea i da ce se konacno s njim klub okrenut u gradnji buducnosti... a kad to velim onda mislim na davanje prilike nasim juniorima... Kao sto smo vidli prosle sezone Matteo je Bertranda gurao cisto dovoljno... i tako ce nastavit ove sezone... i sada se nadam da ce pocet obavezno gurat jos mceachrona i lukakua a uz njih bi mogo dat jos koju minutu hatchinsonu i piazonu... ostale mladice na posudbu...

Sada bi dao okladu da ce Hulk&Hazard&Di Matteo bit zajedno prestavljeni sa svojim ugovorima.. :)
[/quote]Zaboravio si Marina :)
[quote name='Kun Aguer0' timestamp='1338537622' post='54510']
Zaboravio si Marina :)
[/quote]

e vis.. ma novo mi je da na pocetku prijelaznog roka kupujemo odma tolko igraca.. pa se koji zaboravi... :D
  • Autor
Uvjeren sam da RDM ostaje. Priča oko Guardiole će se na kraju pokazati kao medijska patka. Eto pamtite što sam vam rekao. Sve ostalo bi me jako negativno iznenadilo.
[quote name='Caeruleus' timestamp='1338647634' post='55111']
Uvjeren sam da RDM ostaje. Priča oko Guardiole će se na kraju pokazati kao medijska patka. Eto pamtite što sam vam rekao. Sve ostalo bi me jako negativno iznenadilo.
[/quote]
Iz tvojih usta u Romanove usi. :)
Ja ipak imam nekako los osjecaj ovo ostanka Robija, tesko ce Roman odolit a da ne dovede Pepića sad kad je slobodan, znamo da je njemu samo bitno da ima veliko ime na klupi.
[/quote]

Da, tako će najvjerovatnije biti. Na svu sreću.
[/quote]
Cae riječi ti se pozlatile :)

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.