Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Eden Hazard (2012-2019, 245 nastupa)

106 članova je glasalo

1. 1.

• Da
      65%
      29
    • Ne pored Messija i Ronalda
      9%
      4
    • Ne, jednostavno nije ambiciozan toliko
      9%
      4
    • Ne, jednostavno nije materijal za najboljeg igrača svijeta
      15%
      7

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

Hazard kaznjen + Moses u Africi + Piazon u Malagi = Bertrand na krilu.
I treba da kazem "Bravo Edene, trebao si mu po lobanji skakati!!!"

Ovime zavrsavam komentarisanje nemilog dogadjaja.
  • Odgovori 5,9 hilj.
  • Pregledi 365,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Kako vrijeme prolazi sve mi vise i vise zao sto nije ostao u Chelseau do kraja karijere…jebo ga njegovi snovi i Real   

• Mislim da niko nije iznenađen ovom odlukom. Da je htio nastaviti do 1. septembra bi sigurno imao klub, ili u Belgiji, ili na bliskom Istoku, dalekom Istoku, ili dalekom Zapadu. Ponuda je sigurno bilo.

Objavljene slike

[quote name=' WhisperDiMatteo' timestamp='1359295614' post='104480']
Hazard kaznjen + Moses u Africi + Piazon u Malagi = Bertrand na krilu.
I treba da kazem "Bravo Edene, trebao si mu po lobanji skakati!!!"

Ovime zavrsavam komentarisanje nemilog dogadjaja.
[/quote]
A sljedeci put kad Eden krene udarit nekoga nek prvo razmisli gdje je Moses,je li Piazon posudjen te nek' pita Rafu da li ce Bertrand na krilo.
Boze,Whis #-o
[quote name='VahaCFC' timestamp='1359299978' post='104509']
A sljedeci put kad Eden krene udarit loptu* nek prvo razmisli gdje je Moses,je li Piazon posudjen te nek' pita Rafu da li ce Bertrand na krilo.
Boze,Whis #-o
[/quote]

ispravljeno
[quote name='reLo' timestamp='1359239762' post='104405']
I Semir nije dobio ban zbog toga, već što je mater psovao po shoutboxu.
[/quote]

Stani, znači Whisper (u ovom slučaju on, a može bilo ko) smije govoriti da smo pičke a kad sam ja rekao nekom Torresoljubcu da je kurac, ja dobijem 7 dana ban? Znači reći nekom da je pička, nije uvreda ali kurac jeste? Jel ti imaš nešto protiv kurca?

A kolko ja znam, ti si rekao: Vrijeđanje forumaša - 7 dana ban, 3 warna

Izgleda to samo na meni primjenjuješ, pičko. ;) :*
relo ti ima nemile uspomene na ku**c pa zbog toga kaluda placas ti jbg :D

inace bit ce tesko bez hazarda ovih sljedecih par utakmica
a sta se tice tog udaranja, nije ga udria nego je udria prokleti balun, i sta sad velike stvari
http://www.sportske.net/vest/taj-ludi-sport/neces-brukati-reprezentaciju-112797.html

konacno neko pametan. Svaka cast
Ne znam koliko vas prati 'Engleskog pacijenta' na sportnetu, ali evo, ovaj put kapa dole za osvrt na ovu situaciju:

[i][color=#000000][font=Arial]Zbog želje da loptu vrati tamo gdje ona po slovu nogometnih zakona i pripada, [/font][/color][b]Eden Hazard[/b][color=#000000][font=Arial]postao je najnovijom žrtvom britanskih medija i još jednim u nizu primjera nekulture tako svojstvene strancima, a tako strane plemenitim atletama iz Engleske.[/font][/color][/i][color=#000000][font=Arial]
[i]Uzalud je bilo isticati kako ponovljene snimke nedvojbeno svjedoče u korist Hazarda i kako je umjesto u dječaka udario po lopti. Kome su još potrebni dokazi? Zupčanici nemilosrdnog britanskog medijskog stroja u samo sat ili dva samljeli su Belgijca, proglasili ga sramotom za klub, zatim i klub proglasili sramotom, a nepoznat netko s tribina Libertyja cijeli je incident prijavio policiji, koja je postupila po zakonu i pokrenula istragu. Istragu kaznenog djela, štoviše![/i][/font][/color][color=#000000][font=Arial]
[i]Zbog toga što je 17-godišnje razmaženo derište (koje u toj dobi tamo nije trebalo ni biti) zlouporabilo odgovornost koja mu je povjerena? Zbog toga što je sin bogatog oca, člana klupske uprave, iskoristio vezu kako bi se usprkos svojoj dobi našao na travnjaku i u plan proveo ono što je na Twitteru najavio uoči utakmice? Zbog toga što je namjerno propustio loptu iza sebe, zagradio je od Hazarda, a zatim na nju bez ikakve potrebe legao i izveo predstavu kakve se ne bi posramio ni Ashley Young?[/i][/font][/color][color=#000000][font=Arial]
[i]Ma koga briga što je Swansea ostvario jedan od najvećih uspjeha u povijesti kluba i kroz dvije utakmice pošteno i bez mrlje nadigrao i eliminirao europskog prvaka? Koga briga što bi Englesku sljedeće sezone u europskom natjecanju mogao predstavljati i jedan trećeligaš? Koga briga, kada imamo pravu priču, jednu od onih koje volimo čitati, jednu od onih zbog kojih trpimo sport, jer se u sebi potajno nadamo kakvom incidentu.[/i][/font][/color][color=#000000][font=Arial]
[i]Tužan je svijet u kojemu 17-godišnji [b]Charlie Morgan[/b] u samo jednoj večeri zbog sramotnog postupka biva nagrađen sa stotinjak tisuća fanova na Twitter profilu, 30 tisuća više nego što ih ima cijeli klub na čijem je stadionu trebao raditi svoj jednostavan posao. Tužno je društvo u kojemu samo nekolicina novinara i igrača na temelju snimke ima muda priznati kako Hazard nije učinio ništa. Tužan je svijet i tužno je i bijedno društvo koje se u danima nakon utakmice ne pita gdje je u odgoju djece krenulo po zlu, već dvoji treba li u nogomet osim neutralnih sudaca uvesti i [b]neutralnu djecu[/b], kojoj bi vraćanje lopte u igru trebala biti čast, a ne prilika za samopromociju.[/i][/font][/color][color=#000000][font=Arial]
[i]Razmaženim derištima, nerijetko iz imućnih obitelji, cijepljenim od poštovanja i odgovornosti, dopuštamo da čine što im je volja i ustajemo u njihovu obranu, a potom se čudimo svijetu u kojemu za loše ocjene više nisu kriva djeca, već profesori i nastavnici, koji od stresa jedva čekaju odlazak u mirovinu. Štitimo buduće delinkvente, učimo ih da njihova (ne)djela nikada za sobom neće povući posljedice, a onda se čudimo kad se sinovi moćnika iz dosade igraju eksplozivom na gradskim trgovima.[/i][/font][/color][color=#000000][font=Arial]
[i]Htjeli mi to priznati ili ne, incident na malenom stadionu, u malenom Walesu savršeno je oslikao svijet u kojemu danas živimo, bez obzira jesmo li Velšani, Englezi, Francuzi ili Hrvati. U svijetu koji guta žutilo i "lajka" slikovnice s niskim strastima, u kojemu dva ili tri paragrafa kvalitetnog teksta djeluje nesavladivo poput "Ane Karenjine", Charlie Morgan dobio je željenih pet minuta slave, pripadajući status žrtve i životnu pouku da za svoje gluposti i ne mora nužno snositi odgovornost.[/i][/font][/color][color=#000000][font=Arial]
[i]To što nije radio svoj posao i što je pritom spriječio profesionalnog nogometaša da radi svoj, očito je manje bitno. Chelsea će bez jednog od ponajboljih igrača igrati najmanje tri utakmice, što bitno kompromitira izglede Londončana u borbi za sam vrh ljestvice, no nije važno. Glavno da smo kao društvo zauzeli ispravan stav, zar ne?[/i][/font][/color][color=#000000][font=Arial]
[i]A negdje u Engleskoj, u gluho doba noći, urednik britanskog medija iscijedio je i posljednju kap žutila iz priče o Hazardu. Sjeo je u svoju uredsku fotelju, isprepleo prste na potiljku i zamišljeno pogledao u strop.[/i][/font][/color]
[i][b]"Šteta"[/b][color=#000000][font=Arial], rekao je zatim kolegama iz noćne smjene. [/font][/color][b]"Zamislite samo cirkusa da je na Hazardovom mjestu bio – Luis Suarez."[/b][/i]

Link s cijelom kolumnom: [url="http://www.hrsport.net/kolumne/455181/nogomet-engleska/nedjelja-prokleta-nedjelja/"]http://www.hrsport.net/kolumne/455181/nogomet-engleska/nedjelja-prokleta-nedjelja/[/url]
http://bleacherreport.com/articles/1324524-top-50-young-players-in-world-football-right-now-21-and-under

Najbolji mladi igrac na svijetu. Jos su tu i Oscar(7.), Moses(21.), Courtois(22.), Lukaku(31.) i Piazon(49.)
Ajde rekao sam i kod OScara,ali tek cemo mi videti pravi MAZACAR na delu...Bravo Edene,svakim danom sve bolji i bolji.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.