Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Eden Hazard (2012-2019, 245 nastupa)

106 članova je glasalo

1. 1.

• Da
      65%
      29
    • Ne pored Messija i Ronalda
      9%
      4
    • Ne, jednostavno nije ambiciozan toliko
      9%
      4
    • Ne, jednostavno nije materijal za najboljeg igrača svijeta
      15%
      7

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

• Odgovori 5,9 hilj.
  • Pregledi 365,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Kako vrijeme prolazi sve mi vise i vise zao sto nije ostao u Chelseau do kraja karijere…jebo ga njegovi snovi i Real   

• Mislim da niko nije iznenađen ovom odlukom. Da je htio nastaviti do 1. septembra bi sigurno imao klub, ili u Belgiji, ili na bliskom Istoku, dalekom Istoku, ili dalekom Zapadu. Ponuda je sigurno bilo.

Objavljene slike

Prva mu je sezona u klubu i već pruža ovakve partije. Svaka mu čast. Ali tek ono pravo njegovo vrijeme dolazi i tek dolaze trenutci u kojima cemo stvarno uživat gledajuci njegove partije.

Eden Hazard vjeruje da naš intenzivni raspored utakmica može nam dati prednost u ranim trenucima sutrašnje utakmice.

Plavci sutra dočekuju WHU, naše gradske rivale, i obojici su potrebna sva tri boda, ali iz drugih razloga. Chelsea je igrao tri utakmice otkad je WHU imao svoju zadnju.

"Može nam dati prednost na početku utakmice jer možemo lakše postaviti tempo te ubrzati naše prodore jer smo još pod utjecajima prošlih utakmica. Ali kako utakmica bude odmicala prema devedesetoj minuti, biti će nam teže igrati zbog umora, te će tad West Ham imati malu prednost nad nama, jer ipak su oni imali puno vremena za se odmoriti. To je nešto čime se moramo boriti, ali sa potporom naših navijača imati ćemo tu snagu da zaboravimo na umor te da pobijedimo i uzmemo sva tri boda."

Prošli susret sa West Hamom, u prosincu, nije prošao baš dobro za Plavce. Nakon odlaska na odmor sa prednošću od jednog gola koji je dao Mata, domaćini su u drugom poluvremenu preokrenuli razultat u svoju korist te pobijedili sa visokih 3:1. Hazard se nada da je momčad naučila lekciju od tog dana.

"Na Upton Parku, učinili smo dvije, tri veće greške, i to u drugom poluvremenu, dok smo u prvom poluvremenu bili puno bolji od njih. moramo se truditi i pokušati igrati kao što smo igrali u prvom poluvremenu tog dana. Ulazimo u utakmicu sa dobrom formom, pa imamo sposobnost da dobro odigramo ovu utakmicu."

Hazard je imao odličnu utakmicu u četvrtak, protiv Steaue. Naš Belgijanac je iskazao smoje mišljenje o parovima četvrtfinala, te naših utakmica protiv Rubina iz Kazana, gdje prvu utakmicu igramo na domaćem terenu.

"Da budem iskren, zbog geografskih razloga smo željeli drugačiji par. Igrati u Rusiji nikad nije lako. Međutim, moramo se potruditi da igramo dobro u prvom susretu, te da u gostujućoj utakmici pokažemo snagu te osiguramo prolaz u polufinale."

Pogledam ja sada ove snimke sto je ADiS postavio i ne mogu da verujem kako dobrog krilnog igraca imamo (shvatio sam ja jos i pre to,samo sto je sada samo on u centru paznje pa je lakse primetiti). Brz,nepredvidiv,okretan,plese sa loptom, sakriva je,ne mogu mu nista. Sve sto nam treba imamo u ovom igracu,a jos ce on da napreduje,samo po meni treba malo da se oslobodi da sutira vise jer ima odlican sut,sto nam je vec pokazao u par navrata.Nadam se da ce ostati dugo na SB. 

Maestralan igrač. Po ko zna koji put me impresionira! Ovakav Hazard nam je sada najpotrebniji. Šta čini čo'ek pa to nije normalno! Gol i asistencija, naklon do poda. 

Pa jebote šta im radi, rabona, kroz noge, hiljadu vraćanja petom, sa Matom igra žmireći... A sad skontajte ga sa 25,26 godina :)

Forma kao na pocetku sezone , ako ne i bolja . Kako lako igra , kako lako prolazi protivnike , kakvi prodori , potezi , pete , rabona ... Nije mu bitno da li je lijeva ili desna noga .  

Svaka cast IGRACINA ! 

"Ovo" treba cuvati od svih ostalih , ovo je dragulj .  
Zelim da on postane nasa Legenda . 

kakva igracina,kako samo lahko prolazi igraca i kakav sut,samo naprijed,ovo mu je prva sezona u klubu vremenom ce biti jos bolji.

5791_483495511716591_1302043524_n.jpg

Ja se bojim da ga Real ne ugrabi..

Ja se bojim samo za protivnike Chelseaja kada ovaj čovjek igra! Abramovič mora biti pametan i ponuditi mu sve što želi da ostane. Mora ostati ovakav igrač. Danas sam ga zavolio najviše. Podsjeća na Joe Colea, a meni je Joe Cole nešto posebno!

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.