Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Eden Hazard (2012-2019, 245 nastupa)

106 članova je glasalo

1. 1.

• Da
      65%
      29
    • Ne pored Messija i Ronalda
      9%
      4
    • Ne, jednostavno nije ambiciozan toliko
      9%
      4
    • Ne, jednostavno nije materijal za najboljeg igrača svijeta
      15%
      7

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

ma mali glumi ko da ga je busquets pravio :D uredu da neko iz publike nije dao loptu,razumijem to,al mali koji je tu ciljano postavljen da skuplja i dodaje lopte da onako reaguje nema smisla,jest da je on jos uvijek dijete al ako si se vec primio tog posla onda ga radi kako treba.
  • Odgovori 5,9 hilj.
  • Pregledi 365,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Kako vrijeme prolazi sve mi vise i vise zao sto nije ostao u Chelseau do kraja karijere…jebo ga njegovi snovi i Real   

• Mislim da niko nije iznenađen ovom odlukom. Da je htio nastaviti do 1. septembra bi sigurno imao klub, ili u Belgiji, ili na bliskom Istoku, dalekom Istoku, ili dalekom Zapadu. Ponuda je sigurno bilo.

Objavljene slike

[quote name='keno' timestamp='1358981089' post='103838']
ma mali glumi ko da ga je busquets pravio :D uredu da neko iz publike nije dao loptu,razumijem to,al mali koji je tu ciljano postavljen da skuplja i dodaje lopte da onako reaguje nema smisla,jest da je on jos uvijek dijete al ako si se vec primio tog posla onda ga radi kako treba.
[/quote]

ma kakvo dijete, balavac ima 17 godina i treba ga kazniti
[quote name='diablo_bih' timestamp='1358981872' post='103847']
Pa informacija, to te pitam, odakle :S
[/quote]

a nez sad, čitao negdje po sajtovima

a ovo je navodno twitter od balavca - https://twitter.com/charliem0rgan/status/294135719700602881
mali je preko noći postao zvijezda
Na temelju ovoga se vidi koliko je Swanse mal klub.Klub koji je vjerovatno,odnosno sam uvjeren u to,dao malom balavcu od 15,16 godina da oko 80-minute zadržaje balun i napravi scenu koju je napravia.Potpuno san na strani Hazarda,u tom trenutku bi me bolia kurac i da 10 godina ima,nemožeš se balavo ponašat,pa nije ono igrica,čoviče nogomet je njegov posao i on ga želi odradit onako kako može i najbolje što može i onda uleti mali debeli klinac koji ide u 5.b i ide se zajebavat na utakmici polu finala engleskog kupa.Najgore je što ce sad Hazard dobit 5 utakmica kazne jer znamo svi da smrdljiva FA nikad nije bila na našoj strani...
Kakvih 17, tu stoje djeca do 15 godina iz akademije, sa 17 su vec u18 i rezerve te nadaje im se ovakvo zaduzenje, isto kad bi Feruz dodavao lopte pfff
[quote name='chelseathebest' timestamp='1358982106' post='103851']
a nez sad, čitao negdje po sajtovima

a ovo je navodno twitter od balavca - [url="https://twitter.com/charliem0rgan/status/294135719700602881"]https://twitter.com/...135719700602881[/url]
[b]mali je preko noći postao zvijezda[/b]
[/quote]
A mogao bi do jutra i mrtvac.
Ma đubre malo, debelo, mogla je puknit lopta pod njim, a Hazard ga je udario u stomak samo zato što je mislio da je mali pojeo loptu, pa da je ispljune, a dečko se valja, mogo bi glumit u kazalištu Joza Ivakić VK.
[quote name='Elao' timestamp='1358982224' post='103855']
Kakvih 17, tu stoje djeca do 15 godina iz akademije, sa 17 su vec u18 i rezerve te nadaje im se ovakvo zaduzenje, isto kad bi Feruz dodavao lopte pfff
[/quote]
Mali je mijenjao drugog klinju koji nije mogao doći na utakmicu zbog snijega.

A ja sam viđao dohvatače koji imaju i po 20-ak godina, nikakvo pravilo tu ne postoji.
[quote name='Elao' timestamp='1358982224' post='103855']
[/quote]
Kaze na twitteru, da neko nije mogao doci zbog snijega, tako da su njemu dali posao...
Ma nepisano pravilo (a mozda ima i pisano :) ) neces vidjeti djecaka starijeg od 15-16 godina da dobacuje lopte, jedino naravno u ovim nasim divljim ligama talenti od 18-19 mogu to raditi sto predpostavljam da si i vidio kod nas. Al eto da se ne ide dalje u off, nikako ne podrzavam ovaj potez Hazarda da kazem po 3. put, mali da je ne znam kako zadrzavao loptu ovaj nije smjeo ovako raditi. I jos nesto neko spomenu otkud crveni zbog ovakvih stvari, nedavno (ili podavno) je bila scena da je igrac startao klizeci na navijaca koji je uletio na teren da bi ga zaustavio sto je i uradio, ali je ipak dobio crveni od sudije... :)
Jebo ovo, najjače je meni bilo prije podosta godina. Igraju Jedinstvo i Velež prvenstvenu, a ja iza gola ko ovaj balavac. I sad vodimo mi 2:1, a Velež stisnuo zadnjih 10-ak minuta, naši se povukli i striktno defanziva. Kad korner za Velež. I od mene do zastavice ima nekih 20-ak metara. Jebo mater ako mi to nije najdužih 20 metara što sam u životu prešao. :-j Vuko sam se ko puž, a Adis Obad (znat će ga Mostarci) stoji i viče: 'Majku ti jebem malenu, pizda li ti materina, bacaj tu loptu vamo !' A ja još više usporim, nekako se dovučem do njega i dam mu loptu a on se smije, pa se i ja nasmija. :P
Inače je na toj utakmici Veležov golman dobio i žuti zbog mene, vazda mu davao loptu na pogrešnu stranu. Što je najsmješnije, tadašnji trener Veleža moj rođak. B-)
Nek se hejteri nabiju na kurac, Edene bože!

Ovako se bori za klub, šta mene boli kurac što je napuco nekog malog šupka kojeg je mater hranila govnima, pa pogledaj ga na što liči, serem mu se na grob obiteljski.. Za razliku od ostalih pičkica, Eden je preuzeo stvar u svoje ruke umjesto da maše rukama i plače sucu.
[size=3][color=#000000][font=Arial, Verdana, Helvetica, sans-serif]Hazard told [url="http://www.chelseafc.com/chelsea-tv?WT.mc_id=contextlink-ctvo"]Chelsea TV[/url]: 'The boy put his whole body onto the ball and I was just trying to kick the ball and I think I kicked the ball and not the boy. I apologise.[/font][/color]
[color=#000000][font=Arial, Verdana, Helvetica, sans-serif]'The ball boy came in the changing room and we had a quick chat and I apologised and the boy apologised as well, and it is over. Sorry.'[/font][/color][/size]

[color=#000000][font=Arial, Verdana, Helvetica, sans-serif][size=1][url="http://www.chelseafc.com/news-article/article/3051397/title/hazard-apologises"]http://www.chelseafc...zard-apologises[/url][/size][/font][/color]
Ja ne znam sto ste napali Edena...nisam gledao utakmicu,ali video sam snimak... mali nema pravo da odugovlaci vreme... kada sam ja nervozan kada igramo fudbal tako bi i drugu uradio...provokacija nista vise...ako treba kazniti Edena,treba kazniti i decaka i Swansea zbog postupka...
[quote name='chelseathebest' timestamp='1358979265' post='103807']
jeste jadni stvarno

mediji su Chelsea pretvorili u jedan od najomraženijih klubova, sve stvari koje se događaju i u ostalim klubovima, kod Chelseaja se gledaju drugim očima
jeste li vi svjesni da će mediji sada razapeti Hazarda? i to iz jednog jedinog razloga - što igra za Chelsea

[i][b]i da pitam vas borce, šta se dogodi kad jedno presveto nevinašce Messi napuca publiku iz blizine? jeste Messija napadali? njegov potez je daleko lošiji od Hazardovog, s tim da Hazardov uopće nije loš..[/b][/i].
[/quote]

Teorija zavere, svi nas mrze, niko nas ne voli, FA, FIFA, UEFA, mediji, Vatikan, FBI, Hobiti, vanzemaljci su krivi za sve...

Za drugi deo ću samo reći - toliko od objektivnosti.
Za sve koji imaju twitter. Ovo je nas uplakani deko https://twitter.com/CHARLIEM0RGAN pa mu pozelite nesto lijepo heheh

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.