Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Eden Hazard (2012-2019, 245 nastupa)

106 članova je glasalo

1. 1.

• Da
      65%
      29
    • Ne pored Messija i Ronalda
      9%
      4
    • Ne, jednostavno nije ambiciozan toliko
      9%
      4
    • Ne, jednostavno nije materijal za najboljeg igrača svijeta
      15%
      7

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

[quote name='Igi' timestamp='1359032289' post='103981']
Da, udario mu je šamarčinu, dobio crveni karton i na kraju smo ispušili. Vrlo pametan, mudar, kulturan potez koji svima treba da bude primer.
[/quote]
Ne treba, i nije dobro što je napravio ali je i dalje legenda. I zbog tog šamara ga na kraju još više volim i poštujem, jer znam da ni na sebe a ni na klub čovjek ne da i da će se pobit ako treba za svoje a ne ko neke čkepi.

Ovo što je Eden napravio nije lijepo ali nije to ništa što treba dizati ovoliku buku. Obična glupost čija je najveća posljedica vjerojatni gubitak Hazarda za narednih par tekmi. Ništa više. Zbog ovoga je Chelsea sprdnja od kluba? Molim te...
Svatko tko ima oči vidi da tu nema ništa strašno. Jedino će ovi iz FA vjerojatno reagirati ko zadnji debili ali da, oni nemaju oči, to je odavno dokazano, nek si jebu mater.
  • Odgovori 5,9 hilj.
  • Pregledi 365,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Kako vrijeme prolazi sve mi vise i vise zao sto nije ostao u Chelseau do kraja karijere…jebo ga njegovi snovi i Real   

• Mislim da niko nije iznenađen ovom odlukom. Da je htio nastaviti do 1. septembra bi sigurno imao klub, ili u Belgiji, ili na bliskom Istoku, dalekom Istoku, ili dalekom Zapadu. Ponuda je sigurno bilo.

Objavljene slike

^Eto, a da je ostao možda bi do kraja uvalio koji gol i osvojili LŠ te godine...
Ne konkretno zbog ovog poteza, već zbog toga što se ,,samo nama dešavaju nepravde˝.
Da ja vama objasnim neke stvari...
Da Hazard nije dobio crveni karton, verovatno bi bio iznet na nosilima. Apsolutno ceo tim Svansea-ja je skocio na njega, i verovatno bi do kraja utakmice usledila odmazda, u vidu nekog pogibeljnog starta.
[quote name='Igi' timestamp='1359036350' post='104006']
^Eto, a da je ostao možda bi do kraja uvalio koji gol i osvojili LŠ te godine...
Ne konkretno zbog ovog poteza, već zbog toga što se ,,samo nama dešavaju nepravde˝.
[/quote]
Dobro aj pusti sad Drogbu, ne bi ovo Eden napravio u finalu LP da ga jebeš, ako tad napravi onda nek si jebe mater.
Ne događaju se samo nama, to je većinom subjektivni dojam klinaca koji si time mažu oči pa to prenesu i na ostale s mislima tipa[i] nije moj Chelsea kriv, moj Chelsea je najbolji i savršen, cijeli svijet je protiv Chelseaja.[/i]
Ne mogu da vjerujem da se ovdje pise 5 stranica o Edenovom pokusaju izbijanja lopte?
Ljudi ajde zanemarite Edena na ovom snimku, zamislite da ga nema i pogledajte ovog djecaka ALO? On lezi na lopti, gdje koji kurac lezi redar na lopti? Nista ne krivim Azara, kao sto je rekao Barton i vjerujte potpuno je u pravu trebao je JACE! Jer namjera je bila izbiti loptu ispod njegovog tijela, naravno da ga je morao zakaciti, steta sto ga nije malo jace zakacio.
Malac je htio ispasti veliki pa je ispao na kraju po meni smiješan, on je tu da skuplja lopte i da da bilo kojem igracu ju, a ne da smišlja toplu vodu i pravi se glup!
[quote name=' WhisperDiMatteo' timestamp='1359036516' post='104010']
Da ja vama objasnim neke stvari...
Da Hazard nije dobio crveni karton, verovatno bi bio iznet na nosilima. Apsolutno ceo tim Svansea-ja je skocio na njega, i verovatno bi do kraja utakmice usledila odmazda, u vidu nekog pogibeljnog starta.
[/quote]

Da je igra Terry nema tog igrača Swansea koji bi skočia na Hazarda hahah :D
Najjadnije od svega je kad jedan Owen, Pienaar, Bale i vecina kolumnista stanu u odbranu Edena, ne u potpunosti, ali svakako osudjujuci i malog balavca a onda ovi nasi "navijaci" pljuju Hazarda. Jadno to izgleda.
Ma velika se prasina digla oko ove gluposti. Sta je to Eden uradi pa ga sad nesto osudjuju, decko malo vaspito onog morona kad nema ko da ga vaspita, pravi se pametan pa lego na loptu....... A i drugi navijaci ( Ars, mu, liverpoola,.,.) na strani Haza, a ovde neki protiv EH17.... spominju neki profesionalizam, pa ako cemo o profesionalizmu prvo je mali prekrsio svoj posao (ne)dodavaca lopti, a Eden u zaru borbr pokuso da mu uzme loptu prvo na lak, a posle i na tezi nacin. I kad se bolje pogleda sva ta situacija, nevidim nista banalno u tome, a kad se malo vratimo u proslost, bilo je i ludjih stvari. I ajde sad da zavrsimo ovu pricu, cini mi se da je dobio 3 meca suspenzije, sto je po meni potpuno nerealno, glupo... ali dobro samo da ga klub ne kazni, da Eden ostane u CFC jos dugo, da se odmori malo, ta 3 meca i ponovo da se vrati na teren i da mu se ovo vise ne ponovi. KTBFFH
[quote name='Igi' timestamp='1359036350' post='104006']^Eto, a da je ostao možda bi do kraja uvalio koji gol i osvojili LŠ te godine...
Ne konkretno zbog ovog poteza, već zbog toga što se ,,samo nama dešavaju nepravde˝.[/quote]
mozda bi uvalio koji gol?

Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2
Ionako bi zbog direktnog crvenog kartona dobio 2 utakmice suspenzije tako da ovo i nije toliko strašno, samo su mu dodali još jednu na to.. ;)
[quote name='Twelfth Man' timestamp='1359038823' post='104023']
Najjadnije od svega je kad jedan Owen, Pienaar, Bale i vecina kolumnista stanu u odbranu Edena, ne u potpunosti, ali svakako osudjujuci i malog balavca a onda ovi nasi "navijaci" pljuju Hazarda. Jadno to izgleda.
[/quote]

Ne pljuju ga naši navijači nego je Igi pošo u kurac.
[i]Luke Shaw (Southampton) : 'He never kicked him! He went to get the ball as I'm sure any other person in that situation would do the same thing.'[/i]

[size=4]Jos jedan u nizu.[/size]
[quote name='Igi' timestamp='1359032289' post='103981']
Da, udario mu je šamarčinu, dobio crveni karton i na kraju smo ispušili. Vrlo pametan, mudar, kulturan potez koji svima treba da bude primer.

Naravno da je loše, nepromišljeno je uradio to što je uradio i dobio crveni, kao da tih nekoliko sekundi što bi ovaj potrošio značili (a pre toga 78 minuta nisu ništa uradili). Sportista treba da bude uzor.

A najjači su mi ovi što pričaju da se tako bori za klub. Ne brate, za klub se boriš tako što ćeš 90 minuta da grizeš na terenu i pokušavati da vratiš loptu kad je izgubiš. Šta ako je njega zapravo zabolela patka za sve i namerno dobio crveni da odmori malo?

[i]„Mislim da će Azar zažaliti kada vidi šta se desilo. Dečak je trebalo da ostavi loptu, ali prvo je gurnut, a zatim i šutnut. [b]Razumem kada je neki igrač pod pritiskom, ali takve stvari jednostavno se ne rade[/b]“.[/i]
Laudrup fino objasnio.

Mogu da oprostim Hazardu za ovu glupost, ali je neću pravdati.
[/quote]

Jesi ti gledao utakmicu? Ako jesi vidio si da se Hazard borio kao lav i od svih igraca najvise pokazao i zato nema potrebe da govoris kako kao kolektiv nisu nista uradili 80 minuta. Ovdje je rijec o Hazardu i pisi o njegovom zalaganju na utakmici. Nije cijela ekipa udarila djecaka, nego Hazard ([i]ako ga je uopste i udario[/i]).

"Šta ako je njega zapravo zabolela patka za sve i namerno dobio crveni da odmori malo?" - Nakon ove tvoje recenice mogu izvuci zakljucak da si i ostatak posta napisao samo da eto nesto napises...
Dobro, pre nekoliko stranica su se žalili kako se ne trudi da vrati izgubljene lopte već maše rukama ili tako nešto. :-?
Videlo mu se po izrazu lica da mu je krivo što je ostavio ekipu na cedilu. :PPP
[url="http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-2267629/Eden-Hazard-ball-boy-row-new-footage-supports-Belgian-claim-kicked-ball.html"]http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-2267629/Eden-Hazard-ball-boy-row-new-footage-supports-Belgian-claim-kicked-ball.html[/url]

Kakav mali razmaženi gnom.
Kako mu može uopće pasti na pamet skakati na loptu, a vidi igrača kako trči po nju? Vidio sam slučajeve da igrači otimaju iz ruku lopte suparničkim igračima, ali da balavcu padne na pamet nešto ovako, nevjerojatno.
Iskreno, nisam ja nešto puno stariji od njega, 3 godine, ali sto posto vidim ogromnu razliku u generacijama. Internet je danas jači i sveprisutniji nego ikad, svaki balavac ima svoj fb profil za frajerisanje i kurčenje, svi su frajeri s bahatim razgovaranjem na portalima, forumima. Gledaju i čitaju razne senzacionalističke portale gdje je jedan dan glavna vijest Hazard i ball-boy, a dani prije Suarezovo simuliranje i onda provociranje Moyesa, Griffinovo glumljenje faulova, Armstrong se dopingira; Woods, Bryant, Terry, Parker itd., svi varaju žene, nemoral iskače iz paštete, i evo ga, direktna posljedica, balavac misli da će postati zvijezda ako napravi scenu, ukrade nešto vremena.
Ne mogu ne usporediti, svakih par vikenda na kvartovskom igralištu gdje bacimo tu i tamo neki nogomet, znalo se oduvijek, igraš se kao dijete na igralištu, dođu stariji, skupljaš se i premještaš gdje im ne smetaš. Danas, klinci odgovaraju "šta je koji kurac", "neću", "ko te jebe". Boli njih neka stvar, lupiš klincu šamar - obiteljsko nasilje, maltretiranje, socijalna služba, ne-nasilju, pa što je od ovog incidenta nastalo, da se neki bore za prava jadne dječice, "udario je dijete, kako ga nije sram." Kakav sveopći debilizam, strašno.

Sutra naručujem dres od Hazarda, jedva sam dočekao nekog anti-junaka. b-(
I dalje mislim i misliću da je Hazard loše postupio, ali sam dobio želju da JA izlemam tog klinca nakon što sam otvorio link. :D
Zadatak sakupljača lopti je da loptu vrati u što kraćem roku i ako vidi da će je igrač sam pokupiti, ne treba ni trčati da je uzme a kamoli trčati, oteti i zatim leći na nju i ne dati je.

A znao sam da je razmaženo neko derište.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.