Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Eden Hazard (2012-2019, 245 nastupa)

106 članova je glasalo

1. 1.

• Da
      65%
      29
    • Ne pored Messija i Ronalda
      9%
      4
    • Ne, jednostavno nije ambiciozan toliko
      9%
      4
    • Ne, jednostavno nije materijal za najboljeg igrača svijeta
      15%
      7

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

Balotelli na Twitteru: "Trebao je Torres otići umjesto Hazarda, on bi dečka promašio."

Sigurno onaj Balloteli sto je i Piazona spominjao :D

Da nam je Mou trener i on bi klinca isutao. Znamo ga svi.
  • Odgovori 5,9 hilj.
  • Pregledi 365,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Kako vrijeme prolazi sve mi vise i vise zao sto nije ostao u Chelseau do kraja karijere…jebo ga njegovi snovi i Real   

• Mislim da niko nije iznenađen ovom odlukom. Da je htio nastaviti do 1. septembra bi sigurno imao klub, ili u Belgiji, ili na bliskom Istoku, dalekom Istoku, ili dalekom Zapadu. Ponuda je sigurno bilo.

Objavljene slike

[quote name=' WhisperDiMatteo' timestamp='1358977495' post='103761']
Pricajte vi sta hocete, ali on je udario [size=6]dete[/size] pobogu....
Zeleo sam da bude istinska legenda kluba, ali od ovog momenta me apsolutno ne zanima sta ce biti s njim...
[/quote]
Dijete? Priča se da ima 17 godina. Znači 4 godine su razlike. Toliko je skoro između Drogbe i Vidića pa mu je ovaj naš fino šamarčinu zaljepio i eto opet je legenda :D Mourinho je Vilanovi skoro oko iskopao. Sve je to isto kao i ovo, Hazard je bar imao razlog.

Ja sam se više naživciro kad je minutu poslije Torres ušao... Hazard je isto konjusina ali on ima samo 20 i kusur godina... još jedna stvar, ja ne znam za vas ali ja vidim na njemu malo egoizma, bahatosti, s vremena na vrijeme, tako da me ovo uopće ne čudi. Puno velikih igrača ima ego do neba i ne smeta im
[quote name='Igi' timestamp='1358984928' post='103894']
Teorija zavere, svi nas mrze, niko nas ne voli, FA, FIFA, UEFA, mediji, Vatikan, FBI, Hobiti, vanzemaljci su krivi za sve...

Za drugi deo ću samo reći - toliko od objektivnosti.
[/quote]

ajde reci onda što je to loše u Hazardovu potezu?

jel udario dječaka? jel imao namjeru da ga udari?
odgovori sam sebi na ta dva pitanja i onda se zapitaj jel Hazard uistinu nešto loše napravio
ako odgovor i dalje bude potvrdan, e jebi ga brate onda, posjeti ustanovu...

najlakše je srat po svemu svojemu...

ne želim se više raspravljat o ovoj situaciji jer način na koji neki ljudi razmišljaju je stvarno bizaran...
[quote name='Tinmar' timestamp='1358985624' post='103901']
još jedna stvar, ja ne znam za vas ali ja vidim na njemu malo egoizma, bahatosti, s vremena na vrijeme, tako da me ovo uopće ne čudi. Puno velikih igrača ima ego do neba i ne smeta im
[/quote]
To je pozitivna drskost. Svaki igrač ima trunku toga, kod velikih igrača je pogotovo izraženo. Pa jedan Ibra nikad ne bi bio ono što jest da nema baš toga u sebi. Bio bi prosjek obični.
[quote name='Wisey' timestamp='1358986001' post='103903']
To je pozitivna drskost. Svaki igrač ima trunku toga, kod velikih igrača je pogotovo izraženo. Pa jedan Ibra nikad ne bi bio ono što jest da nema baš toga u sebi. Bio bi prosjek obični.
[/quote]
Hazard ipak ima podosta toga čini mi se a to će još rasti s njegovom nogometnom veličinom ;)
Ne možeš bit vrhunski igrač i sportaš općenito ako nemaš visoko mišljenje o sebi.. Samo je pitanje koji će sportš to pokazati a koji će to sakrit.;)

Istina, Hazard nije trebao ovo uradit', osramotio je i sebe i klub.
Al Edene brate kad već to radiš pa prevrni tu reklamu malom debilu na glavu i onda skači po njoj dok ne zaboravi da je uopće rođen. :D Edeneeeeeeee! Volimo te svi, bez obzira na sve naš heroj si ti! :D
Toliko o tome da ga je udario

http://images.4chan.org/sp/src/1358986728030.gif

Ovde se sve lijepo vidi. Nadam se samo da Hazard nece dobiti vecu suspenziju.
Prvo, to dijete je napravilo ciganski potez, a ne Hazard. Zatim, Eden njega nije ni udario nego je [b][u]UDARIO LOPTU[/u][/b].

[left][img]http://images.4chan.org/sp/src/1358986728030.gif[/img]

Pa gdje još ima da djete koje skuplja lopte legne na nju? Ja, lično, bi reagovao 3 puta gore i sigurno bi tog lika nabio nogom u glavu.

Znam da će Hazard dobiti suspenziju ali znam da nije kriv, jer se vidi da ne udara djete nego loptu. A taj mali je cigan neviđeni.

Da je Suarez bio, da je RvP, Evra, Podolski.. il ne znam ko, ja ih ne bi krivio. Jer se vidi [b][u]da ne udara jebeno dijete, nego jebenu loptu ispod jebenog djeteta.[/u][/b][/left]
[left][quote name='Kalouda' timestamp='1359016381' post='103928']
Pa gdje još ima da djete koje skuplja lopte legne na nju? Ja, lično, bi reagovao 3 puta gore i sigurno bi tog lika nabio nogom u glavu.

Znam da će Hazard dobiti suspenziju ali znam da nije kriv, jer se vidi da ne udara djete nego loptu. A taj mali je cigan neviđeni.

Da je Suarez bio, da je RvP, Evra, Podolski.. il ne znam ko, ja ih ne bi krivio. Jer se vidi [b][u]da ne udara jebeno dijete, nego jebenu loptu ispod jebenog djeteta.[/u][/b][/left]
[/quote]

pa to ja velim, vidio sam zardžavanja lopti od tih nosača, ali DA LEGNE na nju, to nikad nisam vidio
Swansea treba kazniti, a crveni karton treba poništiti jer se jasno vidi da Eden nije udario balavca (iako je trebao...)
Lol, tako sam i mislio. Tatin sinčić, kurči se pred rajom, a sinoć je sigurno išao piti negdje sa društvom, i smijao se jer je isprovocirao Hazarda.
[size=4]Eden mi porastao u ocima nenormalno mnogo. Najjaci su ovi sto kazu da je udarao dijete. Kakvo dijete? Mali trut ce uskoro napuniti 18 a Eden je nedavno napunio 21. godinu, razlika medju njima je veoma mala. Jasno se vidi da je isao da udari loptu a ne krmka. Da je htio udariti malog napaljenog, hormonalno nabrijanog balavca, ne bi ovaj bio u stanju podici svoju telecu glavu sa simpa frizuricom i otvoriti svoje zvalje balave. I sta kog kurca taj balavac ide na loptu kad je Eden bio na metar od nje? Nemas ti sta traziti kada igrac ide po loptu a ona je metar od njega. Onako mucki i pickasto je cijelo svoje mlohavo tijelo bacio na loptu, Eden ceka sekundu-dvije ne bi li se ranjenik pomjerio a onda izbija loptu. Bravo Edene! Pa Cantona je u stilu Boyke zdrobio navijaca, a tada je bio stariji od Edena. Pokazao je karakter, pokazao je da nije bezmudi stvor kojeg boli kurac sta se desava na terenu i koji samo gleda da odigra utakmicu a da se ne povrijedi. Ne smijem ni zamisliti koliko bih ispizdio da se Torres nasao u toj situaciji i da je popravljao frizuru dok se morz valja na lopti. Nemojte samo o profesionalizmu pa jedan Zinedine Zidane je uradio sta je uradio iako ce moralisti reci da to nije trebao jer je pobogu on profesionalac, a tada je bio u zrelim godinama i kao covjek i kao igrac. Ovo sto je Hazard uradio je potpuno ispravna stvar. Mnogo je mlad i neiskusan i zbog ovoga ga nikad necu osudjivati makar dobio 10 meceva bana.[/size]

[spoiler][img]http://www.dodaj.rs/f/1d/Fv/3yURy4rr/65767643.png[/img][/spoiler]
[i]BREAKING: Live picture of Swansea ballboy Charlie Morgan, as he seems to be recovering well in hospital.[/i]
[color=#000000][font=Arial, Helvetica, sans-serif][size=2][size=4]I’ll go even further: this kid is an example of what is wrong with Britain. A generation of kids with no respect whatsoever for adults. No respect for professionals trying to do their job. He’s being treated like a hero by some and labelled a victim by others. What a weird world we live in.[/size]
[/size][/font][/color]
- Adrian Durham, Daily Mail

PS. ne znam šta mu bi danas, inače je hejter CFC-a žestoki :P
znam ja šta mu je, čovjek je jebeno realan, a ne kao ovdje neki sveci, lafo neke moralne vrijednosti, prosipaju se džabe, čak neki do te mjere da ne podržavaju hazarda više nikako i sl. - smješno..

samo se nadam da će dobiti što manju kaznu, a što je navukao ljagu sada na sebe malo, hebeš to, navukli su ju mnogi veliki igrači i nikako ih nije sprječavala u razvoju karijere, u kojoj ja za razliku od nekih dajem edenu bezrezervnu podršku..
pa šta je trebao, čekati da se mali gnoj sam sjeti dati loptu, dajte molim vas, onda bi tek hajku dignuli kako se lafo ne zalaže sinte tante..

svi smo mi eden

haj zdravo
najjače mi je kad ljudi koriste argument da je Eden profesionalac

e pa ljudi, zato i jesmo u ovakvom kurcu jer za pobjedu treba nešto što mi nemamo, nešto više od strogog profesionalizma, a Eden je to jučer pokazao i zato mu svaka čast

[quote name='drogba 11' timestamp='1359029096' post='103969']
samo se nadam da će dobiti što manju kaznu, a što je navukao ljagu sada na sebe malo, hebeš to, navukli su ju mnogi veliki igrači i nikako ih nije sprječavala u razvoju karijere, u kojoj ja za razliku od nekih dajem edenu bezrezervnu podršku..
[/quote]

ma čak ni ne vjerujem da je neku ljagu navukao na sebe
npr. čitam komentare na DM i javnost je u velikom broju uz Edena i govore da je balavac to i zaslužio (iako ga ovaj ni nije udario :P )
[quote name='Tinmar' timestamp='1358985624' post='103901']
Toliko je skoro između Drogbe i Vidića pa mu je ovaj naš fino šamarčinu zaljepio i eto opet je legenda :D

[/quote]

Da, udario mu je šamarčinu, dobio crveni karton i na kraju smo ispušili. Vrlo pametan, mudar, kulturan potez koji svima treba da bude primer.

[quote name='chelseathebest' timestamp='1358985667' post='103902']
ajde reci onda što je to loše u Hazardovu potezu?

jel udario dječaka? jel imao namjeru da ga udari?
odgovori sam sebi na ta dva pitanja i onda se zapitaj jel Hazard uistinu nešto loše napravio
ako odgovor i dalje bude potvrdan, e jebi ga brate onda, posjeti ustanovu...
[/quote]

Naravno da je loše, nepromišljeno je uradio to što je uradio i dobio crveni, kao da tih nekoliko sekundi što bi ovaj potrošio značili (a pre toga 78 minuta nisu ništa uradili). Sportista treba da bude uzor.

A najjači su mi ovi što pričaju da se tako bori za klub. Ne brate, za klub se boriš tako što ćeš 90 minuta da grizeš na terenu i pokušavati da vratiš loptu kad je izgubiš. Šta ako je njega zapravo zabolela patka za sve i namerno dobio crveni da odmori malo?

[i]„Mislim da će Azar zažaliti kada vidi šta se desilo. Dečak je trebalo da ostavi loptu, ali prvo je gurnut, a zatim i šutnut. [b]Razumem kada je neki igrač pod pritiskom, ali takve stvari jednostavno se ne rade[/b]“.[/i]
Laudrup fino objasnio.

Mogu da oprostim Hazardu za ovu glupost, ali je neću pravdati.
[quote name='Igi' timestamp='1359032289' post='103981']
Naravno da je loše, nepromišljeno je uradio to što je uradio i dobio crveni, kao da tih nekoliko sekundi što bi ovaj potrošio značili (a pre toga 78 minuta nisu ništa uradili). Sportista treba da bude uzor.
[/quote]

čekaj malo, jel Hazard kriv što mu je sudac dao nezasluženi crveni karton?

[i]"sportista treba da bude uzor"[/i]
još uvijek pričaš kao da je Hazard došao do klinca i nokautirao ga...

nekoliko postova iznad imaš gif toga što se dogodilo, slobodno pogledaš i više puta i onda mi reci što tu nije uzorno, ili bolje rečeno, što je tu neuzorno
Nezasluženo?!?!?!? Sad je sudija kriv što ovaj ne može da se kontroliše? Zamisli, sudija. :( I posle se neki čude zašto mnogi Čelsi smatraju sprdnjom od kluba.

Bez obzira, to se ne radi tako. Treba biti gospodin i znati kad šta sme da se radi.
Edene uz tebe smo. Nemam snage ni volje da puno pisem, jer mi je krivo sto se sve ovo desilo i nemam sta pametno rec u ovom trenutku. UZ SVOJ KLUB [size=5]UVEK[/size] UZ SVOJE IGRACE [size=5]UVEK[/size]. EDEN HAZARD je clan porodice CHELSEA !!! svidelo se to nekom ili ne.
[quote name='BunaCfc' timestamp='1359034010' post='103991']
Edene uz tebe smo. Nemam snage ni volje da puno pisem, jer mi je krivo sto se sve ovo desilo i nemam sta pametno rec u ovom trenutku. UZ SVOJ KLUB [size=6][b]UVEK UZ SVOJE IGRACE[/b][/size] [size=5]UVEK[/size]. EDEN HAZARD je clan porodice CHELSEA !!! svidelo se to nekom ili ne.
[/quote]

Nisam uz Torres-a, nezz za tebe
[quote name='true_blue' timestamp='1359034184' post='103993']
Nisam uz Torres-a, nezz za tebe
[/quote]
On je igrač Liverpoola, to se ne računa :D
Napravili smo veliku stvar oko ovoga,cekat cemo kaznu da vidimo koje utakmice nece moci igrat.!
Sudija je pogresio,ono sto je uradio Hazard nije za iskljucenje,a kamoli za neku duzu kaznu.Kris Fuj je los sudija i jedva je docekao da iskljuci nekog naseg igraca.Hazard nije nista lose uradio.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.