Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Eden Hazard (2012-2019, 245 nastupa)

106 članova je glasalo

1. 1.

• Da
      65%
      29
    • Ne pored Messija i Ronalda
      9%
      4
    • Ne, jednostavno nije ambiciozan toliko
      9%
      4
    • Ne, jednostavno nije materijal za najboljeg igrača svijeta
      15%
      7

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

• Odgovori 5,9 hilj.
  • Pregledi 365,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Kako vrijeme prolazi sve mi vise i vise zao sto nije ostao u Chelseau do kraja karijere…jebo ga njegovi snovi i Real   

• Mislim da niko nije iznenađen ovom odlukom. Da je htio nastaviti do 1. septembra bi sigurno imao klub, ili u Belgiji, ili na bliskom Istoku, dalekom Istoku, ili dalekom Zapadu. Ponuda je sigurno bilo.

Objavljene slike

Bas tako jeste napravio veliku gresku i glupost, ali nije da su ostali svi svetci pa desavalo se jos gluposti na terenu i oko njega (mislim uopsteno u fudbalu) i daleko od toga da cu ga sada pljuvati pa i on je covjek svi prave greske, treba se malo staviti u njegovu poziciji mozda bi i neko od vas sto ga sada kritikujete postupio slicno da je bio na njegovom mjestu.
Dajte ljudi, koliko sam video Hazard ga je prvi spopao, a i nije kao da bi taj dečak do kraja utakmice zadržao loptu!!!
Cekajte,ljudi,mozda ga nije udario,to jest mozda je samo loptu ispucao ispod njega!Zasto odmah hajka na Hazarda?Da prvo vidimo sta ce izjaviti on i ovaj mali sto skuplja lopte.Pravda za Hazarda!
[img]http://img839.imageshack.us/img839/9113/1358976767670.gif[/img]
E mali hitno u bolnicu,sigurno su ti dva-tri rebra polomljena te odma trazi naknadu od FA.
Bolovanje 6 mjeseci,nista ispod.
A sta da je Michu udario naseg sakupljaca lopti, onda bi jebali sve Michu.u? A kreteni jedni neodgojeni..
Preterujete,trebao je to da uradio i ako je,pa i Kantona je uleteo "MAJGERI" navijaču,neka je,tako se bori za klub

a i nije ništa uradio,samo je ćušnuo loptu na koju je ovaj ležao,a ovog malog su sigurno zapazili Barsini skauti,sigurno će igrati u Barseloni od narednog leta

Bravo Azar!!!
jeste jadni stvarno

mediji su Chelsea pretvorili u jedan od najomraženijih klubova, sve stvari koje se događaju i u ostalim klubovima, kod Chelseaja se gledaju drugim očima

jeste li vi svjesni da će mediji sada razapeti Hazarda? i to iz jednog jedinog razloga - što igra za Chelsea
a vi neki navijači umjesto da stanete iza njega, vi tu njega napadate
Hazard ništa krivo nije napravio, to bi napravio svatko normalan (ko kaže da ne bi, laže) u toj situaciji
njegova greška je jedino u tome što je trebao predvidjeti da će ga mediji razapeti ako krivo pogleda nekoga, što se evo danas dogodilo

i da pitam vas borce, šta se dogodi kad jedno presveto nevinašce Messi napuca publiku iz blizine? jeste Messija napadali? njegov potez je daleko lošiji od Hazardovog, s tim da Hazardov uopće nije loš...
[size=4][font=arial, helvetica, sans-serif][color=#333333]"I'm sure any other person in that situation would do the same thing.[/color]
[color=#333333]Hope the boy's mom tell him not to hide the ball. Hazard will get many haters now, but I can tell you. Some of my LFC and Arsenal fans actually understand Hazard.[/color]
[color=#333333]Now we're waiting for Sir Alex to say: "He could have been dead" . "

-Onaj nas navijac sto pravi klipove o CFC-u Thomas Lundberg .[/color][/font][/size]
Kicker of the match- EDEN HAZARD :D
[img]http://sphotos-c.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/543775_549104975129723_1452237254_n.jpg[/img]
[img]http://sphotos-h.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/555240_549104031796484_917159599_n.jpg[/img]
Nije problem ni u klincu ni u Edenu, nego će biti problem u kazni koja slijedi. Samo zbog toga se Hazard trebao suzdržati... :/ Neka se mali valja, neka drži loptu, za to je kažnjem mogao biti Swansea, ali pošto je Hazard reagirao klinca će svi zaboraviti, a naš će čarobnjak na osuđeničku klupu.
Status malog prije utakmice:

[img]http://sphotos-h.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/46367_483370028366886_1449529257_n.jpg[/img]
Ovaj bi mogao u legendu ući. Ne zajebavam se.

Šta, i mene su cipelarili stariji pa ništa. Progutaš i ideš dalje. A ovu pičku iz Velsa ako ikad vidite, treba ga razbiti ko beba zvečku.
Jebem ja njemu mrtve . Pogino majci svojoj .
Tek sam se sad iznervirao jbt .

A i Eden gdje ce ga sutati jbt , sutni loptu u go nemoj njega u rebra jbt .
Samo ne znam zasto ga nije digao sa zemlje ?
http://www.youtube.com/watch?v=ZEbfkqX6ZLA&feature=youtube_gdata_player

Evo pametnjakovici koji ste nasli srat po nama koji govorimo protiv malog, koji pljujete po hazardu kao sto je nas prepametni kolega Semir, POGLEDAJTE PAŽLJIVO STA HAZAD ŠUTA I DA LI JE TO UOPŠTE BIO UDARAC U REBRA !
[quote name='Blues_95' timestamp='1358980466' post='103829']
Jebem ja njemu mrtve . Pogino majci svojoj .
Tek sam se sad iznervirao jbt .

A i Eden gdje ce ga sutati jbt , sutni loptu u go nemoj njega u rebra jbt .
Samo ne znam zasto ga nije digao sa zemlje ?
[/quote]
Nemoj tako,Blues 95.Neka mu je na cast sto je uradio.Ja mu zelim da mu ovo sto je veceras odglumeo bude najvece dostignuce u karijeri.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.