Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Eden Hazard (2012-2019, 245 nastupa)

106 članova je glasalo

1. 1.

• Da
      65%
      29
    • Ne pored Messija i Ronalda
      9%
      4
    • Ne, jednostavno nije ambiciozan toliko
      9%
      4
    • Ne, jednostavno nije materijal za najboljeg igrača svijeta
      15%
      7

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

Ti profesionalac, ti primas 100 000 funti sedmicno, ma kurac si ti moj, ne mozes se tako ponasat.cc crko
  • Odgovori 5,9 hilj.
  • Pregledi 365,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Kako vrijeme prolazi sve mi vise i vise zao sto nije ostao u Chelseau do kraja karijere…jebo ga njegovi snovi i Real   

• Mislim da niko nije iznenađen ovom odlukom. Da je htio nastaviti do 1. septembra bi sigurno imao klub, ili u Belgiji, ili na bliskom Istoku, dalekom Istoku, ili dalekom Zapadu. Ponuda je sigurno bilo.

Objavljene slike

najs, momku sto je stalo da dobije sto prije loptu, to nikog nije briga

vama je vise zao onog malog kretena u swonsijevoj jakni, koji se ko curica pretvara ko da mu je drob izvadio, a ne sutno, pa nije ga ni sutno kako treba

najbolje je otjerati hazarda iz kluba
Onaj mali je kreten i sigurno je ono isimulirao i iscenirao al ne smije se desiti jednom igraču bilo kog profesijonalnog kluba da tako nešto uradi, pogotovo ako svi gledaju utakmice tvoga kluba.
On treba služiti kao primjer mladima ali to večeras nikako nije bio.

Zaključak:
Osramotio je klub, zaslužuje kaznu ne samo FA-ja neko i kluba.
Najveći skandal u PL odavno, o ovome će se mnogo pričati.
Poserem se ja na taj vas profesionalizam,mali je trebao jos gore zavrsit.Koji je on kurac odjednom izletio?Eee mali lego na nju!!!Kud mu bubrege nije izbio..Glumi ko da ga je Busquets ucio...Vidi se da je covjeku stalo do pobjede.
Hazard je imao najbolju namjeru da sto prije doda loptu a drugo je to sto je djecak legao na nju i nije mu dao loptu,ovde netreba kazniti Hazarda nego Swanseu jer redari stoje kraj linija i zadatak im je da dodaju loptu a ne da se igraju s njom.
[quote name='hunter' timestamp='1358258878' post='101874']
[img]http://sphotos-d.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/73302_516989988321122_1820215519_n.jpg[/img]
[/quote]

kick like a boss
Pricajte vi sta hocete, ali on je udario [size=6]dete[/size] pobogu....
Zeleo sam da bude istinska legenda kluba, ali od ovog momenta me apsolutno ne zanima sta ce biti s njim...
Ja bih ga s noge na nogu iznabijao.
Bojim se da je Hazard napravio veliku grešku. Sve je to divno-krasno, namjera da se što prije dođe do lopte, mali je hinjavac u rangu Busquetsa, ALI Hazard NIJE SMIO onako reagirati zbog ugleda Chelseaja.
ajde šta sad glumite tu neke borce protiv nasilja nad djecom il neke pičke materine

mali je legao na loptu
pa alo, di toga ima?
pa ja to NIKAD nisam vidio u domaćoj ligi
vidio sam da recimo malo sporije dodaju lopte kad trebaju odugovlačit za svoj tim, ali da se legne na jebenu loptu i neda ju, to majke mi nisam vidio

i Hazard nije ritao djete, nego mu je izbijao loptu, a ovaj mali balavac je ko Biskvit odglumio sve jebem li mu mater balavu
Jebem ti realne komentare da ti jebem, pa da je neki igrac ManUa ili Barcelone nedaj Boze napravio ovo sta bi se sad sve pisalo i psovalo, ali naravno igrac Chelsea pa je to normalno puu jebem ti subjektivnost.
[img]http://images.4chan.org/sp/src/1358976405765.gif[/img]
Jeste pogrijesio , ali daleko od toga da cu ga zbog ovog poteza mrziti ili nesto slicno .
Jedva cekam izjavu Edana da vidim sta ima reci u svoju "odbranu" .
ajd ne serite, sta ce ono malo dijete, kurvin sin vidi se na njemu, da je kretensko dijete. Sta je Hazard mogao drugo u onakvoj situaciji? Pustiti dijete da lezi na lopti??? Svi znamo kako se osjecamo u fudbalu kada nam ne ide po planu i kako smo nervozni. Dijete umjesto da vrati loptu, vidjevsi da je Hazard iza njega je samo legao na loptu da uzme na vremenu, a sta ce Eden drugo nego se potruditi da tu loptu uzme od idiota i naravno sutnuo je loptu ispod njega i usput i njega udario.... 90% igraca bi u toj situaciji tako postupilo i svi mi ovdje na forumu... Osim pickicama kojima je svejedno kada gube!!!

Ako se za one stvari dobija crveni karton, onda nemam rijeci... Novo pravilo u FA - U slucaju da igrac pokusa uzeti loptu od redara koju ju je namjerno sakrio ce dobiti direktni crveni karton, iako je ta situacija bila van oznacenog terena...
Da li se to i redari pocinju ubrajati u igrace na terenu, jer mali je imao "duznost" da sakrije loptu i uzme na vremenu...
kakva sranja vi pricate?

pa jel vi znate tko su Cantona, Roy Keane?

kakvo je dijete udario? otkud njemu pravo da zadrzava loptu u vaznoj utakmici?

naravno, vi budite pameti, i pridajite dosta paznje ovome "incidentu" pa nek se bruji jos dugo o ovome sto je Hazard uradio

ko da bi ste vi u tom momentu stali, i upitali se "sta da uradim, da li da ga ostavim da zadrzavam loptu ili da nesto poduzmem"

a jbt
nikako mu ne opravdavam potez bez obzira na njegovu isfrustriranost svime, ali malom jebem mamu majčinu..

i na kraju krajeva ostajem uz edena naravno...
prave se neki ovdje sveci, u toj situaciji bi reagirali možda i 10 puta gore kao i ja, istina on je profesionalac, ali i oni rade greške tako, o hla di te

[b]#hazardzanasmizahazarda 17[/b]
[quote name='chelseathebest' timestamp='1358977679' post='103769']
mali je legao na loptu
pa alo, di toga ima?
pa ja to NIKAD nisam vidio u domaćoj ligi
[/quote]

Nisam ni ja video da neko šutira skupljača lopti.
[b][i][u]NIJE SMEO TAKO DA REAGUJE!!! [/u][/i][/b]
Nije samo naneo štetu svom ugledu, već i klubu.
[quote name='Blues_95' timestamp='1358977893' post='103775']
[size=4]Jeste pogrijesio , ali daleko od toga da cu ga zbog ovog poteza mrziti ili nesto slicno.[/size][/quote]
Normalno da ga neću mrziti. Borio se za boje kluba(za razliku od nekih koje za klub boli ona stvar) kako je mislio da je u tom trenutku najbolje i najpametnije. Ali da je učinio dobru stvar, nije. Pogriješio je jer je nasjeo na provokaciju i vjerujem da će fino platiti zbog te nepromišljenosti.
HAhahahaha borci protiv nasilja....
A koje ste vi picke, pa bi svoje frustracije iskaljivali na detetu....
Da je situacija obrnuta, igraca Swancea-ja bi sada razapinjali gore nego samog Isusa...
Ali eto, dostojanstvo je ipak visa nauka, nije za svakoga...
Pa čekajte zar nije udario loptu ispod djeteta ?

[img]http://images.4chan.org/sp/src/1358976405765.gif[/img]

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.