Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Eden Hazard (2012-2019, 245 nastupa)

106 članova je glasalo

1. 1.

• Da
      65%
      29
    • Ne pored Messija i Ronalda
      9%
      4
    • Ne, jednostavno nije ambiciozan toliko
      9%
      4
    • Ne, jednostavno nije materijal za najboljeg igrača svijeta
      15%
      7

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

• Odgovori 5,9 hilj.
  • Pregledi 365,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Kako vrijeme prolazi sve mi vise i vise zao sto nije ostao u Chelseau do kraja karijere…jebo ga njegovi snovi i Real   

• Mislim da niko nije iznenađen ovom odlukom. Da je htio nastaviti do 1. septembra bi sigurno imao klub, ili u Belgiji, ili na bliskom Istoku, dalekom Istoku, ili dalekom Zapadu. Ponuda je sigurno bilo.

Objavljene slike

Sretan ti rođendan i što bolje odigraj iduće 2-3 sezone da te što skuplje prodamo Barci ili Realu jer znam svi da ćeš kad tad otić i da nećeš postat legenda. Nažalost...
[quote name='CFC1905' timestamp='1357544294' post='99915']
Sretan ti rođendan i što bolje odigraj iduće 2-3 sezone da te što skuplje prodamo Barci ili Realu jer znam svi da ćeš kad tad otić i da nećeš postat legenda. Nažalost...
[/quote]

zašto ne bi postao?
[quote name='ja13' timestamp='1357554678' post='99926']
zašto ne bi postao?
[/quote]

Zato što je većini igrača koji igraju njegovim stilom san završit u Realu ili Barceloni. Samo je pitanje da li će oni bit u stanju da ga plate.
sretan rodjendan Edene,nema smisla pricat o njegovom odlasku momak ostaje dugo u klubu i nadam se da ce postat legenda.
[quote name='Spaha' timestamp='1357596338' post='100075']
ocekujem hazarda kao jedan od kandidata za onaj Balondor iduce godine za ovu godinu :D
[/quote]

kurac moj
ali ako ode u Barcu, možemo se odmah kladit da će osvojit bez obzira na to kako igrao
126 — Eden Hazard averages a Goal/Assist once every 126 minutes for Chelsea in all competitions this season. Wizard.

Inače, njegov score za sada u Chelseaju: 6 golova i 12 asistencija. Pa hajd recite neki da ne valja..
[quote name='Brane' timestamp='1357604538' post='100114']
126 — Eden Hazard averages a Goal/Assist once every 126 minutes for Chelsea in all competitions this season. Wizard.

Inače, njegov score za sada u Chelseaju: 6 golova i 12 asistencija. Pa hajd recite neki da ne valja..
[/quote]
inace kaze SAF da je precjenjen .
Bolje dati za Hazarda 40 miliona nego za Kagawu 20 mil koji ce igrati svaku 10-tu utakmicu .
[quote name='Brane' timestamp='1357604538' post='100114']

Inače, njegov score za sada u Chelseaju: 6 golova i [b]12 asistencija[/b]. Pa hajd recite neki da ne valja..
[/quote]

Prati sad kad krenu sijevat asistencije, sa pravim napadačem u timu, predvidjam 20 do kraja, mozda cak i vise. ;)
  • Autor
[quote name='diablo_bih' timestamp='1357725834' post='100347']
Hvala, bio sam se zabrin'o za hazu.[/quote]

Zajebajem se :D
Klikni na sliku pa copy image location, vidjećeš da u linku piše da mu je ovo supruga Natasha. A, što se mog ukusa tiča, cura je i više nego lijepa. Prije bih ovakvu oženio nego neku napucanu sa silikonima i štiklama 18 cm.. Jer izgledd dosta govori o karakteru osobe, a ja volim normalne cure.

Sent from my XT701 using Tapatalk 2
[quote name='reLo' timestamp='1357726250' post='100350']
Zajebajem se :D
Klikni na sliku pa copy image location, vidjećeš da u linku piše da mu je ovo supruga Natasha. A, što se mog ukusa tiča, cura je i više nego lijepa. Prije bih ovakvu oženio nego neku napucanu sa silikonima i štiklama 18 cm.. Jer izgledd dosta govori o karakteru osobe, a ja volim normalne cure.

Sent from my XT701 using Tapatalk 2
[/quote]
Covjek objasnio. =D> :D

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.