Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Eden Hazard (2012-2019, 245 nastupa)

106 članova je glasalo

1. 1.

• Da
      65%
      29
    • Ne pored Messija i Ronalda
      9%
      4
    • Ne, jednostavno nije ambiciozan toliko
      9%
      4
    • Ne, jednostavno nije materijal za najboljeg igrača svijeta
      15%
      7

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

• Odgovori 5,9 hilj.
  • Pregledi 365,4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Kako vrijeme prolazi sve mi vise i vise zao sto nije ostao u Chelseau do kraja karijere…jebo ga njegovi snovi i Real   

• Mislim da niko nije iznenađen ovom odlukom. Da je htio nastaviti do 1. septembra bi sigurno imao klub, ili u Belgiji, ili na bliskom Istoku, dalekom Istoku, ili dalekom Zapadu. Ponuda je sigurno bilo.

Objavljene slike

Sa Hazardom mi ne bi mogli igrati ni 'p' od presinga. Taj nece kile potegnut.. Da je majstor majstor je, ali mislim da ne trebamo ulaziti u ovu pricu oko njegovog povratka. Hvala mu za sve ali idemo se okrenuti mladjim igracima.

Sa Hazardom mi ne bi mogli igrati ni 'p' od presinga. Taj nece kile potegnut.. Da je majstor majstor je, ali mislim da ne trebamo ulaziti u ovu pricu oko njegovog povratka. Hvala mu za sve ali idemo se okrenuti mladjim igracima.

Uvijek se jedan koji neće da trči može pokriti u presingu :D 

Mada protiv nas nije bio toliko lijen, trčao je otvarao se, trazio loptu

• 2 mjeseca kasnije...
  • 1 mjesec kasnije...
Cekao sam da neko pokrene ovu temu.

Ja nisam za njegov povratak. Hazard ce uvijek biti legenda kluba, jedna od najvecih. Ostavio je svoj legacy u klubu, i to velik. Uz Zolu mozda i najveci talenat koji je ikada obukao plavi dres.

I neka na tome i ostane.

Zasto sad dovoditi igraca koji je sklon povredama, koji je usao u 30- te godine i koji je ocito postao lijen i kojem se ne mili vise trenirati na 100%.

Niko ne spori njegov talenat i dan danas, ali uz sve gore nabrojane mane taj talenat nije dovoljan. Bezveze ce uskratiti nekome mjesto, konacno imamo mladu ekipu koju samo treba nadogradjivati.

Hazard mi je jedan od drazih igraca ali sam protiv njegovog povratka.

Cekao sam da neko pokrene ovu temu.

Ja nisam za njegov povratak. Hazard ce uvijek biti legenda kluba, jedna od najvecih. Ostavio je svoj legacy u klubu, i to velik. Uz Zolu mozda i najveci talenat koji je ikada obukao plavi dres.

I neka na tome i ostane.

Zasto sad dovoditi igraca koji je sklon povredama, koji je usao u 30- te godine i koji je ocito postao lijen i kojem se ne mili vise trenirati na 100%.

Niko ne spori njegov talenat i dan danas, ali uz sve gore nabrojane mane taj talenat nije dovoljan. Bezveze ce uskratiti nekome mjesto, konacno imamo mladu ekipu koju samo treba nadogradjivati.

Hazard mi je jedan od drazih igraca ali sam protiv njegovog povratka.

Barem ce igrati koju utakmicu vise za razliku od Pulisica

HAHAHAHHAHA

ma i ako bi se vratio, ne vjerujem da bi tražio da igra stalno. A pošto u Madridovom dresu nije uvezao 10 utakmica zaredom, ne možemo biti sigurni da se nikad neće vratiti na staro.

Prodaš Ziyecha i(li) Pulisica i za neku razumnu cifru dovedeš Hazarda.

Pa ako dođe ovakav, ovaj Eden iz Madrida i to je upitno. 

Ja ovo vidim kao idealnu priliku da on pokusa ozivjeti karijeru, da uhvati zadnji voz jer ocigledno u Madridu za njega nema hajra. 
Otisao je kao 3 najbolji igrac na svijetu za svojim snovima sto mi je bilo razumljivo (isto sto bi svako od nas zelio igrati za Chelsea), nije se proslavio i sada bi zelio da se vrati gdje je bio najbolji. To mi ima rezona. Ima rezona da mu i klub pruzi sansu jer je mnogo toga lijepog i korisnog dao Chelsea  i njegovim navijacima. 

Sto se mene licno tice najezim se na samu pomisao Edena u dresu Chelsea, prorade neke emocije, probude se uspomene.... ali to je onaj "nas" stari Eden. Ovaj novi ne znam da li bi nam dobrodosao s aspekta terena, i cijena transfera ne znam kolika bi bila, njegova plata i sl.  Više je argumenata protiv nego ZA, ali opet Eden u plavom dresu = UMJETNOST 

[media]https://www.youtube.com/watch?v=d0GdFX55eTo[/media]

Slazem se sa BT14, jedino da se proda Ziyech i/ili Pulisic, pa da dovedemo Edena.

Ma kakvi to, ova dvojica jos uvijek imaju sta za ponuditi, Eden to nema vise, udebljace se u letu do Londona.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.