Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Eden Hazard (2012-2019, 245 nastupa)

106 članova je glasalo

1. 1.

• Da
      65%
      29
    • Ne pored Messija i Ronalda
      9%
      4
    • Ne, jednostavno nije ambiciozan toliko
      9%
      4
    • Ne, jednostavno nije materijal za najboljeg igrača svijeta
      15%
      7

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

Sretno u penziji majstore naš! Kakva je ovo igračina svojevremeno bila, ne treba trošiti riječi...

Jedino mi je žao što u realu nije imao makar jednu ili dvije dobre sezone i onda završio...

Boli ga kita lagano 32/33 godine, mlad u sjajnim godinama, može šta hoće, jebo te fudbal

• Odgovori 5,9 hilj.
  • Pregledi 365,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Kako vrijeme prolazi sve mi vise i vise zao sto nije ostao u Chelseau do kraja karijere…jebo ga njegovi snovi i Real   

• Mislim da niko nije iznenađen ovom odlukom. Da je htio nastaviti do 1. septembra bi sigurno imao klub, ili u Belgiji, ili na bliskom Istoku, dalekom Istoku, ili dalekom Zapadu. Ponuda je sigurno bilo.

Objavljene slike

Najtalentovaniji igrac koji je igrac u Chelseau. On je onaj igrac za koje se kazu da nije igrao fudbal nego se igrao fudbala. U svom primeu je bio nezadrziv, igrao je u eri Ronalda i Messija i samo iz tog razloga nema zlatnu loptu (jedini igrac koji je bio u najboljih 11 godine a koji nije igrao Europsko takmicenje te godine). 

Mozda je mogao i vise, previse je lijen ali vjerovatno je moralo ovako biti. Chelseu je dao najbolje godine, steta sto se nije izgradila neka ozbiljnija ekipa oko njega i sto su ga trenirali pretezno defanzivni treneri. Razumijem i potez odlaska u Real, ispunio je svoj djecacki san. 

Nije neocekivano da je ovako rano zavrsio karijeru. Povrede zadnje 2 sezone su ga ubile a on ne moze igraci fudbal ako ne uziva u njemu, jednostavno je tako. I meni je zao sto nije imao bar jednu dobru sezonu u Primeri, ne zbog Reala nego zbog sebe samog, licno sam mislio da ce izdominirati, da ce imati 15+ golova i asistencija... 

Sretno u penziji majstore fudbala, uzivaj u hamburgerima i lijepim zenama, ti si to zasluzio.

• Popularna objava

Mislim da niko nije iznenađen ovom odlukom. Da je htio nastaviti do 1. septembra bi sigurno imao klub, ili u Belgiji, ili na bliskom Istoku, dalekom Istoku, ili dalekom Zapadu. Ponuda je sigurno bilo. On je bivši igrač otkako traje ova patnja u Realu. Povreda, pa onda nespreman, pa se kao oporavi i odigra nešto malo za reprezentaciju i opet se povrijedi na nekom treningu. Vjerovatno mu je više muka od svega.

Kako je igrao Hazard i kako je propao nema potrebe da pišem, svi mi to znamo. Za mene je bio prva nekakva vrsta uzora, omiljenog igrača. Volio sam ranije i Drogbu i Lamparda i Terrya i Joe Colea i druge, ali ovo je bio baš moj igrač. Uvijek sam birao broj 17 na dresu, i u stvarnosti i na igricama, jer je to broj sa kojim se prvi put pojavio u plavom dresu. Dodatno sam se veselio svakom njegovom dobrom potezu, a bilo ih je. Prognozirao sam mu odmah zlatnu loptu 2014. godine, ali nije se desilo. Navijalo se za Belgiju, išlo se na Bilino polje da ga se gleda. Čak sam ga i crtao na likovnom kad je tema bila čovjek-proporcije, još kad skoro niko nije znao ko je on. Nikad lopta nije bila sigurnija kod nekog kao kod njega i taj osjećaj nikada neće biti zamijenjen. Nije mu se dalo da osvoji Ligu Prvaka sa nama, nadoknadio je to u Realu gdje nije imao nikakve zasluge.

U budućnosti ga ne vidim toliko u fudbalu, neka sjedi kod kuće i zove talentovane Belgijance na telefon da pređu u Chelsea.

14 hours ago, Adi said:

Mislim da niko nije iznenađen ovom odlukom. Da je htio nastaviti do 1. septembra bi sigurno imao klub, ili u Belgiji, ili na bliskom Istoku, dalekom Istoku, ili dalekom Zapadu. Ponuda je sigurno bilo. On je bivši igrač otkako traje ova patnja u Realu. Povreda, pa onda nespreman, pa se kao oporavi i odigra nešto malo za reprezentaciju i opet se povrijedi na nekom treningu. Vjerovatno mu je više muka od svega.

Kako je igrao Hazard i kako je propao nema potrebe da pišem, svi mi to znamo. Za mene je bio prva nekakva vrsta uzora, omiljenog igrača. Volio sam ranije i Drogbu i Lamparda i Terrya i Joe Colea i druge, ali ovo je bio baš moj igrač. Uvijek sam birao broj 17 na dresu, i u stvarnosti i na igricama, jer je to broj sa kojim se prvi put pojavio u plavom dresu. Dodatno sam se veselio svakom njegovom dobrom potezu, a bilo ih je. Prognozirao sam mu odmah zlatnu loptu 2014. godine, ali nije se desilo. Navijalo se za Belgiju, išlo se na Bilino polje da ga se gleda. Čak sam ga i crtao na likovnom kad je tema bila čovjek-proporcije, još kad skoro niko nije znao ko je on. Nikad lopta nije bila sigurnija kod nekog kao kod njega i taj osjećaj nikada neće biti zamijenjen. Nije mu se dalo da osvoji Ligu Prvaka sa nama, nadoknadio je to u Realu gdje nije imao nikakve zasluge.

U budućnosti ga ne vidim toliko u fudbalu, neka sjedi kod kuće i zove talentovane Belgijance na telefon da pređu u Chelsea.

bravo majstore!

imaš li sliku crteža tog, da vidimo jesi li čemu? :D

apropo Hazarda, tata igrice, taj stil, ono što je on radio i način na koji je to radio mogao je samo Messi

Veliko mu hvala za sve uspomene i sva guštanja koja nam je priuštio, a bilo ih je ohoho od ovog zajebanta i top lika! živio!

PS. ja ću i dalje guštati u njegovim sposobnostima preko FIFE19 pošto igram sa šogijem kad god dođe kod mene, a obzirom kako malo i rijetko igram, ja novu ne mislim kupovati, meni je za gušt i relaksaciju dovoljno sat vremena devetnaestice, i magije Hazarda :D povedem, poslije ubacim pijanca Barkleya i Bog te veselio

Nevjerovatan igrač je bio, boljeg i konkretnijeg driblera nema ako oduzmemo Messia.

Nije tu bilo nekog peglanja, skakanje oko lopte, fazona, čarlama i kuraca. Momčina te izbaci tijelom, okrene i ode, džaba su ga i udarali kad on ide i ode.

Čim se primi lopta, odmah se kreće na gol protivnika a ne ko ova kvazi krila sad, primi loptu, okrenut guzicom ka protivničkom igraču i odmah je samo vrati nazad i tako po 10 puta...

28 minutes ago, diablo_bih said:

Krivo mi je sto je lijen

Meni je baš zato dodatno drag, čovjek uživa u životu, igra se nogometa, za razliku od većine današnjih robotiziranih nogometaša

• 4 mjeseca kasnije...
  • 7 mjeseci kasnije...
  • 2 sedmice kasnije...
On 10/14/2024 at 11:32 PM, Bari said:

Kako vrijeme prolazi sve mi vise i vise zao sto nije ostao u Chelseau do kraja karijere…jebo ga njegovi snovi i Real 

neko moje skromno mišljenje, njegov odlazak i odlazak Romana sa čela kluba dva najveća udarca koje smo primili i koji su najviše uticali na pad kluba

dok je Roman bio tu, nekako se u upravi znao neki red kakav god to red bio, a Azar nas je držao u taj jebani top 4 zbog svojih kvaliteta, ne kažem da drugi igrači nisu bili bitni ali on je baš pravio razliku pogotovo kad izadješ protiv Liverpula, Arsenala i tih takvih ekipa

1 minute ago, chiba said:

neko moje skromno mišljenje, njegov odlazak i odlazak Romana sa čela kluba dva najveća udarca koje smo primili i koji su najviše uticali na pad kluba

dok je Roman bio tu, nekako se u upravi znao neki red kakav god to red bio, a Azar nas je držao u taj jebani top 4 zbog svojih kvaliteta, ne kažem da drugi igrači nisu bili bitni ali on je baš pravio razliku pogotovo kad izadješ protiv Liverpula, Arsenala i tih takvih ekipa

ne bih se bas slozio da je njegov odlazak bio veliki udarac. nismo li mi osvojili ligu sampiona nakon njegovog odlaska?

nas glavni problem je bila politika kluba kakva se vodila. sve se svodilo na mjenjanje trenera, a u zadnjih nekoliko godina romanove vladavine promjenila se i transfer politika. poceli su se neki polovnjaci dovoditi, ekipa se nije gradila oko hazarda kako je trebalo da bude.

naravno, svemu dodje kraj, i na kraju smo gdje jesmo. trenutni vlasnici idu ka tome da se uspostavi neki odrziv sistem, da ne ovisimo o pojedincima ili treneru.

da se opet vratim na hazarda, ja se sjecam onog vremena kad su igraci istinski volili klub za koji igraju, terry, drogba, raul, del piero, totti, scholes, gigs, puyol i slicni. ako volis klub za koji igras onda ne flertujes sa drugim klubom, u ovom slucaju sa realom, a to je hazard radio dobre dvije pa cak i tri godine. to je meni najveca mrlja zasto ga ne mogu smatrati medju najvecim u ovom klubu, i zbog slicnog razloga su mi terry i drogba ispred lamparda. da lampard nije otisao u city bio bi definitivni rame uz rame sa osgoodom.

to je opet moje neko misljenje, znam da dosta forumasa zaborave na neke stvari, ali ja i dalje imam gorak ukus u ustima kad je hazard odlucio da predje u real.

• 6 mjeseci kasnije...

Koliko je igraca u najboljim godinama i na vrhuncu forme prelazilo u Real bez ostecenja, tako sto su pustili da im isteknu ugovori s maticnim klubovima. Arnold je posljednji primjer, prije njega Mbappe pa i nas Rüdiger. 

A legenda Eden natjerao Real da plati 100 miliona (koliko je minimum bio za igraca takve klase) i plus bonusi. Velik si uvijek bio i ostao.

7 hours ago, Wisey said:

Koliko je igraca u najboljim godinama i na vrhuncu forme prelazilo u Real bez ostecenja, tako sto su pustili da im isteknu ugovori s maticnim klubovima. Arnold je posljednji primjer, prije njega Mbappe pa i nas Rüdiger. 

A legenda Eden natjerao Real da plati 100 miliona (koliko je minimum bio za igraca takve klase) i plus bonusi. Velik si uvijek bio i ostao.

+ bonusi su svake sezone kapali jer bi osvojio ligu ili Ligu Prvaka u skoro svakoj sezoni koliko je bio tamo. U tom trenutku mi se činilo da je 100 miliona sa bonusima u zadnjoj sezoni ugovora ipak malo za njega, a ispade najbolji transfer ikada.

• 1 mjesec kasnije...

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.