Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Eden Hazard (2012-2019, 245 nastupa)

106 članova je glasalo

1. 1.

• Da
      65%
      29
    • Ne pored Messija i Ronalda
      9%
      4
    • Ne, jednostavno nije ambiciozan toliko
      9%
      4
    • Ne, jednostavno nije materijal za najboljeg igrača svijeta
      15%
      7

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

Pisu mediji da je izrazio zelju za povratak u Chelsea, uvijek sam za njegov povratak ali trenutno imamo previse igraca na njegovoj poziciji.
  • Odgovori 5,9 hilj.
  • Pregledi 365,4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Kako vrijeme prolazi sve mi vise i vise zao sto nije ostao u Chelseau do kraja karijere…jebo ga njegovi snovi i Real   

• Mislim da niko nije iznenađen ovom odlukom. Da je htio nastaviti do 1. septembra bi sigurno imao klub, ili u Belgiji, ili na bliskom Istoku, dalekom Istoku, ili dalekom Zapadu. Ponuda je sigurno bilo.

Objavljene slike

Pisu mediji da je izrazio zelju za povratak u Chelsea, uvijek sam za njegov povratak ali trenutno imamo previse igraca na njegovoj poziciji.

nek se vraca materi u lille

Po ne znam koji put neka hvala.
Bio ti san da igras za Real, i kad ti tamo nije uspelo vratio bi se nazad.
Nek je sto puta legenda kluba ne želim ga vise u plavom dresu.

Sad trebamo i mi mangupi biti jednom, pa uzeti igraca na posudbu. Ovo je idealna prilika.

Pa uzeli smo Kovu iz Reala, Higuaina također iz Juventusa. Mislim da je i Falkao bio na posudbi :D 

Dzaba sve, uvijek sam za Edena

Svakako treba razmotriti posudbu i uslove posudbe, vole barsa i real davati ove dobre igrače kojima se useru u karijeru.

Koje gluposti porediti Odoia sa Hazardom, tog balavca treba prodati dok se jos moze, bio je i Pato na posudbi samo da ne zaboravimo.

Njega se uopšte ne sjećam tako da sam morao ići na transfermarkt da provjerim kad je to bilo. Te godine smo doveli 4 igrača, sva 4 Portugalca. Deco, Bosingwa, on i Quaresma.

Bio je i Mineiro tad, al ne znam jel imao jednog nastupa uopste.

Hazard je uvjek dobrodosao, pa i sa 35 na ledjima. Mnogi su vrlo brzo zaboravili ko je i sta je Hazard, te koliko nam je znacio. Volio bih da se vrati, te da ponovo bude u formi. On u formi, uz ovu djecu naprijed, bilo bi nesto fenomenalno.

Hazard je uvjek dobrodosao, pa i sa 35 na ledjima. Mnogi su vrlo brzo zaboravili ko je i sta je Hazard, te koliko nam je znacio. Volio bih da se vrati, te da ponovo bude u formi. On u formi, uz ovu djecu naprijed, bilo bi nesto fenomenalno.

kako ce biti u formi kad se lik vise povrijedjuje nego pulisik

Hazard ima jednu godinu slabu sto se tice povreda, Pulisic otkako je iz matere izasao je povrijedjen.

Vrlo je moguce da nece imati vise tezih povreda, nikad se ne zna.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.